SWGoH: Modat më të mira për komandantin Ahsoka Tano

Komandant Ahsoka Tano - SWGoH

Mirë se vini në modat më të mira për Jedi Master Kenobi, artikulli më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Star Wars Galaxy of Heroes ku do të hedhim një vështrim në modet kryesore për karakteret SWGoH. Ndërsa nuk pretendoj të kem të gjitha përgjigjet në këtë lojë, unë bëj hulumtimin tim dhe kam përdorur gjerësisht çdo karakter për të cilin shkruaj. Këto janë rekomandime të modit, të bazuara në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar koleksionet e Galaxy të Heronjve.

SWGoH - Komandant Ahsoka TanoKarakteri i sotëm për të rishikuar modet do të jetë për Komandantin Ahsoka Tano, një personazh i cili u shtua përmes mënyrës së lojës Galactic Conquest. Ky version i Ahsoka duket të jetë i përmirësuar Darth Nihilus lloji i karakterit dhe ka të ngjarë të plotësojë Master Jedi Kenobi skuadrat bukur. Le të hedhim një vështrim se cilat modë do të përmirësojnë më së miri kompletin e CAT për suksesin SWGoH.

Fokusi kryesor: Shpejtësia. Komandanti Ahsoka Tano ka një Shpejtësi bazë prej 190 dhe është një nga personazhet më të shpejtë jo-GL në lojë, kështu që rritja prej 15% nga një grup prej katër modesh të Shpejtësisë do të jetë mjaft ndikuese.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Vepra, Shansi Kritik, Dëmi Kritik, Shëndeti dhe Mbrojtja. Nëse shikoni çantën e komandantit Ahsoka Tano, sigurisht që ofendimi dallohet, por Shpejtësia është fokusi kryesor për ta bërë atë që të bëjë kthesat e saj më shpejt dhe të kesh një aleat i cili e quan atë ose një tjetër me Shien për të ndihmuar do ta ndihmojë atë të zvogëlojë kohën e ftohjes. Kërcimi i Forcës. Një tregtar i Dëmtimeve të Veçanta, CAT ka vetëm 33.54% Special CC në Gear 13 dhe fiton një tjetër 18% nga përmirësimet e Relic në Relic 8, kështu që rekomandohet Shansi Kritik i shtuar. Me ndonjë karakter të veprës së lartë ose me goditje të madhe, ofendimi shtesë dhe dëmi kritik është gjithashtu i rëndësishëm. CD do të vijë në ndihmë falë bazës së saj e cila ka një shans të fitojë Advantage për 3 kthesa. Shtimi i shëndetit dhe mbrojtjes janë mënyrat më të mira për të rritur mbijetesën e CAT Rruga e saj vetanake unike e sheh Komandantin Ahsoka Tano të fitojë + 50% Shëndet dhe + 50% Mbrojtje në situatat e duhura.

Rekomandime Mod në lojë: TBD

 

Konfigurimi ideal i modit për komandantin SWGoH Ahsoka Tano:

"Konfigurimi ideal i modit" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme. Nëse synoni Shpejtësinë, Kundërvajtjen, Shansin Kritik, Dëmtimin Kritik, Shëndetin dhe Mbrojtjen përmes modeve duhet të jeni në gjendje të maksimizoni kompletin e CAT. Duke pasur parasysh vlerën e Mbrojtjes në kompletin e saj, nëse keni një palë modesh të Mbrojtjes me statistika sekondare Sulmuese anormale të larta, CAT është një përshtatje e mirë. Këtu janë rekomandimet e mia për modat më të mira për komandantin Ahsoka Tano:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Mod i shpejtësisë me sulmin primar dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shkeljen, shansin kritik dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Marrësi (Shigjeta) - Modi Shëndetësor / Mbrojtës me shpejtësi primare dhe një fokus dytësor në shëndetin, mbrojtjen, shansin kritik dhe veprën
  • Procesori (Diamond) - Modeli i shpejtësisë me mbrojtjen primare dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, shansin kritik, sulmin dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Holo-Array (Trekëndëshi) - Modi i Shëndetit / Mbrojtjes me dëmtimin kritik primar dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, veprën, shëndetin dhe mbrojtjen
  • Data-Bus (Rrethi) - Modi i shpejtësisë me primar shëndetësor dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, sulmin, shansin kritik dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Multiplekseri (Plus) - Modi i shpejtësisë me sulmin kryesor dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shansin kritik, shëndetin dhe mbrojtjen

 

Kreditë e imazhit: Lojërat EA Kapitale & SWGoH.gg

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për komandantin Ahsoka Tano"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*