MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 7

Dimensioni i Errët 4 - Misioni 7

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në 2021, dhe fatkeqësisht nuk mund të filloj të luftoj Misionin # 7 pasi kam përfunduar misionin e 6-të pas një jave të plotë sulmesh. Jo vetëm që ekipi im nuk është një përbërje ideale e ekipit për këtë mënyrë loje, për 3 bordet e ardhshëm kam nevojë për karaktere kozmikë jo-Legjendë në ingranazhin 15 dhe aktualisht kam zero. Sapo të kem personazhe për të përdorur, do të jetoj në blog përpjekjet e mia të përditshme ndërsa kërkoj të mposht Dimensioni i errët dhe dhe zhbllokoni Doctor Doom.

 

Misioni im # 7, Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Karakterin tuaj të Kualifikuar:

  • Thanos - 140,701 fuqi, 7 yje, 4 të kuqe - Gear 15 - Aftësitë 7-7-7-5 - Niveli 5 Fortifikues
  • Minn-erva - Fuqia 144,916, 7 yje, 6 të kuqe - Gear 15 - Aftësitë 7-7-7-5 - Niveli 5 shërues
  • Hela - 123,602 fuqi, 7 yje, 4 të kuqe - ingranazhi 15 - aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 4
  • Kestrel - 134,795 fuqi, 7 yje, 5 të kuqe - ingranazhi 15 - aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 4

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj - Misioni 7

04.10.21 - Unë nuk mund të filloj Misionin # 7, i cili përmban një bos Emma Frost me 15 armiq dhe 14.1 milion shëndetësor total, pasi ky mision kërkon karaktere kozmikë jo-Legjendë në ingranazhin 15.

04.15.21 - Unë kam shtuar Thanos në ekuipazhin e Gear 15 si personazhin tim të parë jo-Legjendar, Kozmik për t'u bërë i përshtatshëm për këtë betejë. Minn-erva ka nevojë për 2 pjesë dhe të dy Black Bolt dhe Invisible Woman kanë nevojë për 3 pjesë secila për t'u bashkuar me të. Ndërkohë, aktualisht kam dy personazhe të përshtatshëm të Qytetit kur të vijë ajo kohë - Spider-Man (Symbiote) dhe Punisher.

04.25.21 - U prisha dhe shpenzova disa para pas ngjarjes Falcon & the Winter Soldier dhe kam shtuar një Gear 15 Minn-erva së bashku me Thanos për këtë bord. Kam një Bolt të Zi një copë larg dhe Grua të Padukshme gjithashtu 2 copë larg.

05.14.21 - Kjo ngjarje e Kestrel më ka futur gjithçka në të dhe pjesët e ingranazheve të nevojshme për Kestrel kanë punuar shumë mirë me listën time. Unë isha në gjendje ta çoja atë në Gear 15 sot, por sepse dy nga personazhet e mi kozmikë janë Legjendar - Ebony Maw dhe Black Bolt - unë jam akoma në pritje. Gruaja e Padukshme është një copë larg por edhe Legjendare, kështu që opsionet e mia të tjera të ligjshme janë Hela (3 copë larg) dhe Kapiteni Marvel të cilit i duhen të 6 pjesët për të arritur në ingranazhin 15. Kjo do të zgjasë pak ...

06.11.21 - PINRFUNDIMTARISHT! Hela është personazhi im i 4-të i kualifikuar dhe më në fund mund ta luftoj këtë betejë. Ekipi im prej 4 personash kontrollon në 544k për këtë betejë kundër 15 armiqve pasi Stryfe dhe Emma Frost kanë serumin super të ushtarëve dhe kryejnë përfundimet e tyre çdo herë. Sulmet e hershme janë përqendruar në Emma Frost, dhe ndërsa unë e çoj atë në shëndet të kuq, pamundësia për të ndaluar që Magneto të verbojë ekipin tim vret vrullin. Kam akoma 15 armiq për të vrarë, por është mirë të luftosh përsëri!

06.12.21 -

06.13.21 - Me 4.59 milion shëndetësi të mbetur në 7 armiq, unë hyj në ditën time të tretë të betejave dhe përqendroj sulmet e mia ndaj Doctor Strange, duke e vrarë atë herët. Unë ringjall Hela dhe marr disa goditje ndaj armiqve, por ata e vrasin atë përsëri pak para se Minn-erva të vendosë ekipin me një kullim të shëndetit. Dy sulme më vonë kanë mbetur vetëm 3 armiq dhe unë ruaj X-3 deri në fund. Kam kthesat për të ringjallur Hela për herë të dytë dhe mbaj veten për fitore me të gjithë personazhet e mi gjallë (mezi). Shpërblimi është 23k ari dhe 300k Fragmente Orb Ari.

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Betejat e Blogut të Drejtë Doom tuaj:

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 7"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*