MSF: Iso-8 më i mirë për Kestrel

Kestrel - Marvel Strike Force

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Kestrel, më i fundit në serinë tonë për lojën popullore Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për t’u shqyrtuar është Kestrel. Kestrel është një Hero, Kozmik, Teknik, Aftësues, Blaster dhe Voyager në Marvel Strike Force pa ndonjë fraksion specifik me të cilin është e lidhur. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqendrohemi në përmirësimin përmes modifikimeve Iso-8 në MSF.

Fokusi kryesor: Dëmtimi, Fokusi & Shëndeti. Kestrel është një tregtar dëmtimesh me statistika fantastike fyese, kështu që përqendrimi i përpjekjeve tuaja Iso-8 në dëmtime shtesë do ta bëjë atë edhe më të vështirë për t'u marrë me kundërshtarët tuaj. Focus do ta ndihmojë atë të zhvendosë tokën, dhe ajo është mbretëresha e aplikimit Defense Down, dhe statistika e saj e shëndetit është e 11-ta më e lartë në lojë në kohën e këtij shkrimi, kështu që kjo do ta ndihmojë atë të mbajë gjallë dhe sulmuese.

 

Klasa Ideale Iso-8 për Kestrel në Marvel Strike Force:

Ashtu si pothuajse çdo personazh në Marvel Strike Force, klasat Iso-8 bazohen në çantën e personazhit dhe me atë që ekipet përdoren. Kestrel është një karakter unik që duket se është në gjendje të përshtatet në shumë formacione të ekipeve, pavarësisht nga mungesa e sinergjisë së bazuar në fraksione. Rolet e saj si një personazh kozmik dhe teknik ka të ngjarë aty ku i përshtatet më së miri, dhe unë sugjeroj ta përdorni me të paktën një karakter kozmik dhe / ose Nick Fury për të maksimizuar aftësinë e saj unike që i jep asaj + 20% Max Health dhe nëse Fury, + 40% edhe për të. Në varësi të përbërjes së ekipit tuaj, Kestrel përshtatet shumë mirë në klasën Striker, por gjithashtu mund të bëhet një argument për klasën Raider për të rritur statistikat e saj CC dhe CD.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për Kestrel"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*