SWGoH: Modat më të mira për Jedi Master Kenobi

SWGoH - Legjenda Galaktike Kenobi

Mirë se vini në modat më të mira për Jedi Master Kenobi, artikulli më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Star Wars Galaxy of Heroes ku do të hedhim një vështrim në modet kryesore për karakteret SWGoH. Ndërsa nuk pretendoj të kem të gjitha përgjigjet në këtë lojë, unë bëj hulumtimin tim dhe kam përdorur gjerësisht çdo karakter për të cilin shkruaj. Këto janë rekomandime të modit, të bazuara në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar koleksionet e Galaxy të Heronjve.

SWGoH - Master Jedi KenobiKarakteri i sotëm për të rishikuar modet do të jetë për Jedi Master Kenobi, i 5-ti Karakteri i Legjendës Galaktike në Galaxy Wars of Heroes Star Wars. I lëshuar në qershor 2021, Jedi Master Kenobi është një Sulmues, Udhëheqës, Legjendë Galaktike dhe një anëtar i të dy fraksioneve të Republikës Galaktike dhe Jedi. Le të hedhim një vështrim se cilat modë do të përmirësojnë më së miri kompletin e tij për suksesin SWGoH.

Fokusi kryesor: Shpejtësia. Shpejtësia është e domosdoshme për 95% të koleksionit Star Wars Galaxy of Heroes, dhe duke pasur parasysh statistikat e shpejtësisë së lartë për Galactic Legends dhe faktin që Jedi Master Kenobi është një Sulmues, duke e shpejtuar atë si Udhëheqësi Suprem Kylo Ren është zgjedhja logjike. Të gjitha Karakteret e Legjendës Galaktike në SWGoH kanë shpejtësi bazë duke filluar nga 365-398, ndërsa karakteri më i shpejtë jo-GL në lojë është në 198, kështu që rritja prej 15% nga një grup prej katër modesh Speed ​​është shumë më e madhe për këto karaktere elitare. JMK vjen në 385 - mu në mes të katër Legjendave të tjera Galaktike në kohën e këtij shkrimi.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Potenca, dëmi kritik, ofendimi, shëndeti dhe mbrojtja. Potenciali do të ndihmojë bazën e tij, Detyrë e zjarrtë e urinës, dhe tij Unë do të bëj atë që duhet toka të veçanta debuffs vlefshme për ekipin tuaj për të përfituar nga. Duke pasur parasysh rolin e tij si sulmues, ofendimi shtesë dhe dëmi kritik kanë shumë kuptim për të siguruar që ai po godet fort dhe Shansi Kritik do të ndihmojë gjithashtu, veçanërisht në nivele më të ulëta të ingranazhit. Shtimi i sa më shumë Shëndetit dhe Mbrojtjes është i mençur pasi të gjitha Legjendat Galaktike kanë disa element të Shëndetit të integruar në kompletet e tyre që i bën ata të mbijetojnë, dhe që nga Përshëndetje atje special rikuperon të dy statistikat, unë do të shikoja për t'i përmirësuar ato. Vini re se si Udhëheqës, Jedi Master Kenobi rrit aleatët e Light Side me "+ 25% mjeshtëri, +30 shpejtësi dhe + 25% maksimum shëndetësor. Aleatët e Republikës Galaktike fitojnë Mbrojtje (75%, nuk mund të shpërndahen) për 4 kthesa. ”

Rekomandime Mod në lojë: Dëmi kritik dhe shëndeti. Mendimet e mia të hershme nuk përputhen me këtë, por një pjesë e ndikimit tim është se si esnafi im po zgjedh të modifikojë JMK për Territory Wars, kështu që më shumë për këtë në kohë.

 

Konfigurimi ideal i modit për SWGoH Jedi Master Kenobi:

"Konfigurimi ideal i modit" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme. Nëse synoni Shpejtësinë, Shkeljen, Potencialin, Dëmtimin Kritik, Shëndetin dhe Mbrojtjen përmes modeve, duhet të jeni në gjendje të maksimizoni kompletin e JMK. Këtu janë rekomandimet e mia për modet më të mira për Jedi Master Kenobi:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Modi i shpejtësisë me shkeljen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe shkeljen
  • Marrësi (Shigjeta) - Modi i shpejtësisë me shpejtësi primare dhe një fokus dytësor në shëndetin, mbrojtjen, fuqinë dhe veprën
  • Procesori (Diamanti) - Mod shëndetësor me mbrojtje primare dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shëndetin dhe veprën
  • Holo-Array (Trekëndëshi) - Mod shëndetësor me dëmtime kritike primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shëndetin dhe veprën ose mbrojtjen
  • Bus-Data (Rrethi) - Mod i shpejtësisë me primar shëndetësor dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, fuqinë, veprën dhe shëndetin
  • Multiplexer (Plus) - Modi i shpejtësisë me shëndetin ose shkeljen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe shkeljen

 

Kredia e imazhit: Lojërat Kapitale të EA

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për Jedi Master Kenobi"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*