SWGoH: Zhbllokimi i Jedi Master Kenobi - Udhëzues për Blog dhe Drejtpërdrejtë

SWGoH - Legjenda Galaktike Kenobi

Raundi i tretë i Ngjarjet e Legjendës Galaktike në SWGoH është këtu, dhe ndryshe nga dy raundet e para, ky ka vetëm një karakter të vetëm të Legjendës Galaktike - Jedi Master Kenobi. Ndërsa isha në gjendje të luftoja ngjarjen për Jedi Master Luke brenda disa minutave nga azhurnimi i lojës, përsëri do të jem në gjendje të bëj të njëjtën gjë me Jedi Master Kenobi siç do të filloj sonte, më 16 qershor 2021.

Më poshtë do të jem në blog të drejtpërdrejtë dhe do të jap një udhëzues për përvojën time me ngjarjen Legjenda Galaktike. Ndërsa nuk kam shmangur videot dhe mendimet e të tjerëve në lidhje me këtë ngjarje të Legjendës Galaktike, unë shpresoj se mund ta shtoj Jedi Master Kenobi në listë sa më me efektshmëri.

Më poshtë është udhëzuesi im i blogut për udhëtimin për të zhbllokuar Jedi Master Kenobi. Shpresoj të kënaqeni dhe të mund të mësoni nga kjo. Unë gjithashtu kam shtuar lidhje me disa nga GameChangers të preferuara (ish) dhe videot e tyre më poshtë.

 

Karakteret e nivelit I të përdorura:

  • Gjenerali Kenobi - Relic 8 - fuqi 32,265 - shpejtësi 253, shëndet 110k, mbrojtje 72k, forca të blinduara 69.6% - gjashtë modë me 6 pika (3 komplete shëndetësore), të gjitha aftësitë maksimale
  • Komandanti Cody - Relic 5 - Fuqia 23,608 - Shpejtësia 293, shëndeti 48k, mbrojtja 58k, dëmtimi 5,382, 97.1% CC, 157.5% CD - Gjashtë modet me 6 pika (grupe Speed ​​& CC), të gjitha aftësitë maksimale (përveç udhëheqjes)

Çfarë duhet të bëhet - Niveli I

Niveli I mund të luftohet 8 herë duke dhënë 10 copëza çdo herë për gjithsej 80 copëza

Përpjekja # 1 - Niveli i parë ju përballet me një B1, tre MagnaGuards dhe Gjeneral Grievous me anëtarët e 212-të që janë në thelb Fives dhe Echo në kostume të tjera. Ndërsa Kenobi im u shtang 2-3 herë dhe mori vetëm një kthesë të vetme, përqendrimi i hershëm në B1 vrau më parë hm, atëherë ishte çështje e copëzimit në MagnaGuards për fitoren e lehtë.


Karakteret e nivelit II të përdorur:

  • Gjenerali Kenobi - Relic 8 - fuqi 32,265 - shpejtësi 253, shëndet 110k, mbrojtje 72k, forca të blinduara 69.6% - gjashtë modë me 6 pika (3 komplete shëndetësore), të gjitha aftësitë maksimale

Çfarë duhet të bëhet - Tier II

Niveli II mund të luftohet 4 herë duke dhënë 25 copëza çdo herë për gjithsej 100 copëza

Përpjekja # 1 - Ky është një 1v1 me General Grievous duke përdorur një komplet të ngjashëm me Gjeneral Kenobi vetëm me një Kundërvajtje në aftësinë e tretë. Përdorimi i aftësisë së 3-të për Offense Up, pastaj aftësia e 2-të për Ndëshkim dhe pastrim, pastaj baza, kjo doli të ishte një betejë e lehtë me këto moda.

 


Karakteret e nivelit III të përdorura:

  • Gjenerali Kenobi - Relic 8 - fuqi 32,265 - shpejtësi 253, shëndet 110k, mbrojtje 72k, forca të blinduara 69.6% - gjashtë modë me 6 pika (3 komplete shëndetësore), të gjitha aftësitë maksimale
  • Grand Master Yoda - Relic 8 - fuqi 32,232 - shpejtësi 316, shëndet 81k, mbrojtje 21k, CD 192%, shkelje speciale 9,788 - Gjashtë mod me 6 pika (grupe shpejtësie dhe shëndeti), të gjitha aftësitë maksimale

Çfarë duhet të bëhet - Tier III

Niveli III mund të luftohet 3 herë duke dhënë 50 copëza çdo herë për gjithsej 150 copëza

Përpjekja # 1 - Filloj duke u përballur me 5 Klone dhe një frëngji dhe nxjerr një Veteran të 501-të për të filluar, pastaj një ARC Trooper për të hequr frëngjinë. Me tre të mbetura unë përdor vetëm gjërat themelore për t'i përfunduar ato.

Vala e dytë e Kloneve është një grup tjetër prej pesë vetash me një ARC Trooper përsëri, dhe meqenëse ka punuar një herë, unë shkoj pas Veteranit 501 për të filluar dhe më pas vret Ushtarin ARC, para se të marr Kapitenin e 501-të dhe t'i përfundoj me lehtësi.


Karakteret e nivelit IV të përdorura:

  • Master Jedi Kenobi - Relic 8 - fuqi 42,269 - shpejtësi 524, shëndet 104k, mbrojtje 45k, CD 214.5%, potencë 110.69%, qëndrueshmëri 96.24% - qëndrueshmëri gjashtë (me shpejtësi dhe shëndeti)

Çfarë duhet të bëhet - Tier IV

Niveli IV mund të luftohet 4 herë duke dhënë 1 Ability Material Ultimate çdo herë për një total prej 4

Përpjekja # 1 - Duke u përballur me Lord Vader, versioni Dark Side i Anakin, filloj me aftësinë e 3-të për Imunitetin e Dëmtimit për të mohuar hitin e parë të Lord Vader. Pastaj përdor aftësinë e mesme dhe dy bazat dhe beteja ka mbaruar - peasy lehtë.


Karakteret e nivelit V të përdorura:

  • Master Jedi Kenobi - Relic 8 - 44,388 fuqi - 546 shpejtësi, shëndet 110k, mbrojtje 48k, 214.5% CD, 116.25% potencë, 98.89% qëndrueshmëri - Gjashtë mod me 6 pika (grupe shpejtësie dhe shëndetësore), të gjitha aftësitë

Çfarë duhet të bëhet - Tier V

Niveli V mund të luftohet 4 herë duke dhënë 1 Ability Material Ultimate çdo herë për një total prej 4

Përpjekja # 1 - Përballë Lord Vader përsëri, unë përdor të njëjtën strategji / rend sulmesh. Kjo siguron të njëjtin rezultat - 4 lëvizje dhe unë fitoj.


Karakteret e nivelit VI të përdorura:

  • Master Jedi Kenobi - Relic 8 - 51,937 fuqi - 541 shpejtësi, shëndet 117k, mbrojtje 48k, 214.5% CD, 124.25% potencë, 96.76% qëndrueshmëri - Gjashtë mod me 6 pika (grupe shpejtësie dhe shëndetësore), të gjitha aftësitë

Çfarë duhet të bëhet - Tier VI

Niveli VI mund të luftohet 4 herë duke dhënë 1 Ability Material Ultimate çdo herë për një total prej 4

Përpjekja # 1 - Duke u përballur me Lord Vader për herë të fundit, unë përsëri e filloj betejën me Imunitetin e Dëmtimit dhe punoj prej andej. Unë ruaj Imunitetin e Dëmtimit për përdorim në të ardhmen, i cili nuk është i nevojshëm asnjëherë pasi përdor bazën time dhe speciale për të arritur në High Ground ultimate dhe për të fituar me lehtësi. Çdo betejë luan si ato më parë me JMK-në time kaq të fortë, kështu që unë sugjeroj ta rrisni atë për t'u siguruar që të mos humbni asnjë nga burimet tuaja.

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Zhbllokimi i Jedi Master Kenobi - Drejtpërdrejtë Blog & Udhëzues Walkthrough"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*