MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 2

MSF - Dimensioni i Errët 4

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në 2021, dhe unë filloj ta luftoj sot pasi më në fund i kam marrë personazhet e mi të 5-të dhe të 6-të në ingranazhin 15. Ndërsa pranoj se kjo skuadër (më poshtë) nuk mund të jetë një përbërje ideale e ekipit për këtë mënyrë loje , Unë jam duke shkuar për të jetuar blog përpjekjet e mia të përditshme, ndërsa unë shoh për të mposhtur Dimensioni i errët dhe dhe zhbllokoni Doctor Doom.

 

Dimensioni im i errët IV: Përqafoni personazhet e juaj të dënimit:

  • Namor - Fuqia 160,087, Niveli 80, Gear 15, Nivelet e Aftësisë 7-7-7-5 - 7 Yje, 7 Yje të Kuq - Iso-8 Raider, Niveli 4
  • Binjak Maw - 151,053 fuqi, niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësive 7-7-7-5 - 7 yje, 6 yje të kuq - Iso-8 Skirmisher, niveli 5
  • Xhaketë e verdhë - 128,629 fuqi, Niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësisë 7-7-7-5 - 6 yje, 6 yje të kuq - sulmuesi Iso-8, niveli 3
  • Fantazmë - 124,822 fuqi, Niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësisë 7-7-7-5 - 6 yje, 5 yje të kuq - Iso-8 Skirmisher, niveli 5
  • Shtat - Fuqia 106,033, Niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësisë 6-7-7-5 - 7 yje, 4 yje të kuq - shërues Iso-8, niveli 4
  • ndëshkues - 145,582 fuqi, Niveli 80, ingranazhi 15, nivelet e aftësisë 7-7-7-5 - 7 yje, 6 yje të kuq - sulmues Iso-8, niveli 5

Shënime: Unë kam xhaketën e Verdhë si një Sulmues Iso mbi klasën Raider që unë sugjeroj në më i miri Iso-8 për Xhaketën e Verdhë artikulli. Thanos është Gear 14 +5, kështu që ai ka të ngjarë të jetë personazhi tjetër i kualifikuar në listën time dhe Wasp dhe Ant-Man janë fokusimet kryesore të nevojshme 3 pjesë ingranazhe secili.

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj - Misioni 2

03.31.21 - Unë filloj Misionin # 2 në të njëjtën ditë kur fillova përsëritjen e 4-të të Dimensionit të Errët ndërsa përballem me një mision që paraqet Elsa Bloodstone si shefin e 34 armiqve me një total prej 38.8 milion shëndetësor. Skuadra ime kontrollon me 657,719 fuqi për këtë betejë të dytë ndërsa unë shëroj Ebony Maw dhe zëvendësoj Namorin me Punisher pasi humba Namor në misionin e parë. Drax bezdis menjëherë nga porta për ekipin armik prej 7 vetësh që fillojnë në ekran dhe sepse nuk kam zgjidhje, unë përqendrohem së pari tek ai. Unë jam në gjendje të marr disa goditje të mëdha në fillim, por humbas Punisher gati në të njëjtën kohë kur vras ​​Drax. Nga këtu unë përqendrohem në nxjerrjen e ringjallësit, Doctor Strange, pastaj veprën e Elsa dhe Rocket. Pas përfundimit të këtyre 7 armiqve, 7 armiq të tjerë shfaqen dhe provojnë të jenë shumë pasi unë shpërbëhem shpejt dhe përfundoj ditën time të parë të betejave me 29.1 milion shëndetësi të mbetur në 27 armiq duke shkuar në muajin Prill.

 

04.01.21 - Dita 2 e Misionit # 2 fillon me ekipin tim me fuqi 670k ndërsa rregullova klasën Iso-8 të Xhaketës së Verdhë pasi pashë si shkoi dita e parë. Duke u përballur me 8 armiq në ekran, një duke thirrur një Undead Asgardian të thirrur, unë filloj të punoj në Blob, armikun më të dobët në ekran, ndërsa përziej disa sulme ndaj Hela për ta mbajtur atë të kthehet në shëndetin e plotë ndërsa unë dua të punoj e saj tjetër. YJ përfundon Blob-in por armiqtë marrin 10+ kthesa radhazi pas atij sulmi. Unë vendos disa goditje të tjera te Hela dhe ata përreth saj, dhe YJ vret Pyro gjithashtu për të sjellë numrin e armikut në 26 (duke llogaritur Asgardianin e Vdekur). Heal Block e Mysterio më në fund më kap pasi unë humbas Stature dhe Namor, pastaj Ebony Maw gjithashtu, por Ghost përdor dhe ultimate për të ngritur YJ për të vrarë Hela. Unë përfundoj Undead Asgardian, por Ghost tronditet dhe armiqtë e mposhtin duetin tim. Unë e përfundoj natën me 24 armiq të mbetur dhe 24.9 milion shëndet.

 

04.02.21 - Dita 3 e Misionit # 2 fillon me ekipin tim me fuqi 674k ndërsa unë kam azhurnuar Stature në një Shërues të Nivelit 5 dhe Xhaketë të Verdhë në Sulmues të Nivelit 4 për këtë mënyrë loje. Kjo betejë fillon me 7 armiq në ekran, 3 prej tyre me emrin Graviton, kështu që unë së pari vras ​​më të dobëtin, pastaj shkoj të punoj në Mysterio për të eleminuar dhimbjet e kokës së tij Heal Block. Pasi mbaroi Mysterio dhe klonet e tij të thirrura, një Graviton tjetër është i vetmi me të verdhë, kështu që unë shpejt e bëj atë të kuqe dhe e përfundoj për ta bërë që armiku të rritet deri në 21. Tani dy armiq të Toad, një Graviton dhe një Pyro mbeten në ekran, kështu që unë punoj për t’i dobësuar të gjithë për t’u përgatitur për përforcime. Pas vrasjes së një Toad, unë thjesht vendos t'i nxjerr të gjithë një nga një dhe më shumë armiq nuk shfaqen derisa t'i përfundoj të gjithë, në 17 armiq të mbetur. Graviton, Pyro dhe Toad janë armiqtë e mbingarkuar në këtë valë e cila përsëri përmban 7 në ekran, dhe Drax është tallës, kështu që unë e zbres menjëherë. Armiqtë bëjnë një punë të mirë të zhveshjes së personazheve të mi, por një shërim me kohë i mirë nga Ebony Maw vjen pak para se YJ të vrasë Pyro për të arritur në 16 të majtë. Unë nxjerr Doctor Strange-in tjetër për të shmangur mundësinë e një ringjalljeje, dhe kjo nxit përforcime të cilat vendosin 8 armiq në ekran. Një Ghost ultimate vret Drax për të shkuar në të majtën 14, dhe unë jam në gjendje të nxjerr dy djem të këqij të super ngarkuar, Graviton dhe Toad, për ta çuar numrin në 12. YJ përfundon Ghost Rider ndërsa unë jam duke flirtuar me katastrofën me Stature në të verdhën dhe Ebony Maw në të kuqe, por një Ultimate Ghost i dobëson të gjithë dhe vret Elsa Bloodstone ndërsa mbeten 10 armiq. YJ vret Rocket duke lënë vetëm Star-Lord dhe Elsa Bloodstone, dhe unë i përfundoj të dy për të arritur në 8 armiqtë e mbetur. Vala e fundit e armiqve arrin në skenë dhe Star-Lord dhe Graviton janë njerëz të këqij të mbingarkuar këtu, së bashku me Hela, Blob, Mysterio dhe dy armiq të Pyro. Unë shkoj menjëherë pas Mysterio këtu për të provuar dhe për të shmangur debuffs Heal Block, dhe për të përfunduar atë pak para talljeve Blob. Pasi Mysterio është poshtë unë vetëm punoj për secilin armik një nga një me përfitimin e AoE dhe sulmet e armikut ngjitur për t'i dobësuar ata, dhe unë e shoh fundin e këtij misioni të jetë shumë më i lehtë sesa pritej pasi fitoja me të pesë akoma gjallë. 300kg ari dhe 10k Fragmente rruzulli ari janë shpërblimi im.

 

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Betejat e Blogut të Drejtë Doom tuaj:

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 2"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*