MSF: Iso-8 më i mirë për Beast

Bisha - MSF

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Beast, më i fundit në serinë tonë për lojën popullore Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për të shqyrtuar është Beast, anëtari i parë i X-Men Mahnitëse i shtuar në Marvel Strike Force. Beast është një anëtar kryesor i asaj ekipi AXmen, dhe për qëllimet e MSF, Beast është një Hero, Global, Mutant dhe Mbështetje karakter, dhe një anëtar i fraksioneve X-Men, Uncanny X-Men dhe Mahnitëse X-Men. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqendrohemi në përmirësimin tani që modifikimet Iso-8 janë shtuar në Marvel Strike Force.

Fokusi kryesor: Beast është një karakter mbështetës që shëron dhe bën një punë fantastike për të rritur shokët e tij të skuadrës. Ai shëron të gjithë aleatët e tij të X-Men, por veçanërisht aleatët e tij AXmen, dhe ai mund të pastrojë debuffs nga. Si rezultat, shtimi i statistikave të mbijetesës si Shëndeti dhe Armor janë shtesat stat që unë rekomandoj përmes përmirësimeve të Iso-8.

 

Klasa Ideale Iso-8 për Bisha në Marvel Strike Force:

Kur bashkoni pesë personazhet AXmen në Marvel Strike Force së bashku, sigurisht që ka disa mënyra për të përdorur Iso-8, megjithatë qëllimi këtu është ta përdorim atë në mënyrë sa më efektive. Ndërsa Beast ka Shpejtësinë më të shpejtë të bazës në ekipin Mahnitës X-Men, Bishop është shpesh i pari që merr një kthesë, duke i bërë kështu klasat ideale Iso-8 paksa më të komplikuara. Meqenëse po ju rekomandojmë të përdorni Peshkopi si Skirmisher në MSF, kjo i hap derën Beast për të shfrytëzuar përfitimet e klasave të tjera. Duke qenë se ky ekip është i shkëlqyeshëm në Bastisjet dhe mbijetesa është çelësi, unë personalisht po përdor klasën Healer në Beast si dhe Kitty Pryde për të maksimizuar këtë mbijetesë. Ndërsa zhvillohet testimi i vazhdueshëm, kjo natyrisht do të azhurnohet, por tani për tani ne po rekomandojmë klasën Healer për Beast për të ndihmuar në mbajtjen gjallë të ekipit AXmen më gjatë dhe duke luftuar.

Azhurnimi 03.28.21 - Dua të vë në dukje se pasi të përdorësh AXmen çdo ditë për më shumë se një muaj, shkelja e shtuar do të ishte një shtesë e bukur. Duke qenë se ekipi tashmë ka një mbijetesë fantastike, unë do të provoj Beast-in edhe si Skirmisher, duke e zgjedhur atë mbi Kitty Pryde për shkak të bazës së tij më të lartë të Shpejtësisë, për të parë nëse mund të shkel pak më shumë nga ky ekip tashmë mahnitës.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për kafshën"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*