Avatar Pandora Rising vendos lojën në pritje për "Faza tjetër e zhvillimit"

Avatar Pandora Rising

Ndërsa ka kaluar një kohë që kur kemi azhurnuar për herë të fundit komunitetin në Avatar Pandora Rising, lojtarët e lojës morën një azhurnim këtë javë që është padyshim interesant. Pas testimit të lojës në vendet e tjera për 18 muajt e fundit, zhvilluesit në Scopely e kanë vendosur lojën në pritje, "duke e hequr atë nga dyqanet e aplikacioneve për lojtarët e rinj dhe duke fikur aftësinë për të bërë blerje brenda aplikacioneve". Me pak fjalë, ata po planifikojnë të ripunojnë lojën për të bërë ndryshime të mëdha në mënyrën se si luhet dhe funksionon, dhe lojtarët nuk do të jenë në gjendje të bëjnë blerje, por do të jenë në gjendje të vazhdojnë të luajnë, pas datës së 9 qershorit që ata kanë caktuar. Këtu është një vështrim në Përditësimi pas botuar në Uebfaqen zyrtare për Avatar Pandora Rising:

Ne jemi mirënjohës për sa të përkushtuar i keni qenë të gjithë luftës për Pandora dhe reagimet e vlefshme që keni ndarë gjatë rrugës. Ekipi ynë ka qenë i përqendruar në ndërtimin e një plani bazuar në atë që kemi mësuar në periudhën tonë të Fillimit Fillestar, dhe ndërsa nuk mund të ndajmë specifikat akoma, ne jemi të ngazëllyer për fazën tjetër për Avatar: Pandora Rising dhe të përkushtuar për të bërë kjo lojë përvoja më e mirë e mundshme për lojtarët tanë dhe tifozët e Avatar. Ndërsa hyjmë në fazën tjetër të zhvillimit, do të jeni në gjendje të vazhdoni të luani përsëritjen aktuale të lojës, por ne do të kufizojmë disponueshmërinë e lojës duke e hequr atë nga dyqanet e aplikacioneve për lojtarët e rinj dhe duke çaktivizuar aftësinë për të bëni blerje përmes aplikacionit të Mërkurën, 9 Qershor 2021 @ 11:00 PDT.

Në këtë fazë të zhvillimit, ekipi ynë do të punojë për ndryshime të mëdha për versionin tjetër të lojës. Ne do të ndajmë azhurnimet me ju kur të mundemi. Ne jemi gjithashtu duke formuar një plan për t'ju sjellë ju, lojtarët tanë të përkushtuar në përvojën e re. Ne e vlerësojmë durimin dhe mirëkuptimin tuaj ndërsa përqendrohemi në këtë përsëritje tjetër të lojës.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "Avatar Pandora Rising vendos lojën në pritje për" Faza tjetër e zhvillimit "

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*