SWGoH: Jedi Master Kenobi kit & depërtime të lëshuara nga CG

SWGoH - Legjenda Galaktike Kenobi

Lojërat EA Capital vazhdojnë të hapin orekset e balenave dhe krakens në Star Wars Galaxy of Heroes me më shumë informacion mbi të fundit Karakteri i Legjendës Galaktike për të ardhur në lojë, Jedi Master Kenobi. Tani kemi kitin e Jedi Master Kenobi si dhe atë njohjet e zhvilluesve në aftësitë e tij. Këtu është një vështrim në çantë.

 

Jedi Master Kenobi

RREGULLIMI: Ana e lehtë
KATEGORIT: Sulmuesi, Udhëheqësi, Legjenda Galaktike, Republika Galaktike, Jedi
Master i njohur Jedi që ofron dëmtime dhe mbështetje përmes një sërë aftësish të larmishme.

Aftësitë:
Themelore: PUNA E ZGJIDHJES SD ARDENTIT
TEKSTI PINRFUNDIMTAR: (ZETA) Merrni dëmtime fizike për të synuar armikun dhe, nëse shënjestra ishte Dark Side, shkaktoni Bllok Aftësie për 1 kthesë (përjashton Legjendat Galaktike). Aleati më i dobët i Light Side pa Defentration Up Up e fiton atë për 2 kthesa. Nëse kjo aftësi përdoret gjatë kthesës së Jedi Master Kenobi, ai fiton 9% Ultimate Charge.

 

Speciale 1: Unë do të bëj atë që duhet të (Cooldown 2)
TEKSTI PINRFUNDIMTAR: (ZETA) Merrni dëme fizike për të shënjestruar armikun dhe për të shkaktuar Imunitet të Rrezikshëm dhe Shërues për 2 kthesa, të cilat nuk mund të shpërndahen ose rezistohen. Thirrni aleatin e Light Side të synuar për të ndihmuar, duke shkaktuar 50% më shumë dëm. Nëse Jedi Master Kenobi u zgjodh, ai nuk thirret për të ndihmuar dhe në vend të kësaj fiton 12% Ultimate Charge, dyfishuar nëse ai është Lead, dhe kjo aftësi sjell 50% më shumë dëm në përdorimet pasuese (pirgje, maksimumi 10 pirgje).

 

Speciale 2: Përshëndetje atje (Cooldown 5)
TEKSTI FINAL: (ZETA) Aleatët e Anës së Dritës rikuperojnë 40% të Shëndetit dhe Mbrojtjes dhe fitojnë Parashikim dhe Qëndrueshmëri Për 3 kthesa. Republika Galaktike dhe Forca e Palidhur e Anës së Dritës Aleatët e Përdoruesit përfitojnë Mbrojtje (20%) për 2 kthesa. Vendosni në shënjestër aleatët e tjerë të Republikës Galaktike Imunitetin e Dëmtimit për 1 kthesë, e cila nuk mund të shpërndahet dhe rivendosjet e tyre rivendosen (përjashton aftësitë e dhëna).

Jedi Master Kenobi fiton 1% Tarifa Ultimate (maksimumi 30%) për secilin tifoz në të gjithë aleatët e Light Side.

 

Udhëheqësi: Vullneti Harmonik
TEKSTI PINRFUNDIMTAR: (ZETA) Të gjithë aleatët e Light Side kanë + 25% mjeshtëri, +30 shpejtësi dhe + 25% Shëndet maksimal. Aleatët e Republikës Galaktike fitojnë Mbrojtje (75%, nuk mund të shpërndahen) për 4 kthesa.

Ndërsa Jedi Master Kenobi ka High Ground, aleatët e Light Side marrin 20% më pak dëm, injorojnë Taunt, rezistojnë ndaj të gjitha debuffs, dhe Jedi Master Kenobi thirret për të ndihmuar kur një aleat i Republikës Galaktike përdor një aftësi gjatë kthesës së tyre.

Në fillim të betejës nëse të gjithë aleatët janë Ana e Dritës, aleatët e Republikës Galaktike nuk mund të goditen në mënyrë kritike ndërsa kanë Mbrojtje, Tanke të Republikës Galaktike fitojnë Taunt për 2 kthesa në fillim të çdo takimi nëse nuk e kanë atë dhe kur ata humbin Taunt ata e fitojnë atë për 2 kthesa nëse kanë Mbrojtje por nuk e kanë Taunt. Në fillim të betejës nëse të gjithë aleatët janë Republikë Galaktike ose Përdorues të Forcave të Palidhura të Anës së Dritës, hera e parë që një aleat tjetër arrin 1% Shëndet, ata shpërndajnë të gjitha debuffs mbi veten e tyre, shërojnë 50% Shëndetin dhe Mbrojtjen, dhe për të fituar Mbrojtja Up (50%) për 2 kthesa.

Kurdoherë që një aleat tjetër i Light Side përdor një aftësi Themelore, Jedi Master Kenobi përfiton 3% Ultimate Charge, dyfishuar nëse do të ishte gjatë radhën e tyre.

Armët e depërtimit të aleatëve Jedi dyfishohen kur synojnë një armik të Sith. Armiqtë dhe aleatët janë imunë ndaj manipulimit të Turner Meter (përjashton bosët e bastisjes).

 

Unike 1: MUND T THE JET FORCA ME JU
TEKSTI PINRFUNDIMTAR: (ZETA) Jedi Master Kenobi e injoron Taunt gjatë radhës së tij.
Kur një aleat tjetër i Light Side synon Jedi Master Kenobi me një aftësi, shpërndani të gjitha debuffs mbi të dhe ai fiton Mastery (stacking) të barabartë me 10% të zotërimit të tyre aktual për pjesën tjetër të takimit. Kur Jedi Master Kenobi synon një aleat tjetër të Përdoruesit të Forcave të Palidhura Galactic Republic ose Light Side, shpërndani të gjitha debuffs mbi ta dhe ata fitojnë Mastery (stacking) të barabartë me 20% të zotërimit të tij aktual për pjesën tjetër të takimit. Këto efekte nuk mund të nxiten nga aftësitë e dhëna.
Kur një aleat i Republikës Galaktike sulmon jashtë radhe, të gjithë aleatët e Republikës Galaktike rikuperojnë 2% Shëndet dhe Mbrojtje dhe thërrasin aleatin tjetër më të dobët të Light Side për të ndihmuar në trajtimin e 20% më pak dëme (kufizoni një herë në kthesë).

 

Unik 2: LEGJENT GALACTIK
TEKSTI FINAL: (ZETA) Kjo njësi merr dëmtime të zvogëluara nga përqindja Efektet e dëmtimit të shëndetit dhe efektet masive të dëmtimit. Ata marrin dëme masive nga efektet shkatërruese (përjashton bosët e bastisjes) dhe janë imun ndaj efekteve të trullosura.

Kjo njësi ka + 10% Max Shëndet dhe Max Mbrojtje për Amplifikues të Relic, dhe dëmi që ata marrin është zvogëluar për 30%.

 

PLRFUNDIMTAR: KA MBAR
TEKSTI FINAL: Kërkon 50% Tarifa Ultimate për t'u aktivizuar.

Tarifa e fundit: Jedi Master Kenobi fiton Tarifën e Fundit kur përdor aftësitë e tij. Nëse Jedi Master Kenobi është Udhëheqësi, ai gjithashtu fiton 3% Ultimate Charge kur një tjetër aleat i Light Side përdor një aftësi Themelore, dyfishuar gjatë radhës së tyre.

Shpërndani të gjitha debuffs në aleatët Light Side. Të gjithë aleatët e tjerë të Light Side fitojnë një përqindje të zotërimit (stivimit) të barabartë me sasinë e Tarifës Ultimate të përdorur me këtë aftësi, dyfishuar në 100% Tarifa Ultimate, deri në fund të takimit.

Nëse është përdorur më pak se 100% Tarifa Ultimate, Jedi Master Kenobi fiton tastin e Lartë të Tokës për 2 kthesa, të cilat nuk mund të kopjohen, shpërndahen ose parandalohen. Të gjithë aleatët e Republikës Galaktike fitojnë Mbrojtje (20%) për 3 kthesa të cilat nuk mund të shpërndahen ose parandalohen.

Nëse është përdorur Tarifa Ultimate 100%, Jedi Master Kenobi fiton tastin e Lartë të Tokës për 5 kthesa, të cilat nuk mund të kopjohen, shpërndahen ose parandalohen. Të gjithë aleatët e Light Side rikuperojnë 60% të Shëndetit dhe Mbrojtjes, dhe të gjithë aleatët e Republikës Galaktike fitojnë Mbrojtje (50%) për 3 kthesa të cilat nuk mund të shpërndahen ose parandalohen.

Terren i lartë: Merr 35% më shumë dëme me sulme jashtë radhe; + Shans kundër 100%; -35% Shpejtësia; nuk mund të fitojë Tarifa Ultimate.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Jedi Master Kenobi kit & depërtime të lëshuara nga CG"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*