TFEW: Bërthamat më të mira të energjisë për Afterbreaker & Flamewar

TFEW Header

Mirë se vini në të fundit në serinë tonë të artikujve rreth lojës Transformers Earth Wars lojë celular ku ne të hedhim një vështrim në bërthamat më të mira të energjisë për secilin bot të TFEW. Ndërsa stafi ynë kurrë nuk do të pretendojë të ketë të gjitha përgjigjet për TFEW, bëjmë detyrat e shtëpisë dhe provojmë çdo bot për të siguruar që po bëjmë vetëm rekomandimet më të mira.

Autobot Afterbreaker dhe homologu i tij Decepticon Flamewar janë bote të Klasit Special me një aftësi të veçantë të quajtur sabotim që lexon, "Krijoni një unazë zjarri që merret me dëmtime dhe parandalon armiqtë që të marrin mburojë, dhe qëlloni bulonave të zjarrit elektrik deri në 8 herë paaftësimi dhe shkaktimi i dëmit." Pra, cilat Bërthama të Energjisë janë më të mira për Chromia & Fellbat dhe sigurojnë që kjo aftësi e veçantë të rritet?

 

Bërthama më e mirë e energjisë për Afterbreaker & Flamewar:

Komanda Speciale - Sulm - Duke parë statistikat dhe aftësinë e veçantë, Afterbreaker & Flamewar kanë një shëndet më të lartë sesa topat në TFEW dhe një DPS pak më të ulët. Si rezultat, çdo shëndet i shtuar është një gjë e mirë për të mbajtur gjallë këto bots, dhe çdo shkelje shtesë thjesht do t'i ndihmojë ata të godasin më fort. Komanda Speciale - Sulm thelbi shton shëndetin në botin tuaj të pajisur dhe rrit dëmtimin e sulmit të të gjithë robotëve të tjerë të Klasës Speciale në ekran, kështu që varësisht nga formacioni juaj kjo mund të jetë një përshtatje e përsosur. Onyx Kryeministri Core rrit dëmtimin e sulmit të botit dhe ndihmon në zvogëlimin e dëmtimit kur është nën 40% shëndet, duke e bërë atë gjithashtu një zgjedhje të fortë.

Bërthamat e tjera: Komanda speciale - Xhaketë flake, sulm ose gjallëri

 

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "TFEW: Bërthamat më të mira të energjisë për Afterbreaker & Flamewar"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*