MSF: Dread The Darkness Live Blog - Raundi # 2 (Misionet 1-8)

Dread The Darkness - Misioni 1

Dimensioni i Errët III: Hidh errësirën ishte përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në vitin 2020, dhe unë fillova ta luftoj atë në maj pasi më në fund morra karakterin tim të 5-të në Gear 14, para se ta përfundoja atë në fund të Dhjetorit. Ndërsa Dimensioni i errët tani ka një nivel të 4-të, unë filloj sot në kërkimin tim për të fituar një Ultimus me 5 Yje të Kuq tani që kam ndërtuar disa personazhe të tjerë. Ndryshe nga sa i kam shkruar përvojat individuale të secilit mision në faqe / artikuj të veçantë, unë do të kronikoj detajet e nivelit të lartë të kësaj here të dytë përmes DD3 këtu në këtë artikull të vetëm. Qëllimi im këtu është të përshkoj të gjithë ngjarjen Dread The Darkness me vetëm pesë Pym Tech, por kjo mund të marrë pak kohë për t'i ndërtuar ato.

 

Karakteristikat e mia të errëta Karakteret e pranueshme të errësirës:

 • Njeriu merimangë (Symbiote) - 131,081 energji, Niveli 80, Gear 14 +3, Nivelet e Aftësive 7-7-7-5 - 6 Yje, 6 Yje të Kuq - Niveli 4 Skirmisher
 • grenzë - Fuqia 102,798, Niveli 79, Gear 14 +0, Nivelet e Aftësisë 6-6-6-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 2
 • Ant-Man - Fuqia 101,111, Niveli 79, Gear 14 +0, Nivelet e Aftësisë 6-6-6-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 2
 • Shtat - 79,024 fuqi, Niveli 79, ingranazh 14 +0, nivelet e aftësisë 6-6-6-5 - 5 yje, 4 yje të kuq - shërues i nivelit 2
 • Xhaketë e verdhë - 77,572 fuqi, Niveli 79, Gear 14 +1, Nivelet e Aftësisë 6-6-6-5 - 4 Yje, 4 Yje të Kuq - Niveli 2 Raider

 

Dread The Darkness - Misioni 1

Shëndeti i armikut Hela (1.43m), 8.4m

01.25.21 - Ekipi im kontrollon me fuqi 491k. Zbuloj shpejt se nivelet më të larta të yjeve dhe nivelet më të larta të aftësive do të jenë një pjesë e madhe për këtë - më shumë sesa kuptova. Në fillim të luftës Ant-Man dhe Stature goditen shumë dhe janë afër vdekjes, duke treguar se si nevojitet mbijetesa e shtuar. Unë e lë betejën dhe e provoj me një ekip pak më të fortë, duke përdorur një kërdi 122k mbi Yellowjacket 77k dhe shoh pak më shumë sukses, duke vrarë disa armiq para se të shoh ekipin tim të fillojë të shpërbëhet. Unë e lë përsëri dhe provoj një ekip të afërt maksimal që regjistroi në mbi 630k dhe të shoh se si ai ekip mund të kalojë nëpër armiq dhe të bëj zgjedhjen për të ndalur këtë betejë për momentin ndërsa unë kërkoj t'i forcoj këto karaktere dhe të shtoj Ghost.

02.26.21 - Tani një muaj më vonë, më duhen akoma 8 pjesë të Energjisë Superiore Kuantike për ta çuar Ghost në ingranazhin 14. Për më tepër, unë kam shtuar disa copa të tjera Gear te të tjerët dhe duhet të kem Yellowjacket në Gear 15 kur unë maksimumi nga shpërblimet nga sakatimi i Mojo pas duke blerë MSF Battle Pass përsëri këtë muaj / sezon.


My Dread The Darkness personazhet e përshtatshëm (Përditësuar):

Vini re se unë do të shtoj Ghost në Gear 14 në fillim të kësaj jave.

 • Njeriu merimangë (Symbiote) - 131,081 energji, Niveli 80, Gear 14 +3, Nivelet e Aftësive 7-7-7-5 - 6 Yje, 6 Yje të Kuq - Niveli 4 Skirmisher
 • grenzë - Fuqia 120,079, Niveli 80, Gear 14 +2, Nivelet e Aftësisë 6-7-7-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 3
 • Ant-Man - Fuqia 113,257, Niveli 80, Gear 14 +3, Nivelet e Aftësisë 6-7-6-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 3
 • Shtat - 93,311 fuqi, Niveli 80, ingranazh 14 +3, nivelet e aftësisë 6-7-6-5 - 6 yje, 4 yje të kuq - shërues i nivelit 3
 • Xhaketë e verdhë - 109,758 fuqi, Niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësisë 7-6-7-5 - 5 yje, 5 yje të kuq - niveli 3 sulmues

02.28.21 - Misioni # 1 - Pas më shumë se një muaji përpjekje për të ndërtuar këta aktorë karakteri me një ritëm të ulët PTP, unë do të filloj këtë vrapim të Dielën pasi mund të dyfishoj mbushjet e Energjisë së Errët. Përveç kësaj, unë vetëm shtova një pjesë tjetër në Stature, e mora Wasp në ingranazhin 15 dhe duhet të kisha Ghost në Gear 14 çdo ditë tani.

Skuadra ime kontrollon me 567k, 76 mijë më të larta se 33 ditë më parë kur fillova këtë vrapim të cilin loja po e koha, pavarësisht se nuk e kam mbaruar një tabelë (qëllimisht). Vrapimi im i parë në këtë mision më mori 5 ditë për ta përfunduar atë me sulme të vetme çdo ditë. Unë filloj duke sulmuar Doctor Strange, një personazh që urrej të përballem në Dimensionin e Errët dhe unë jam në gjendje të vendos gjërat për Wasp për të marrë vrasjen. Unë përdor Stature për të tallur, por në prova të shumta shoh të njëjtin rezultat - ata vendosin një tallje mbi Grerëzën dhe më pas grumbullohen debuffs dhe nuk jam në gjendje t'i shpëtoj asaj pavarësisht se sulmoj armiq të ndryshëm çdo herë. Në këtë vrapim unë së pari vra Falcon dhe Doc Strange, por pasi të arrij 16 armiq, ata vrasin ekipin tim.

Drejtimi im i dytë është një ekip 664k prej Thanos, Ebony Maw, Captain Marvel, Minn-erva dhe Black Bolt. Me dy armiq me shëndet të kuq, unë jam në gjendje t'i vras ​​ata shpejt dhe të nokautoj Ghost Rider përpara se të kaloj në Hela ndërsa kjo skuadër i përkul muskujt. Beteja vazhdon me shpërndarjen e energjisë së aftësisë së Thanos, Ebony Maw duke luajtur Sulm mbi armiqtë dhe Minn-erva duke shëruar për çdo vrasje të armikut ndërsa unë jam në gjendje të shqyej armiqtë për fitore dhe disa ari.

 

02.28.21 - Misioni # 2 - Ekipi im 664k i Thanos, Ebony Maw, Kapiten Marvel, Minn-erva dhe Black Bolt është kthyer pas një shfaqje fantastike në misionin e parë në detyrë pastrimi, pasi unë luftoj 32 armiq në një betejë kjo më mori 11 luftime për të mposhtur herën e parë. Pas goditjeve të mia fillestare, Kapiteni kundërshtar Marvel shpërthen CM-në time dhe e vret atë, duke vendosur një detyrë më të vështirë. Pasi mori disa goditje, Black Bolt shënon vrasjen e parë të betejës duke rrëzuar Star-Lord, por breshëria tjetër e sulmeve të armikut vret Ebony Maw. Minn-erva ringjall CM por ekipi bie me 31 armiq të mbetur.

Drejtimi im i dytë është një ekip i gjithë-Mutant i Phoenix, X-23, Beast, Cyclops dhe Namor i cili rrit 584k fuqi. Phoenix bën gjënë e saj dhe vret An-Man herët, pastaj dobëson të qetë kur transformohet në Phoenix të thirrur të Errët, pastaj bashkohet me X-23 dhe Namor dhe vret valën e parë të armiqve falë përdorimit të fundit të secilit karakter. Ndërsa armiqtë fillojnë të vrasin ekipin tim, unë jam në gjendje të nxjerr Kapitenin tjetër Marvel duke lënë 23 armiq të mbetur.

Vrapimi im i tretë përfshin Spider-Man (Symbiote), Carnage, Shuri, Invisible Woman dhe Ultron dhe kontrollon në 581k. Unë së pari vras ​​vras ​​Ant-Man dhe filloj të grumbulloj debuffs ndaj armiqve me Symbiotes, pasi të kem mjaft debuffs për të goditur, Carnage vret Kapitenin Amerikë dhe pastaj Ultron nxjerr CM tjetër. Ultron vazhdon të thërrasë robotët e tij minion dhe pastaj Groot pastron shumë nga debutimet e armikut, por unë e filloj procesin përsëri me këtë kombinim shumë të mbijetuar të karaktereve. Tri përfundimet e Wasp-it të drejtpërdrejtë më dobësojnë pesë dhe vrasin robot e minionit, por një dozë në kohë e mirë e Barrierës dhe shërimi nga IW dhe Shuri më ndihmojnë të qëndroj gjallë. Vras dy nga tre Grerëzat dhe më pas arrijnë një grup tjetër përforcimesh. Tani kam 15 armiq të mbetur dhe 10 në ekran me pesë të parat e mia të gjalla, dhe unë vazhdoj të pastroj duke hequr CM dhe Grerëzat e mbetura në betejë. Në 10 armiq, unë i marr disa armiq të fundit për t'u bashkuar dhe sulmuar pasi kam 10-të e fundit në ekran menjëherë. Unë vazhdoj të njëjtën strategji, duke hedhur poshtë armiqtë dhe duke përhapur Vulnerabël, duke pasur ekipin tim të minatorit të Ultron, pasi IW dhe Shuri mbajnë ekipin gjallë. Unë përballem me disa momente të shqetësuara, por Shuri shërohet në momentet e duhura ndërsa unë vras ​​Kapitenin Amerikë, Star-Lord dhe CM për të filluar vrapimin drejt fundit. Unë vras ​​Ant-Man, The Thing dhe më në fund Groot ndërsa freskoj ngritjet e mia të ftohta dhe fitorja është e imja së bashku me ari, Fragmente 2k Mega Orb dhe 200 Materiale me Aftësi T4.

 

02.28.21 - Misioni DTD # 3, Përpjekja # 1 - Unë sjell 581k me Spider-Man (Symbiote), Carnage, Shuri, Invisible Woman dhe Ultron përsëri, megjithëse nuk janë plotësisht të fuqishëm për këtë mision i cili më mori 26 sulme mbi më shumë se një muaj. E filloj këtë me një SMS të hershme SMS e cila më lejon të luftoj për rreth 2-3 minuta dhe të dobësoj pak armiqtë, por nuk jam në gjendje të vras ​​askënd para se të më heqin pesë.

Vrapimi im i dytë në këtë grup vjen me Punisher, Jessica Jones, M'Baku, Killmonger dhe Black Panther të cilët kontrollojnë 603k, por shpejtësia më e ngadaltë e kësaj skuadre do të thotë që unë bëj shumë pak dëm para se të më vrasin.

Përpjekja ime e tretë dhe e fundit për sot përfshin Nick Fury, Yo-Yo, SHIELD Trooper, SHIELD Medic dhe Scientist Supreme me fuqi të lartë 471k. Pritjet e mia janë të ulëta për këtë grup duke qenë se janë pesë nga personazhet e mi më të dobët, por provon më efektiv se grupi i fundit bazuar në shpejtësinë dhe sulmet më të shumta ndaj Drax. Unë e çoj atë në gjendje të dobët shëndetësore para se të më vrasin pasi i lë të gjithë 42 armiqtë në bord dhe do të duhet të pres deri nesër për të luftuar përsëri.

 

03.01.21 - Misioni # 3, Përpjekja # 4 - Me 50.2 milion shëndet të armikut të mbetur, unë filloj me Pym Tech pesë me 539k fuqi tani që kam Ghost në Gear 14 +1 copë. Duke u përballur me të gjithë 42 armiqtë, filloj me Ghost duke përdorur një bazë në Drax dhe ndihmën për ta vrarë atë. Unë përdor Grerëzën për të tronditur Amerikën Chavez, atëherë Stature e vret atë. Pas disa kthyeshme të armikut, Ghost po flirton me vdekjen dhe nuk mund të varet shumë më gjatë. SHIELD talljet e Sigurisë dhe unë duhet të punoj rreth kësaj, por humba Stature dhe Ant-Man tjetër. Grerëzat zbarkojnë një AoE por Yellowjacket nuk mund ta vrasë ndërsa e nxjerrin jashtë, atëherë pak para se të mbaroj Grerëzat përfundojnë SS.

Misioni # 3, Përpjekja # 5 - Tani 39 nga 42 armiq kanë mbetur dhe 47.6 milion shëndet për të vazhduar dhe unë sjell ekipin 664k të Thanos, Ebony Maw, Kapiten Marvel, Minn-erva dhe Black Bolt. Pasi zbarkoj disa Vulnerables, unë humbas Ebony Maw dhe duhet të luaj nga mbrapa. BB vret Deadpool, por ky deficit nëse një i vështirë për tu rikthyer. Minn-erva shëron ekipin, por unë humbas CM dhe pastaj Thanos ndërsa zbërthehet. Bazat e tokës BB dhe ME dhe kjo është ajo në këtë kthesë.

Misioni # 3, Përpjekja # 6 - 38 armiq dhe 45.1 milion shëndetësorë mbeten dhe kjo sulm i shumëfishtë çdo ditë është shumë më e këndshme sesa herën e parë me këtë mënyrë loje. Duke shkuar me një ekip Mutant të fuqisë 584k të Phoenix, X-23, Beast, Cyclops dhe Namor, unë shpresoj ta dobësoj pak më shumë këtë grup. Unë e provoj këtë skuadër nga disa mënyra të ndryshme për të parë se ku mund të dëmtoj më së shumti dhe vendos që të mos përdor specialët e Phoenix për të vjedhur shokët e saj të skuadrës për të filluar pasi që nuk ka askush këtu për ta tallur dhe hequr presionin e saj kur kjo të ndodhë. Unë humbas Cyclops dhe X-23 si rezultat, por unë jam në gjendje të Phoenix Zap të dy Spideys në këtë mënyrë dhe për të ulur numrin e armikut në 36. Për fat të keq kjo është aq sa kjo betejë do të shkojë dhe unë jam vrarë pak më vonë.

Misioni # 3, Përpjekja # 7 - 36 armiq dhe 42.4 milion shëndetësor mbeten ndërsa provoj ekipin tim 581k të Spider-Man (Symbiote), Kërdi, Grua të Padukshme dhe Ultron, vetëm këtë herë duke e vendosur Shkencëtarin Supreme me ta. Pas vrasjes së Drax dhe Gamora, unë humbas SS dhe vjedh ekipin, duke jetuar nëpër sulmet e tyre. Unë jam në gjendje të dobësoj dhe pastaj të vras ​​Black Panther me miqtë e Ultron dhe të përhap disa debuffs, por armiqtë janë shumë të fortë. SMS është në gjendje të zgjasë për një kohë, por pasi të jetë 6 me 1 ai nuk mund të varet më gjatë.

Misioni # 3, Përpjekja # 8 - 32 armiq dhe 38.8 milion shëndetësor mbetet dhe unë do të provoj katër Wakandans dhe Jessica Jones për të parë nëse ata mund të bëjnë ndonjë gjë me 572k fuqi. Me dy armiq me shëndet 50%, një me rreth 55% dhe pjesën tjetër me shëndet të plotë, unë mund të shoh se kjo do të jetë një sfidë e vërtetë. Për fat të mirë kam pesë kthesat e para, por pas kësaj gjërat zbërthehen. Unë e përfundoj betejën me një BP ultimate të ngarkuar që nuk bën shumë dëm të dukshëm.

Misioni # 3, Përpjekja # 9 - 32 armiq dhe 38.5 milion shëndetësor mbetet ndërsa marr Punisher dhe katër personazhet e mi SHIELD - Medic, Trooper, Nick Fury dhe Yo-Yo. Kam disa goditje në America Chavez dhe i quaj miqtë e Fury, por miqtë nuk bënë asgjë për të ndihmuar apo edhe për të shpërqendruar armiqtë ndërsa ata zgjodhën ekipin tim shpejt.

 

03.02.21 - Misioni # 3, Përpjekja # 10 - Me 32 armiq të mbetur dhe 38.9 shëndetësi të mbetur, unë filloj një ditë tjetër beteja me Phoenix dhe Mutants. Ky ekip përfshin Phoenix me X-23, Beast, Cyclops dhe Namor dhe kontrollon me fuqi 584k. Filloj me një Spider-Man të verdhë shëndetësor dhe një shëndet të kuq America Chavez përballë meje, kështu që përqendroj sulmet e para disa ndaj AC dhe Cyclops e vret atë. Unë humbas Beast së pari dhe ata sulmet e armikut rrëzojnë Phoenix, por ndërsa ekipi im vritet, ajo është në gjendje të fusë Phoenix Zaps e saj, e dyta pak para se të më përfundojnë. Kjo lë 5 nga 6 armiqtë në shëndet të verdhë ose të kuq dhe do të ndihmojë në ngritjen e betejës tjetër.

Misioni # 3, Përpjekja # 10 - Unë po sjell Pym Tech pesë për të filluar dhe nëse nuk më pëlqen rezultati do të kaloj në një ekip tjetër. Fantazma vret Spider-Man dhe atëherë unë vendos të marr SHIELD Security dhe ta bëj aq shpejt sa Spidey (Miles) fshihet pas vjedhurazi. Tani me 29 armiq, kam disa sulme ndaj Deadpool, i kujdesshëm për të mos shtuar debuffs, por arrijnë përforcime pasi tani kam 8 armiq në ekran. Pasi u mbërthye pas një talljeje Drax me SMM ende në gjendje të shëndetshme të kuqe, Ghost e përdor atë në mënyrë perfekte për të vrarë Spidey Miles dhe një Wasp bazë godet Deadpool në vendin fqinj për ta vrarë edhe atë duke e bërë atë 27/42 majtas. Me tre personazhe tank në ekran në Drax dhe dy Znj. Marvels, unë duhet të plugoj përmes tyre për të arritur te sulmuesit - Black Panther, Gamora dhe Psylocke. Unë humbas Stature por Yellowjacket përdor një speciale për të vrarë një Znj. Marvel ndërsa mbërrin një raund tjetër përforcimesh duke më vendosur kundër 10 armiqve në ekran. Mbijetesa e kësaj skuadre është mbresëlënëse pasi pavarësisht se mbetem pas talljeve të shumta unë kam disa sulme shtesë, por përfundimisht ata më përfundojnë = me 26 armiq të mbetur.

Misioni # 3, Përpjekja # 11 - 26 armiq me një total prej 30.9 milion shëndetësor mbeten pas një progresi të fortë deri më tani, por kalimi i 10 armiqve në ekran do të jetë e përditshme. Për këtë betejë unë sjell goditësit e mi të rëndë në një ekip 664k të Thanos, Ebony Maw, Minn-erva dhe Black Bolt me ​​Invisible Woman për mbijetesë të shtuar. Duke pasur parasysh shëndetin e lartë të të tjerëve, ky karakter i pestë është thelbësor pasi unë jam në gjendje të vras ​​një Drax dhe përfundimisht një SHIELD Security ndërsa dobësoj armiqtë për betejat e ardhshme.

Misioni # 3, Përpjekja # 12 - Tani deri në 24 armiq dhe shëndetin 24.9 milion, unë përballem me 9 armiq në ekran për të filluar me shaka Drax. Unë e provoj këtë një herë me Spider-Man (Symbiote), Carnage, Ultron, Shuri dhe Scientist Supreme, por një shëndet i kuq znj. Marvel shërohet për shkak të shkeljes më të vogël, kështu që unë shkëmbej SS për Captain Marvel. Tjetra unë jam në gjendje të vras ​​Gamora duke e çuar numrin e armikut në 22 dhe marr një Ultron nga SMS. Ultron nxjerr Black Panther nga I Land debuffs dhe përpiqem t'i bëj ata të grumbullohen ndërsa unë nxjerr Psylocke dhe i çoj në 19 armiq para se të më vrasin.

Misioni # 3, Përpjekja # 13 - 19 armiq dhe 21.2 milion shëndetësor mbeten ndërsa shkoj te dy skuadrat e mia më të dobëta. Unë i provoj këto dy skuadra për të parë se cili do të më ndihmojë të vras ​​një Drax tallës, dhe pas disa provash unë përdor një kombinim që e vret atë për t'i bërë 18 armiq. Kjo përfshinte Punisher dhe katër personazhet SHIELD dhe nuk bëri asgjë tjetër për të shënuar.

Misioni # 3, Përpjekja # 14 - 19 armiq dhe shëndeti 20.9 milion mbeten ndërsa 9 armiq fillojnë në ekran. Pavarësisht shiritave të plotë të shpejtësisë, personazhet e mi vriten pa marrë më shumë se një kthesë të vetme, kështu që kjo është humbje kohe.

 

03.03.21 - Misioni # 3, Përpjekja # 15 - Unë filloj një ditë tjetër betejash me ekipin tim Phoenix / Mutants në 584k ndërsa shikoj shëndetin e armiqve Phoenix Zap pak poshtë për të filluar ditën. Unë provoj specialitetin e Phoenix herën e parë, dhe ndërsa zapi i saj fillestar më ndihmon të heq një armik që po kërkoj më shumë, kështu që rivendosem dhe përpiqem pa vjedhje herët. Unë e luaj këtë disa herë derisa të marr skenarin më të mirë që mund të gjej, ku dy Spideys të rreshtit të pasmë vriten. Kjo është gjithçka që kjo skuadër mund të bëjë ndërsa vazhdoj.

Misioni # 3, Përpjekja # 16 - Tani 16 armiq dhe 17.0 milion shëndet mbeten kështu që unë sjell ekipin tim të lartë të Thanos, Ebony Maw, Minn-erva dhe Black Bolt me ​​Kapiten Marvel pasi kjo skuadër mund të punojë me talljen Drax më lehtë sesa ekipi im Pym Tech. Ndërsa nuk jam në gjendje të vras ​​askënd, kam shumë goditje të këndshme dhe një shërim të madh nga Minn-erva për të gjithë 10 armiqtë, por numri budalla i tifozëve të Assist Now nga tre armiqtë e Marvel Marvel është vrasës - fjalë për fjalë . Në fund, unë godas më shumë se 2.5 milion shëndetësi, kështu që unë jam i kënaqur me rezultatin tim, pavarësisht nga asnjë vrasje.

Misioni # 3, Përpjekja # 17 - Unë sjell një skuadër flakëse këtu vetëm për të arritur disa goditje dhe për të vdekur, dhe kjo është Wakandans ime plus Jessica Jones. Ata e dobësojnë pak Drax-in dhe kanë disa goditje armike ngjitur, pasi trokasin pak shëndet, rreth 600k, për të ndihmuar ekipin tjetër të ngritet.

Misioni # 3, Përpjekja # 18 - 16 armiqtë mbeten akoma dhe unë sjell në Pym Tech pesë në fuqinë 541k për të provuar të heq një pjesë të konsiderueshme të shëndetit 13.8 milion që armiqtë kanë akoma. 10 nga ata armiq të mbetur janë në ekran duke i bërë betejat e sotme kritike për shpejtësinë me të cilën unë e përfundoj këtë tabelë. Shaka me Drax nuk është gati problemi që ishte në provat e hershme falë ekipit të mëparshëm që e dobësoi atë, dhe unë përdor Wasp për të vrarë Drax dhe dy Deadpools me skuadrën e tij të fundit. Kjo bën që tre përforcime të sjellin numrin e armikut në ekran përsëri në 10, dhe Ant-Man i ngadalëson armiqtë me AoE-në e tij dhe Stature shton AoE-në e saj përfundimtare. Pastaj funksioni i Ndihmës Tani fillon dhe kjo betejë përfundon shumë më shpejt sesa kisha shpresuar pas fillimit të fortë. Ndërsa unë i çoj armiqtë deri në shëndetin 11.0 milion, 13 armiq ende mbeten dhe 10 në ekran do të jenë akoma të vështira për t'i kaluar.

Misioni # 3, Përpjekja # 19 - Tani 13 armiq dhe 11.0 milion shëndet të shkojnë ndërsa përqendrohem në një Spider-Man të kuq shëndetësor në rreshtin e parë. Carnage dhe Spider-Man (Symbiote) e nxjerrin atë jashtë, atëherë Ultron vret Black Panther për ta sjellë numrin e armikut në 10 pasi me sa duket më ka humbur diçka, një sulm kundër mendoj, ndërsa po shkruaja. Ndëshkuesi merr një sulm përpara se beteja të përfundojë, por rezultati përfundimtar është i përzier. Armiqtë tani kanë shëndet 11.1 milion, por unë vrava 3 armiq, kështu që mendoj se duhet të jetoj me të. Unë mund të mos godas me ekipin tim SHIELD më vonë pasi ata ka të ngjarë të mos bëjnë ndonjë dëm të dukshëm.

 

03.04.21 - Misioni # 3, Përpjekja # 20 - Me 11.1 milion shëndetësi të mbetur në 10 armiqtë e mbetur dhe unë sjell skuadrën 584k Mutant me shpresën e Phoenix Zapping këtyre 8 armiqve në ekran për të kompletuar këtë bord sot. Unë e provoj këtë një herë me Phoenix duke përdorur vjedhje në fillim, por më pas duke mos e arritur atë në Dark Phoenix ultimate. Asnjëra nga situatat nuk më sheh të bëj asgjë më mirë sesa të vras ​​një armik të vetëm, Gamora, dhe pastaj të ul shëndetin e pjesës tjetër të armiqve. Këta katër armiq të Znj. Marvel janë një dhimbje e vërtetë në prapanicë, duke shtuar vazhdimisht Assist Now që prish çdo plan për të luftuar përtej një kthese për secilin personazh. I bëj armiqtë deri në 9 dhe SHIELD Security në shëndetin e kuq, por kjo është e gjitha.

Misioni # 3, Përpjekja # 21 - Ndërsa filloj ta urrej këtë bord me një pasion, tani kam 7.1 milion shëndetësi të mbetur në 9 armiq. Unë përdor Pym Tech time pesë në këtë tabelë për të parë se çfarë ata mund të bëjnë, dhe pas disa testesh vendos që të jetoj me rezultatin. Unë jam në gjendje të përqendroj të gjitha përpjekjet në njërën nga katër zonjat e bezdisshme Marvels dhe falë specialit të parë të Yellowjacket, unë jam në gjendje ta eliminoj atë menjëherë. Një armik i Panterës së Zezë e zëvendëson atë dhe unë pres një kthesë për atë që duket si përgjithmonë, më në fund duke arritur të nokautoj SHIELD Security para se ata të vrasin ngadalë ekipin tim.

Misioni # 3, Përpjekja # 22 - Vetëm 7 armiq mbeten ndërsa unë hyj me Wakandans e mi plus Jessica Jones aq shpejt sa harroj të shikoj shëndetin e ekipit. Unë godita Spider-Man në fytyrë disa herë me Killmonger gati duke e përfunduar atë. M'Baku merr 20+ goditje para se të vdesë, atëherë unë kam një Black Panther ultimate të cilit i mungoi Spidey, por baza e Shuri godet MM pranë tij për ta përfunduar. Tani 6 armiq mbeten ndërsa katër djemtë e mi të mirë marrin një seri goditjesh dhe nuk marrin një kthesë tjetër sulmuese.

Misioni # 3, Përpjekja # 23 - 6 armiq dhe 5.4 milion shëndetësor mbeten ndërsa unë sjell skuadrën time SHIELD me Punisher dhe vë çdo goditje në Gamora, duke e sjellë atë në shëndet të verdhë dhe pastaj unë vdes.

Misioni # 3, Përpjekja # 24 - 6 armiq dhe shëndeti prej 5.7 milion mbetet falë vetë-shërimit të MM ndërsa sjell Spidey Symbiot, Carnage, CM, Minn-erva dhe një Feniks të ringjallur. Unë nuk jam në gjendje të bëj aq sa shpresoja, por të vras ​​një MM dhe të kem Gamora në shëndetin e kuq duke ecur përpara, ashtu siç dua të bëj me këtë bord budalla.

Misioni # 3, Përpjekja # 25 - 5 armiq mbeten me Gamora, Black Panther, Deadpool dhe dy Znj. Marvels të mbetura. Unë përdor Black Bolt, Minn-erva (ringjallur), Ultron, Thanos dhe Ebony Maw dhe kam që Thanos të përdorë një element bazë, duke kaluar talljen për të goditur Gamora dhe më pas EM e vret atë. Zbuloj disa sulme ndaj BP, pastaj e humbas shpejt Minn-erva dhe pothuajse e ndal betejën, por shoh se kam një shirit të fortë shpejtësie për personazhe të shumtë dhe përfundimtar i BB bën dëm të madh, gati duke vrarë Deadpool. Unë e përfundoj atë dhe bëj hite në BP, duke zbritur Offense me Thanos, pastaj punoj rreth dy talljeve alternative të dy MM-ve. Unë vras ​​një MM, pastaj BP, atëherë unë jam katër, së bashku me disa minionë Ultron, kundër një beqare Znj. Marvel, e cila nuk ka askënd për ta ndihmuar dhe nuk mund të trajtojë fuqinë time.

250k ari dhe 8k Fragmente Orb Ari janë shpërblimi im.

 

03.04.21 - Misioni DTD # 4, Përpjekja # 1 - Ekipet e mia të Black Bolt, Ultron, Thanos dhe Ebony Maw bashkohen nga Invisible Woman dhe vijnë me 629k fuqi. Unë jam në gjendje të marr disa goditje, duke përfshirë një shërim të Ebony Maw, për të kulluar pak nga shëndeti i tyre, por unë nuk shkoj diku afër një vrasjeje.

 

03.05.21 - Misioni # 4, Përpjekja # 2 - Shëndeti 67.7 milion në 45 armiq është ajo që unë jam kundër, dhe jashtë Phoenix duke bërë gjë e saj kjo është humbje kohe. Për fat të mirë ajo zapton armiqtë kur thërret Dark Phoenix dhe rrëzon mbi 2 milion shëndet në proces.

Misioni # 4, Përpjekja # 3 - Duke përdorur Pym Tech pesë kundër këtyre 45 armiqve, me 9 në ekran përreth shëndetit 60-70%, rezultatet janë mbresëlënëse. Unë punoj drejt sulmit ndaj Shurit, por kam tallje të SHIELD Security dhe Stryfe për të punuar. Unë jam në gjendje t'i bëj të pesë Pym Tech të përdorin aftësitë e tyre përfundimtare, gjë që është e shkëlqyeshme, por përfundimi i Ghost dhe fuqia e Yellowjacket janë mbresëlënëse. Ndërsa unë e humbas Staturën pak më herët nga sa shpresohej, unë jam në gjendje të vras ​​të dy Stryfe dhe Shuri dhe t'i lë të gjithë armiqtë në shëndet të verdhë ose të kuq, duke zvogëluar shëndetin e tyre të përgjithshëm me rreth 7.2 milion.

Misioni # 4, Përpjekja # 4 - Tani 43 armiq dhe 58.2 milion shëndetësorë mbeten ndërsa sjell skuadrën time 671k Black Bolt, Ultron, Thanos, Ebony Maw dhe Invisible Woman. Unë jam në gjendje të trajtoj breshërinë hapëse të goditjeve dhe të kem pengesë për IW ekipin, dhe armiqtë pa bujë marrin një BB përfundimtar pasi 4 armiq vdesin në një kthesë. Tani deri në 39 armiq të mbetur, përforcimet arrijnë pasi 9 janë përsëri në ekran me 3 në shëndet të kuq dhe 1 në shëndet të verdhë. Unë jam në gjendje të zbres një tjetër BB ultimate para se të përfundojë beteja, duke vrarë Mordo dhe Killmonger, duke lënë 7 armiq në ekran në fund.

Misioni # 4, Përpjekja # 5 - 37 armiq dhe 54.6 milion shëndet mbeten ndërsa u drejtohem Symbiotes si personazhet e mi të fundit të zbatueshëm që përfshin Spider-Man (Symbiote), Carnage, Captain Marvel, Ultron dhe Shuri në 585k. Unë jam në gjendje të shtoj një gjë të ndjeshme ndaj Kingpin dhe Namor, të dy në shëndetin e kuq, dhe SMS përdor ultimate e tij për të vrarë Kingpin dhe për të lënë armiqtë e zhveshur. Ultron bën thirrje minionë dhe ne tregtojmë goditje përpara se një SMS i veçantë të vret Namorin për t'i ulur në 35 të majtët. Një goditje më vonë 5 armiq bashkohen me grupin pasi kanë edhe 10 në ekran edhe një herë. Magneto shton verbërin për disa heronjtë e mi pasi unë vë disa goditje në Hawkeye, atëherë ata marrin një Namor ultimate për të realizuar vërtet planet e mia. Unë luaj keq një Shuri kuron kur Ultron ka bllokuar shërimin, atëherë Ultron merr një sulm të fundit para se të më përfundojnë.

Misioni # 4, Përpjekja # 6 - Duke pasur parasysh armiqtë, unë do të provoj këtë betejë dhe tjetrën pasi që nuk ka shërues në ekran pasi 35 armiq dhe 51.957 milion shëndetësorë mbeten. Duke përdorur Punisher, JJ, BP, M'Baku dhe Killmonger dhe duke kontrolluar fuqinë 599k, unë jam në gjendje të marr një Killmonger ultimate, dhe fjalë për fjalë asgjë tjetër, pasi bëj pak shëndet.

Misioni # 4, Përpjekja # 7 - Tani 35 klizma dhe 51.279 shëndetësor mbeten për ekipin tim më të dobët, katër SHIELD me Scientist Supreme me 471k fuqi. Unë jam në gjendje të godas SHIELD Security disa herë dhe në fakt ta vras, gjë që të paktën do të thotë një shaka më pak në ekran. Kjo është gjithçka që shquhet ndërsa vrapimi mbaron menjëherë pas kësaj, ndërsa unë heq pak më shumë se 200 mijë shëndetësi.

 

03.06.21 - Misioni # 4, Përpjekja # 8 - Ky mision më mori gati një muaj për herë të parë dhe unë jam përsëri për goditjen e 8-të me ekipin tim 584k Mutant. 34 nga 45 armiq mbeten ndërsa Styfe del duke goditur fort pasi Phoenix ka thirrur Dark Phoenix para se të mund të kthej një kthesë. Ajo përplaset nga ana e saj dhe vendos Defence Down nëpër bord dhe një AoE nga Beast vret Hawkeye. X-23 dhe Namor goditën Pyro për ta sjellë atë në shëndet të kuq dhe unë kam përfunduar disa goditje më vonë.

Misioni # 4, Përpjekja # 9 - Thanos, CM, BB, Ebony Maw dhe Minn-erva i rezistojnë breshërisë hapëse të sulmeve dhe vrasin Pyro, pastaj një vend godet në Magneto, duke përfshirë një sulm bonus Iso nga Black Bolt. Magneto është poshtë dhe jashtë ndërsa BB zbret një Iso në Stryfe gjithashtu dhe shërimi i Minn-erva e vret atë për ta sjellë atë në 30 armiqtë e mbetur. Para se ta bëja, unë jam në gjendje të nxjerr një Namor dhe Stryfe-in e mbetur për të hequr numrin e armikut në 28, atëherë Black Bolt përfundimtar pak para fundit vret Killmonger.

Misioni # 4, Përpjekja # 10 - Tani 27 armiq dhe 38.7 milion shëndet mbeten ndërsa Spider-Man (Symbiote), Carnage, Gruaja e Padukshme, Ultron dhe Shuri vijnë për të luftuar. Vendos disa goditje në njërin nga dy armiqtë e Namorit dhe e vras ​​më në fund, duke e çuar numrin në 26 armiq. Kingpin sjell miqtë dhe dy SHIELD Security të dyja tallen për t'i bërë gjërat të vështira. Unë humbas IW dhe Shuri, por nxjerr Kingpin dhe dobësoj të tjerët në mënyrë të konsiderueshme me SMS duke përfunduar si Pyro ashtu edhe një SS për të sjellë gjithsej armikun në 23 para se të vdes.

Misioni # 4, Përpjekja # 10 - Tani 23 armiq dhe 32.4 milion shëndetësorë mbeten ndërsa Pym Tech pesë do të vijnë me fuqi 544k. Unë filloj përballë 6 armiqve në ekran ndërsa nxjerr menjëherë Toger Merc menjëherë. Pasi armiqtë marrin sulmet e tyre dhe shfaqet një Stryfe i dytë, Ghost përdor ultimate e saj dhe vret Hawkeye pasi tani jemi 21 vjeç. Unë zbarkoj disa goditje në Stryfe përpara se Stature të vdesë SS ngjitur ndërsa mbërrijnë përforcimet për të vendosur 8 armiq në ekran. YJ zbraz jetën nga Magneto ndërsa Wasp po sulmon një bonus AoE dhe Iso ndaj tij për ta vënë atë në të kuqe. Qeshja e shtatit dhe YJ është në gjendje të përfundojë Magneto, dhe pas disa goditjeve të tjera në Namor dhe një Stryfe, Ghost merr një tjetër ultimate kundër 7 armiqve, 4 prej të cilëve kanë Defense Up. Grerëzat përfundojnë një Namor me dhe sulmin e bonusit Iso, dhe YJ zhduk një Stryfe pasi armiqtë janë në 17. Statura ul një AoE tjetër dhe Wasp bën gjithashtu, duke përdorur rolin e AoE Striker për të marrë edhe një tjetër vrasje për të sjellë një numër të armikut 16. Përforcimet arrijnë përsëri pasi kam 8 në ekran kundër meje edhe një herë, dhe një special i YJ vret Hawkeye. AoE e Namor dhemb, por unë jam në gjendje të shërohem dhe të godas tallësit në të cilët jam mbërthyer - Stryfe dhe ndonjëherë SS. Një tjetër fantazmë fantazmë e kullon më shumë shëndetin pasi YJ merr disa goditje për të dalë në të verdhë, por Stato's AoE vret të dy SS dhe Mordo pranë tij ndërsa 13 armiq mbeten. Kam disa goditje në Stryfe dhe e largoj duke lejuar YJ të vrasë Killmonger, atëherë Magneto bashkohet me partinë si një përforcim duke bërë 8 nga 12 armiqtë e fundit të gjithë në ekran. Unë trullos Magneto për të ndihmuar në çështjen, pastaj pasi armiqtë shfryhen, unë përdor një ultimate të 4-të nga Ghost për të goditur Magneto dhe për të shpërndarë Speed ​​Up. YJ përfundon Magneto pranë tyre një tjetër Stature AoE e mban trenin duke lëvizur. Një tjetër Wasp AoE i ndjekur nga një asistim nga YJ e çon numrin e armikut në 10 atëherë YJ përfundon Namor dhe Ghost vret Kingpin ndërsa mbërrijnë përforcimet përfundimtare duke lënë Pym Tech tim pesë kundër 8 armiqve të fundit të këtij misioni. Unë përfundoj Killmonger, Hawkeye dhe ML pasi 5 mbeten dhe thjesht buzëqesh ndërsa vazhdoj të shoh timen Zgjedhje Iso-8 për Pym Tech pesë paguaj kohë dhe kohë përsëri. Stryfe tallet dhe merr rreth 20 goditje para se të vdesë ndërsa Namor, Hawkeye dhe Kingpin mbeten për të përfunduar këtë mision. Unë vras ​​Hawkeye, pastaj Namor dhe rivendos të gjitha ngritjet e ftohta në Kingpin për të marrë fitoren falë një shfaqje mbresëlënëse nga personazhet e mi Pym Tech. Kreditë prej 250 mijë ari dhe 5k Elite 5-Kuqe të Yjeve janë shpërblimi im.

 

03.06.21 - Misioni DTD # 5, Përpjekja # 1 - Pym My Tech pesë vijnë përsëri pas një shfaqje fantastike në raundin e fundit, dhe unë jam në gjendje të filloj me ultimatet nga të pesë që vret dy herët. Në 15 armiq të majtë ata sjellin përforcime përfshirë Magneto i cili verbon ekipin tim, dhe kjo përfundimisht prish trenin tim pak pasi unë humbas Shtaturën. Ultimatat e Ghost and Wasp më ndihmojnë të rikthehem përsëri dhe vlera e Stature nuk është në diskutim pasi unë jam në gjendje të lëroj pjesën tjetër të armiqve, duke shpëtuar nga disa thirrje të afërta dhe të fitoj një fitore tjetër për 250k ari dhe 8k Fragmente të Orbit të Artë . Ajo që më mori 5 ditë herën e parë përfundoi në rreth 15 minuta këtë herë.

 

03.06.21 - Misioni DTD # 6, Përpjekja # 1 - Një tjetër mision global i cili më mori pak më pak se dy javë për të përfunduar herën e parë, unë shtoj M'Baku në ekipin Pym Tech për t'u përballur me shëndetin 19.1 milion në 26 armiq, por unë humbas Ant-Man në fillim sulm nga armiqtë. Unë godas goditje te Invisible Woman, por ata vrasin Ghost dhe unë mund të shoh se kjo nuk do të funksionojë këtë herë dhe unë jam vrarë pa ndonjë përparim të vërtetë, vetëm 500k dëm.

Misioni # 6, Përpjekja # 2 - Përpjekja ime e fundit e natës ka BP, Killmonger, Nick Fury, Yo-Yo dhe SHIELD Medic disa hite para një pishtari njerëzor përfundimtar të pesë personazheve të mi dhe unë kam mbaruar. Ouch

 

03.07.21 - Para se të filloja, pasi ekipi im Pym Tech ishte kaq i suksesshëm dje, mendova se duhet të tregoja detajet e tyre aktuale:

My Dread The Darkness personazhet e pranueshëm të Pym Tech:

 • Fantazmë - 99,949 energji, Niveli 80, Gear 14 +1, Nivelet e Aftësive 6-7-7-5 - 6 Yje, 4 Yje të Kuq - Niveli 4 Skirmisher
 • grenzë - Fuqia 120,079, Niveli 80, Gear 14 +2, Nivelet e Aftësisë 6-7-7-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 3
 • Ant-Man - Fuqia 113,600, Niveli 80, Gear 14 +3, Nivelet e Aftësisë 6-7-6-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 3
 • Shtat - 93,311 fuqi, Niveli 80, ingranazh 14 +3, nivelet e aftësisë 6-7-7-5 - 6 yje, 4 yje të kuq - shërues i nivelit 3
 • Xhaketë e verdhë - 116,477 fuqi, Niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësisë 7-7-7-5 - 5 yje, 5 yje të kuq - niveli 4 sulmues

Misioni # 6, Përpjekja # 3 - Me këta pesë personazhe të Pym Tech unë nxjerr shpejt Invisible Woman dhe pastaj një Rhino falë talljes së tij, pastaj Pishtari Njerëzor dhe Scarlet Witch pastaj përparoj përmes armiqve ndërsa arrijnë përforcimet. Përforcimet vijnë në 12 dhe 8 armiq ndërsa beteja përparon. Detajet ka të ngjarë të mos ju ndihmojnë përveç tendencave të mia për të nxjerrë shërues dhe personazhe të rëndë AoE ofenduese, thjesht dijeni që kjo skuadër në nivelet që unë i kam është e ligjshme. Në fund të fundit unë fitoj 250k ari, 2kg Fragmente Mega Orb dhe 200 Materiale të Aftësisë T4 të cilat i përdor në bazat e Ghost për të rritur aftësitë e saj duke e vendosur atë në 103,115 fuqi tani.

 

03.07.21 - Misioni DTD # 7, Përpjekja # 1 - Kjo betejë do të jetë e përditshme pasi duhet të përballem me 38 armiq, përfshirë Phoenix, por duket se e përfundova atë për pak më pak se 2 javë herën e parë. Unë jam në gjendje të filloj me përfundimet nga të pesë personazhet e Pym Tech dhe të nxjerr një nga armiqtë e Jessica Jones herët, atëherë unë eliminoj Daredevil pak para talljeve të Colossus. Unë jam në gjendje ta rrëzoj Kolosin pa e vrarë Phoenix, pastaj të filloj të punoj për armiqtë e dobësuar të mbetur në ekran kur përforcimet arrijnë në 34/38, pastaj Okoye dhe Killmonger nxirren jashtë. Në 32 armiq, u larguan një raund tjetër përforcimesh dhe Phoenix thërret veten e saj të Errët pasi 8 armiq janë në ekran dhe sfida bëhet e vërtetë, por Wasp dhe Stature janë në gjendje të vrasin Phoenix pa një goditje të bazuar në kthesë. Unë nxjerr Shuri shpejt dhe ul një goditje të mirë në kohën e duhur në Iron Fist për të shmangur shërimet, tall M'Baku që i bën gjërat sfiduese dhe vendos Panterin e Zi për të vrarë Shtaturin para se të arrij tek ai. Përforcimet arrijnë përsëri në 29 dhe 25 armiq të majtë, dhe në 25 shfaqet një tjetër Phoenix. Ajo vendos vjedhje ndaj aleatëve të saj dhe armiqtë zbarkojnë disa debuffs dhe godet në YJ ndërsa ai vdes, dhe unë mund ta ndiej këtë duke më rrëshqitur në gishta. Ultimat e tokës Wasp dhe Ghost, të cilat e dobësojnë Luke Cage mjaftueshëm që unë ta përfundoj pak para se Ghost të vritet, por kjo është aq sa mund të arrij pasi unë lë 24 armiq për këtë betejë.

Misioni # 7, Përpjekja # 2 - Unë sjell Scientist Supreme dhe katër personazhet e mi SHIELD dhe e nxjerr Phoenix-in, duke thirrur anën e saj më të errët dhe nuk jam në gjendje të arrij asgjë më shumë. Në 23 armiqtë e mbetur, unë mendoj se kjo është një fitore dhe vazhdoj.

Misioni # 7, Përpjekja # 3 - Kjo betejë sheh që vijnë pesë personazhet e mi Mutant dhe unë shpejt shkatërroj Stuhinë. Phoenix Zap vret Psylocke, atëherë unë nxjerr Shuri dhe në 20 armiq arrijnë përforcime duke vendosur 8 armiq në ekran. Phoenix zbret ultimate e saj dhe vret Killmonger për t’i bërë 19 armiq të mbetur, atëherë një Cyclops ultimate vendos X-23 duke nxjerrë JJ. Disa goditjet e mia të radhës nuk vrasin askënd tjetër, por ato krijojnë bukur beteja në të ardhmen duke dobësuar armiqtë para se të vdes.

Misioni # 7, Përpjekja # 4 - Për shkak se ky është një bord Global ekuipazhi im i Cosmic Tech është i padisponueshëm, kështu që unë përdor Ultron me katër Wakandans për betejën time të fundit të ditës. Shëndeti i 18.790m dhe 18 armiq mbeten ndërsa unë përqendrohem menjëherë te Psylocke dhe e vras ​​shpejt, duke nxitur edhe një herë përforcime. Tani 8 armiq janë në ekran dhe armiqtë Wakandans rezultojnë shumë më të ashpër se të mitë pasi armiqtë më vrasin shpejt me vetëm 240k dëm të shkaktuar.

 

03.08.21 - Misioni # 7, Përpjekja # 5 - Unë sjell Pym Tech tim pesë për të filluar me shpresat e një qartë të plotë të këtij bordi. Ndërsa e di që ky është një urdhër i gjatë, ata vranë 14 armiq dje kështu që unë shpresoj se mund të marr vrullin për ta realizuar këtë. 17 armiq mbeten me 8 në ekran dhe shëndeti i përgjithshëm i armikut është 18.6 milion. Unë e nxjerr Stuhinë herët dhe pastaj mbërthehem pas talljeve të M'Baku dhe Colossus, duke vrarë Kolosin tjetër dhe më pas PB për të hequr numrin e armikut në 14, por kjo bën që të bëhen përforcime. Në 12 armiqtë e majtë unë humbas Stature dhe pastaj Ghost në 11, e ndjekur nga Grerëza në 10 pasi armiqtë janë mjaft të fortë për të mbajtur këtë pa e mbajtur të gjithë personazhet Gear 15 në anën time, dhe unë kam mbaruar me 10 armiq të mbetur dhe Phoenix akoma në ana e lehtë.

Misioni # 7, Përpjekja # 6 - Unë sjell Scientist Supreme dhe katër personazhet e mi të SHIELD për të provuar dhe rikrijuar disa prej madhoreve të djeshme, dhe unë jam në gjendje ta nxjerr përsëri Phoenix, duke thirrur anën e saj më të errët dhe pak tjetër. Ndërsa lexon 10 armiq të mbetur, do të mbeten 9 armiq për betejat e ardhshme.

Misioni # 7, Përpjekja # 7 - Phoenix dhe Mutants hyjnë dhe Phoenix Zap vret Jessica Jones dhe ndiqet nga një Cyclops duke vrarë një Daredevil. Phoenix pastaj vritet dhe unë vendos goditje në Daredevil-in tjetër por nuk mund ta përfundoj atë para se të vdes.

Misioni # 7, Përpjekja # 8 - Tani 7 armiq dhe shëndeti 6.8 milion mbesin pasi Ultron dhe Wakandans hyjnë dhe BP është në gjendje të përdorë ultimate e tij menjëherë për të vrarë Daredevil dhe pastaj një element bazë për homologun e tij BP të cilin unë e dobësoj në shëndet të ulët por nuk mund të vrasë, duke lënë 6 armiq për nesër.

 

03.09.21 - Misioni # 7, Përpjekja # 9 - Edhe një herë, unë sjell Pym Tech tim pesë për të filluar me shpresat e një qartë të plotë të këtij bordi. Ndërsa e di që ky synim është i madh, ky ekip është i aftë ta bëjë këtë nëse unë i luaj gjërat në mënyrë korrekte dhe kam ndonjë RNG të mirë (fat në lojë). Jam i tunduar të sjell së pari Phoenix dhe ekipin Mutant për të provuar shëndetin e 6 armiqve të mbetur, por do të doja t'i ruaj për fillimin e Misionit # 8. Unë jam në gjendje të vras ​​BP në sulmin e parë nga Ghost, pastaj filloj të punoj për dy armiqtë e Colossus, dy Storm dhe Jessica Jones. Unë mbërthehem pas të dy talljeve të armiqve të Kolosit, por mbijetoj aq kohë sa të vras ​​një Kolos, si dhe Stuhinë ngjitur me përfundimet nga YJ dhe më pas Ghost. Tani mbeten 3 armiq, por Grerëzat janë me shëndet të dobët. Unë vras ​​Kolosin përfundimtar duke lënë JJ dhe Storm dhe përqendrohem në Storm, duke e vrarë atë për të lënë sulmet themelore për JJ dhe për të përfunduar betejën. Çmimi im është 250k ari dhe 8k Fragmente Orb Ari.

Misioni DTD # 8, Përpjekja # 1 - Kjo betejë ka shëndet 56m dhe më deshën mbi 3 javë për të përfunduar herën e parë. Kjo betejë përmban 45 armiq dhe Shpëtimi u jep menjëherë barrierë të gjithë miqve të saj (armikut). Phoenix Zap bën një dëm, atëherë armiqtë fillojnë sulmet e tyre AoE dhe unë kam mbaruar pasi kam rrëzuar 1 milion shëndet.

Misioni # 8, Përpjekja # 2 - Unë sjell Ultron dhe Wakandans për të parë nëse mund të marr disa goditje të mëdha nga Iron Man, dhe vendos disa goditje në Rescue para se gjërat të çmenden dhe ata të më vrasin të vdekur .

Misioni # 8, Përpjekja # 3 - Tani unë sjell Pym Tech pesë në 551k për të parë nëse ata mund të funksionojnë magjinë e tyre. Ruajtja e tyre deri në këtë pikë më lejoi të shmangim përfundimet, dhe dëmi i vogël në Recuse filloi me shëndetin e verdhë, të cilin e shfrytëzova me personazhet e Pym Tech dhe jam në gjendje ta vras ​​së pari para se t'i bëhet dëm i madh ekipi. Unë filloj të punoj për sulmuesit dhe harrova se të dy Crossbones ende nuk kishin shpërthyer, por unë jam në gjendje të përballoj të dy goditjet. Ultimateet e Ghost, Wasp dhe YJ më ndihmojnë të vras ​​Falcon, atëherë unë nxjerr War Machine dhe kaloj përqendrimin te një nga dy armiqtë e Iron Man. Të dy Crossbones përqeshin, por unë trullos një për ta ngadalësuar dhe Aftësinë Bllokon tjetrin. YJ krijon një Ultimate Ghost që vret një IM dhe Crossbones dhe unë punoj në të njëjtët armiq në anën tjetër. Unë përfundoj Iron Man dhe pastaj Vizioni dhe 8 armiqtë e parë janë bërë pasi që vijnë 8 të rinj, të gjithë SHIELD. Unë shkoj menjëherë pas një Trooper-i, për të provuar dhe minimizuar asistimet, por Wasp ka vdekur nga shumë tashmë. Shtati është tjetri që do të vdesë ndërsa unë shpërbëhem dhe Fury merr një shërim pak para se të mbarojë beteja. Me ekipin tim më të dobët të mbetur dhe asnjë progres të mundshëm për t'u bërë prej tyre, unë do të ulem në 45.391m shëndetësor për të shkuar deri nesër.

 

03.11.21 - Misioni # 8, Përpjekja # 4 - Pasi kam marrë një ditë pushim për shkak të jetës reale, unë jam përsëri për betejën time Pym Tech ku unë sjell një bazë tani të nivelit 7 për Wasp dhe një Iso-8 Healer në nivelin 4 për Shtat pas disa azhurnimeve të vogla. Unë filloj me 37 armiq dhe mbijetesa e ekipit Pym Tech më lejon të eci në një litar të ngushtë disa herë duke u përballur me këta 8 armiq të SHIELD që duhet të kaloj. Armiqtë e Sigurisë SHIELD dëshmojnë se janë të vështirë për të lëvizur por unë arrij të qëndroj gjallë dhe të përdor klasat Iso-8 për të mirën time për të shpërndarë dhe konfiguruar sulmet shtesë. Sapo armiqtë e SHIELD të kenë vdekur të gjithë, në 29 armiq të mbetur, mbërrijnë përforcime nga Spider-Verse së bashku me Doctor Strange dhe dy armiq Mordo. Lundrimi në këtë grup është i vështirë me një ringjallës plus disa që mund të zbarkojnë Heal Block. Unë bëj mirë por më në fund e humbas Grerëzën me 26 armiq, por jam në gjendje të vazhdoj tutje. Unë kam Venom dhe një Mordo për dy të fundit në këtë grup dhe i përfundoj me gjërat themelore për të vendosur valën tjetër të armiqve, të cilët arrijnë në 20/45 me një kombinim të Heal Blockers, Doc Strange, Spider-Verse dhe SHIELD armiq. Unë shkoj menjëherë pas Doc Strange dhe më duhet përgjithmonë ta vras, por më në fund kur ta bëj, unë kam 3 nga 4 të tjerët me shëndet të kuq me Heal Block on. Coulson përfundon me YJ dhe Ghost dhe më pas miqtë e tij pastrojnë rrëmujën me 19 armiq.

Misioni # 8, Përpjekja # 5 - Skuadra ime Mutant synon ta dobësojë këtë ekip nesër. Phoenix Zap vjen dy herë, thirrja dhe kthesa e bazuar në kthesë, e cila dobëson armiqtë një bandë dhe unë kam Shpëtim në shëndetin e kuq deri në kohën kur ata të përfundojnë mua.

Misioni # 8, Përpjekja # 6 - 19 armiq dhe 19.4 milion shëndetësor mbeten ndërsa sjell Ultron dhe Wakandans të cilët po bëjnë një paraqitje për të provuar dhe shtuar një fitim të vogël. Kam një BP ultimate për të filluar, pastaj një sulm tjetër për ta sjellë Shpëtimin afër vdekjes, por unë jam mbërthyer pas një talljeje SS për pothuajse të gjithë betejën. Ultron gjen një vrimë pasi skadon tallja, godet dy herë Shpëtimin dhe e vret atë, atëherë unë mundem me lehtësi.

 

03.12.21 - Misioni # 8, Përpjekja # 7 - 18 armiq dhe shëndeti 19.091 milion mbeten drejt ditës së sulmeve ndërsa kërkoj ta provoj dhe ta rrëzoj këtë bord. Ndërsa rrahja e tij është qëllimi i qartë, juts arritja e tij në një pikë ku unë mund ta mposht nesër është mirë pasi unë dua të shoh atë përparim. Unë zgjedh të filloj me ekipin tim Mutant që të përpiqem dhe të siguroj se mund ta arrij përmes këtij grupi armiqsh, kështu që zap-et e Phoenix do të jenë çelësi. Për në betejë, me 8 armiq në ekran, unë nuk e marr Phoenix në vjedhje dhe në vend të kësaj i lejoj ata të përhapin sulme përreth, por ajo fiton tallje nga armiqtë dhe po hiqet. Zapi i parë dobëson grupin dhe pasohet nga Namor's ultimate i cili, me Defense Down mbi armiqtë, godet shumë fort. Pastaj zap-i bazuar në kthesë vret Coulson dhe një tjetër për ta sjellë numrin e armikut në 16 (pa llogaritur miqtë e thirrur). Armiqtë vrasin të gjithë përveç Beast dhe Dark Phoenix pasi unë kam Luftën dhe Falcon në të kuqe me Defense Down dhe Beast është ngritur dhe AoE e tij në dispozicion. Goditja e Beast vret minionët, si dhe Falcon dhe WM duke lënë 4 armiq në ekran dhe 14/45 armiq, ndërsa Dark Phoenix hedh të keqen e saj të ashpër ndaj armiqve dhe i dobëson ata më tej. Armiqtë marrin kthesat e tyre, përfundojnë dy të tjerët, dhe Pym Tech im janë gati të pastrojnë gjërat.

Misioni # 8, Përpjekja # 8 - Kam menduar të luftoj këtë sonte, pasi jam vetëm disa copa larg një pajisjeje tjetër në Stature, por kjo nuk do të ndikojë në betejën e sotme pasi nuk besoj se mund ta bëj këtë sot. Pesë Pym Tech hyjnë në betejë në 566k ndërsa unë përdor Iso-8 për të fituar sulme shtesë dhe Green Goblin është poshtë. Një YJ ultimate ndiqet nga tre bazat dhe Fury është poshtë, atëherë YJ përfundon SHIELD Security për të lënë vetëm Venom, i cili falë vetë-shërimit të tij, është deri në rreth 75% shëndet. Edhe një herë unë e përdor Ghost si një Skirmisher për të vendosur Sulmuesit e mi (shih të gjithë Pym Tech Iso-8 për MSF) dhe pastaj përdorni të gjitha bazat për t'u përgatitur për 10 armiqtë e fundit. Në 10 u largua një grup prej 8 mbërrin dhe i përshëndes me një Ultimate Ghost. Unë jam në gjendje të përqendrohem në SHIELD Trooper për të eleminuar sulmet shtesë, por grupi i tij është i vendosur për të vrarë skuadra që shërohen shumë me Mysterio dhe Mordo që hedhin Heal Blocks që do të prishin betejën. Recuse shton pengesë për ta bërë këtë më të ashpër dhe ndërsa të pesë janë gjallë, unë jam në telashe pasi e kam tallur Shtatin. Të dy Crossbones përqeshin kështu që unë nuk mund të godas as atë që dua, dhe një specialist me kohë i mirë nga YJ anashkalon Bllokun e Shërimit për ta sjellë atë nga 5% në 100% shëndet. Unë jam në gjendje të mbijetoj nga një sulm tjetër sulmesh me Ghost i varur mezi (shih foton se ku isha këtu), por kishte shumë për të kapërcyer pasi humbas YJ dhe Ghost në të njëjtën kthesë. Me dy personazhet më të mirë në fraksion të shkuar, kjo nuk do të zgjasë shumë ... Unë zbres disa baza në Recuse dhe ata më përfundojnë. Duke pasur parasysh përbërjen e dy ekipeve të mia të tjera, unë mendoj se kam mbaruar për këtë ditë pasi nuk parashikoj që ekipet e tjera të dëmtojnë këtë grupim armiqsh.

 

03.13.21 - Misioni # 8, Përpjekja # 9 - Kjo betejë do të fillojë me 9 armiq dhe 9.034 milion shëndetësorë të mbetur. Unë vendos që dua ta dobësoj këtë grup më tej përpara se të hidhem në goditje të rëndë për të përfunduar punën, kështu që Phoenix, Namor dhe ekipi Mutant vijnë të parët. Zap i parë nga Phoenix nuk bën shumë, por zap i bazuar në kthesën nga Dark Phoenix sjell 6 nga 9 armiqtë në shëndetin e verdhë, kështu që kur Falcon përdor ultimate e tij një moment më vonë dhe vret të gjithë ekipin tim nuk ndihem aq keq .

Misioni # 8, Përpjekja # 10 - 9 armiq dhe shëndeti 5.647m mbeten, por unë jam akoma 3 Izomerë Superiorë nga marrja e Stature një pajisje tjetër, kështu që ekipi im Pym Tech mbetet në të njëjtat statistika - fuqi 566k. Një Ghost ultimate për të filluar i sjell të gjithë armiqtë e verdhë të shëndetit në shëndetin e kuq ndërsa unë filloj që dëshiroja, atëherë Wasp dobëson Shpëtimin dhe përfundimi përfundimtar i Ant-Man përfundon me të. Një Stature ultimate vret Black Widow për të sjellë numrin në 7, pastaj Ghost dhe Wasp ekipi për të përfunduar Green Goblin. Dy sulmet e mia të radhës shkatërrojnë dy armiqtë e Crossbones dhe unë kam mbetur deri në 4 armiq. Ghost shton Vulnerable ndaj Falcon, dhe Wasp e përfundon atë, poshtë shkon Mysterio dhe klonet e tij të thirrura. Dy të fundit janë Mordo dhe Vision, dhe unë përdor bazat për t'i vrarë të dy dhe për të përfunduar tabelën. 250 mijë ari dhe 5k Elite 5 Kreditë e Yjeve të Kuq janë çmimi im.

 

Dread The Dark Dark Battles Blog:

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Raundi # 2 (Misionet 1-8)"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*