SWGoH: Moda e Re e Lojërave të Pushtimit do të bashkohet me Galaxy of Heroes në 1 Mars

SWGoH - Pushtim

Siç është ngacmuar në komunikimet e mëparshme nga EA Capital Games, mënyra e re e lojës, Pushtim, është gati të futet në Star Wars Galaxy i heronjve. Pushtim pritet në një ngjarje mujore që do të shtohet së bashku me Luftën Galaktike në vendet e shenjta me borde gjithnjë e më të vështira, fuqi të reja, unike dhe më shumë. Këtu është një fragment nga forumet EA SWGoH:

Pushtimi përmban një kurbë të vështirësisë së shkallëzimit, kështu që ka të ngjarë që lojtarët të arrijnë pikat e ndryshme gjatë gjithë një ngjarjeje (dhe më pas të bëjnë më shumë përparim ndërsa vazhdoni të investoni në mbledhjen tuaj dhe të përmirësoni strategjinë tuaj nga ngjarja në ngjarje), dhe në varësi të koleksionit të tyre, shumë lojtarë me siguri do të arrijnë pikën e tyre të përparimit më të shpejtë gjatë Normal pa qenë në gjendje të përfundojnë të gjithë ngjarjen. Për të qenë të qartë, jo të gjithë pritet të përfundojnë tërësinë e ngjarjes menjëherë jashtë portës - kjo është një ngjarje që do të vazhdoni të bëni përparim me kalimin e kohës.

Loja e parë e Pushtim pritet të fillojë në 1 Mars. Per postimi i plotë dhe detaje, vizitoni forume të EA SWGoH.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Moda e Re e Lojërave të Pushtimit e vendosur për t'u bashkuar me Galaxy of Heroes në 1 Mars"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*