MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 8

Dimensioni i Errët 4 - Misioni 8

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në 2021, dhe unë filloj të luftoj Misionin # 8 pasi kam përfunduar misionin e 7-të në tre sulme. Ndërsa skuadra ime nuk është një përbërje ideale e ekipit për këtë mënyrë loje, këta personazhe kozmikë jo-Legjendë në Gear 15 janë mjaft të fortë pasi unë vazhdoj të provoj dhe konfiguroj personazhet e Qytetit tjetër ndërsa vazhdoj të jetoj në blog përpjekjet e mia të përditshme ndërsa kërkoj të mposht të Dimensioni i errët dhe dhe zhbllokoni Doctor Doom.

 

Misioni im # 8, Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Karakterin tuaj të Kualifikuar:

  • Thanos - 140,701 fuqi, 7 yje, 4 të kuqe - Gear 15 - Aftësitë 7-7-7-5 - Niveli 5 Fortifikues
  • Minn-erva - Fuqia 144,916, 7 yje, 6 të kuqe - Gear 15 - Aftësitë 7-7-7-5 - Niveli 5 shërues
  • Hela - 123,602 fuqi, 7 yje, 4 të kuqe - ingranazhi 15 - aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 4
  • Kestrel - 137,292 fuqi, 6 yje, 5 të kuqe - ingranazhi 15 - aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 5

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj - Misioni 8

Vizioni, shëndetësia totale 3.51m - 36.5m

06.13.21 - Unë filloj betejën dhe shkoj menjëherë pas Rocket Raccoon pasi ai dhe Venom kanë serumin super të ushtarëve. Unë jam në gjendje të arrij disa goditje në Rocket dhe ta vras ​​atë në të njëjtën kohë kur humbas Hela nga skuadra ime, dhe meqenëse kam përdorur ringjalljen time për t'i dhënë fund Misionit 7, nuk e kam atë si mundësi. Ndërsa armiqtë fillojnë të marrin goditjet e tyre, unë përqendrohem te Star-Lord dhe e çoj atë në shëndet të kuq ashtu siç më përfundojnë. Nuk është një fillim i keq.

06.15.21 - Pasi jeta e vërtetë të pengojë, unë filloj sulmin tim të dytë me 33.6 milion të mbetura ndaj armiqve. Ekipi im 546k ishte në gjendje të nxirrte Rocket Raccoon në betejën e parë kështu që vetëm 33 nga 34 armiq kanë mbetur, dhe Star-Lord është në shëndet të kuq. Dy hite dhe Star-Lord ka vdekur, kështu që unë bëj sulme ndaj Venom pasi ai ka serumin e super ushtarit. Kullimi i shëndetit të ME i rregullon gjërat bukur dhe unë jam në gjendje të punoj rreth një talljeje të Kolosit për të vrarë Vizionin. Unë përfundoj Colossus dhe Venom duke lënë 29 armiq dhe vetëm 2 në ekran - Star-Lord dhe The Thing. I përfundoj të dy me sulmet themelore dhe me 27 armiq të lënë një valë e re e njerëzve të këqij shfaqet. Tani 7 armiq janë në ekran me Carnage dhe Venom që kanë serumin super ushtar, kështu që unë shkoj menjëherë pas Carnage dhe bëj një ton debuffs menjëherë me Minn-erva, Kestrel dhe më pas Hela duke përhapur ato. Kjo e lë Hawkeye si një vrasje të lehtë për Kestrel, por unë bëj disa goditje. Unë shoh se Killmonger është dobësuar shumë nga debuffs, kështu që unë shkoj për të vrarë, dhe ndërsa unë përfundoj atë përforcime të arrijnë. Tani 25 armiq mbeten me 8 në ekran dhe JJ pastron debuffs për armiqtë dhe unë humbas Thanos. Unë pothuajse nuk shkova për të ringjallur për shkak të hekurave të shpejtësisë së armiqve dhe do të doja të mos e kisha bërë pasi ata vranë Hela në raundin tjetër të sulmeve. Unë e bëj Carnage në skuqje të ulët para se të vras ​​pjesën tjetër të ekipit tim, përveç Kestrel, atëherë duhen 20+ goditje për ta përfunduar, duke lejuar që Carnage të shërohet pak para se të vdes.

06.16.21 - Unë do të filloj me 24.3 milion shëndetësi të mbetur në 25 armiqtë e mbetur. Unë shkoj menjëherë pas Carnage të dobësuar dhe e vras ​​atë në 3 goditje, duke përqendruar përpjekjet e mia në shëndetin e verdhë Falcon dhe Daredevil, të cilët kishin Defence Down, pasi më pëlqen t'i bëj sulmet e mia efikase dhe kuptimplota. Kestrel vendos Falcon-in tim që nokauton, por një sulm Hawkeye zbarkon Blind në Minn-erva, duke e bërë atë të shërohet e pavlefshme për këtë kthesë. Hela vdes dhe unë humbas edhe Thanosin, por Kestrel përfundon një Daredevil dhe pastaj unë e humbas Minn-erva. Kestrel vazhdon të varet, duke dobësuar në mënyrë të konsiderueshme Luke Cage dhe Hawkeye, dhe duke vendosur debuffs e saj Defense Down menjëherë pas pastrimeve të Jessica Jones. Ajo vret Hawkeye dhe merr Luke në të kuqe para se të marrë më në fund goditjen e fundit. Nuk arrita ta shoh, por besoj se 22 armiq mbeten dhe 21.5 milion shëndetësorë.

06.17.21 - Ekipi im 546k është përsëri me Luke Cage në shëndetin e kuq për të filluar dhe 21 armiq të gjallë. Unë shkoj menjëherë pas Mbrojtësit të tankeve dhe e vras ​​atë, duke përhapur debuffe me Hela, pastaj duke përdorur ato për të më ndihmuar të vras ​​Daredevil me lehtësi. Unë marr JJ dhe Venom për të përfunduar këtë grup dhe të liqtë e rinj arrijnë kur të arrij 17 armiq të mbetur. Ky grup i ri ka 7 në ekran me Hawkeye dhe Luke Cage si super ushtarë. Unë shkoj menjëherë pas Hawkeye me Ultimate të Kestrel, pastaj përhapet Defence Down për të gjithë armiqtë, pastaj disa goditje më vonë unë përfundoj Hawkeye dhe shkoj pas më të dobëtit tjetër në Daredevil. Ata e vrasin Hela, por unë e ringjall atë me Minn-erva, pastaj unë përfundoj Daredevil për të arritur në 15 armiqtë e tjerë të mbetur. ME shëron dhe i kullon armiqtë, më pas arrijnë përforcimet pasi 8 janë në ekran tani dhe Kolosi tallet ashtu si e kam Falcon në shëndet të kuq. Unë nuk jam në gjendje të kaloj përqeshjen e Kolosit dhe të humbas Thanosin tim tallës para se ta vras ​​më në fund Skifterin. Unë humbas Hela dhe më ka ringjallur Thanosin, pastaj kam humbur mua, si dhe 7 në ekran më kanë në litarë. Kestrel gati vret vetvetiu Luke Cage ndërsa Thanos vritet, pastaj Kestrel merr një nga Killmongers në gjendje të kuqe shëndetësore para se të mbarojë vetë. Besoj se 13 armiq mbeten dhe 11.622 milion shëndet do të jenë përpara meje nesër.

06.18.21 - Rezulton se kisha 12 armiq të mbetur dhe filloj duke marrë menjëherë masakrën dhe pastaj Kolosin e dobësuar. Sapo ta pastroj ekranin, shfaqen 7 armiqtë e fundit dhe ndërsa unë jam në gjendje të vras ​​Jessica Jones dhe pishtari njerëzor, armiqtë e mbetur janë shumë të fortë, duke më përfunduar me 4 armiq të majtë.

06.19.21 - Duke u nisur për në betejë, unë e di se vetëm 2.5 milion shëndeti kanë mbetur për 4 armiqtë, dhe unë bëj punë të shpejtë për ta, duke eleminuar së pari shëndetin e kuq. Unë heq Jessica Jones-in tjetër duke lënë një tjetër The Thing with Vision për në fund një fitore me lehtësi për të fituar 300k ari dhe 2k Fragmente Mega Orb.

 

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Betejat e Blogut të Drejtë Doom tuaj:

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 8"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*