MSF: Iso-8 më i mirë për Kitty Pryde

Kitty Pryde - MSF

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Kitty Pryde, më i fundit në serinë tonë për lojën popullore Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për të rishikuar është Kitty Pryde, në kohën e këtij shkrimi, një nga personazhet më të rinj në Marvel Strike Force. Kitty Pryde është një anëtar kryesor i ekipit Mahnitëse X-Men (aka AXmen), dhe për qëllimet e MSF, Kitty Pryde është një Hero, Global, Mutant, Mbrojtës, Infiltrues dhe një anëtar i X-Men dhe Mahnitëse X- Fraksione burrash. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqendrohemi në përmirësimin tani që modifikimet Iso-8 janë shtuar në Marvel Strike Force.

Fokusi kryesor: Kitty Pryde është një Mbrojtës i cili është i pakapshëm dhe përçarës. Ajo shëron aleatët e saj kur çiftëzohet me Jubilee dhe mund të dëmtojë armiqtë e shumtë në një kthesë me të Bjellor i djallëzuar sulm qëndrimi. Si rezultat, shtimi i statistikave të mbijetesës si Shëndeti dhe Armor si dhe Focus janë të gjitha shtesa të vlefshme përmes përmirësimeve të Iso-8.

 

Klasa Ideale Iso-8 për Kitty Pryde në Marvel Strike Force:

When putting the five AXmen characters in Marvel Strike Force together there are certainly several ways to use Iso-8, however the goal here is to use it as effectively as possible. Only Jubile is slower on the Astonishing X-Men team, and Kitty Pryde is not a hard-hitting character. Given the slow base Speed and lack of offense, and the high Dodge chance and healing of her teammates, the Healer class seems to be the best fit for this character. The AXmen are a very good Raid team, and that added survivability and healing comes in quite handy as they can already punch up in Raids very well in early testing.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për Kitty Pryde"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*