SWGoH: Lëshohet kalendari i marsit, trupat e errët vijnë në Galaxy of Heroes?

Star Wars Galaxy i heronjve

Lojërat Kapitale ka lëshuar Mars kalendari i ngjarjeve SWGoH e cila është e mbushur plot me ngjarje për lojtarët, por një artikull del jashtë - përdorimi i përsëritur i Imperial Troopers në ngjarjet e ardhshme të Sfidës Galaktike. Në Dhjetor dhe Janar Sfidat Galaktike alternuan me fraksionin (deri tani jo mbresëlënës) Mandalorian dhe një rotacion të fraksioneve të tjera, dhe ndërsa asgjë nuk është njoftuar ose lëshuar akoma, rotacioni i fraksioneve përfshirë Troopers Perandorak gjatë gjithë muajit është një sy i vërtetë- hapës. Spekulime për Reddit dhe nga YouTuber AhnaldT101 tashmë tregon drejt një shtese të re Imperial Trooper në lojë - me gjasë Trooper Dark - si arsye për përqendrimin në këtë fraksion. Gjatë dy muajve të fundit, fraksioni Mandalorian ishte fokusi me Beskar Mando të nevojshëm për të arritur çmimet kryesore dhe është mjaft e mundshme që CG të shtojë Trooper Dark si një personazh Marquee dhe menjëherë ta punojë atë në Galactic Challenge Feats për të inkurajuar shpenzimet. Sigurisht që asgjë nuk është njoftuar ende, kështu që këto janë vetëm spekulime.

Ndërsa kalendari SWGoH nuk përfshin të tjerë të shquar, ne presim hapjen e Regjimi i lojës së pushtimit me 1 Mars. Zakonisht kjo mënyrë loje do të ndodhë një herë në muaj, por tingëllon sikur Marsi do të shfaqë dy ngjarje të Pushtimit të ekspozitës, të dyja që zgjasin rreth 2 javë. Nëse gjithçka shkon sipas planit, Gaming-fans.com do të shfaqë një blog të drejtpërdrejtë të përvojave tona në mënyrën e lojës Conquest dhe do t'i azhurnojë ato çdo ditë.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Lëshohet Kalendari i Marsit, Troopers errët që vijnë në Galaxy of Heroes?"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*