MSF: Iso-8 më i mirë për The Thing

The Thing - Marvel Strike Force

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për The Thing, më i fundit në serinë tonë për lojën popullore Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për t’u rishikuar është Gjëja. The Thing është një Hero, Kozmik, Bio, Brawler dhe Voyager në Marvel Strike Force dhe një anëtar i fraksionit Fantastic Four. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqendrohemi në përmirësimin përmes modifikimeve Iso-8 në MSF.

Fokusi kryesor: Mbijetesa & Fokusi. The Thing është një karakter solid dhe një tjetër pjesë kryesore e fraksionit Fantastic Four. Ai shton Armor në të gjithë fraksionin përmes aftësisë së tij unike, dhe përdoret në një nga sportelet e njohura të Luftës së Aleancës MSF për të rrahur Emmarauders. Shtimi i mbijetesës në formën e Mbrojtjes, si dhe shtimi i Dëmtimit në statistikat e tij do ta ndihmojnë atë të qëndrojë gjallë më gjatë dhe të godasë më shumë për ekipin tuaj.

 

Klasa Ideale Iso-8 për The Thing in Marvel Strike Force:

Ashtu si pothuajse çdo personazh në Marvel Strike Force, klasat Iso-8 bazohen në çantën e personazhit dhe me atë që ekipet përdoren. Për Katër Fantastik që kemi tashmë Grua e Padukshme në klasën Shëruese, Mister Fantastic si një Skirmisher dhe Namor si një sulmues, kështu që tani na duhen sulmuesit që të bëjnë dëmin dhe të përfitojnë nga ato efekte të statusit të cenueshëm. Unë jam duke rekomanduar Pishtarin Thing dhe Njerëzor që të dy përdoren në klasën Striker për këtë qëllim të saktë.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për gjënë"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*