MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 11

Dimensioni i Errët 4 - Misioni 11

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në 2021, dhe unë filloj të luftoj Misionin # 11 pas dy betejave në Misionin # 10. Ndërsa ekipi im nuk është një përbërje ideale e ekipit për këtë mënyrë loje, këta personazhe jo-Legjendar të Qytetit në Gear 15 janë mjaft të fortë dhe unë tashmë jam përgatitur me pesë karaktere për bordet Legjendar pasi të përparoj. Vazhdoni të ndiqni së bashku ndërsa unë vazhdoj të jetoj në blog përpjekjet e mia të përditshme dhe të shikoj për të mposhtur Dimensioni i errët për të zhbllokuar Doctor Doom.

 

Misioni im # 11, Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Karakterin tuaj të Kualifikuar:

  • ndëshkues - 145,582 fuqi, 7 yje, 6 të kuqe - ingranazhi 15 - aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 5
  • Njeriu merimangë (Symbiote) - 141,522 fuqi, 6 yje, 6 të kuqe - ingranazhi 15 - aftësitë 7-7-7-5 - sulmuesi i nivelit 5
  • Kërdi - 140,503 fuqi, 7 yje, 5 të kuqe - Gear 15 - Aftësitë 7-7-7-5 - Niveli 4 Skirmisher
  • Anti-helm - Fuqia 121,735, 5 yje, 5 të kuqe - Gear 15 - Aftësitë 7-7-7-5 - Niveli 5 shërues

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj - Misioni 11

Namor, 3.47m - 41.4m shëndetësor total

06.28.21 - Unë filloj betejën me katërshen time duke u përballur me 7 armiq dhe rifilloj disa herë duke kërkuar një rezultat më të mirë. Kjo provon të jetë shumë e ndërlikuar me këtë formacion, dhe unë përfundimisht e vras ​​Gamorën dhe vendos të qëndroj me të. Vazhdimisht e godas Namorin dhe e ul atë nën 50% të shëndetit në një moment, por shërimet e bezdisshme të Groot e kthejnë atë në rreth 60%.

 

06.29.21 - Dita e dytë dhe 39.0m e shëndetit prej 41.4 milion mbeten gjallë me 33 nga 34 armiq. Me Namorin me rreth 60% shëndetësor, unë e përqendrova të gjithë debutimin dhe dobësimin e tij, dhe si gjithmonë, unë humbas Punisher së pari. Unë jam në gjendje ta vras ​​Namorin dhe të filloj të përpiqem të dobësoj Groot, por marrja e debuffs për t'i qëndruar atij po provon të jetë e vështirë. Unë madje nuk mund ta çoj atë në 50% para se të vrasin ekipin tim.

 

06.30.21 - Kthehu përsëri me fuqi 549k pasi 32 armiq kanë mbetur dhe unë shkoj menjëherë pas shëruesit në Groot, duke e gozhduar atë me debuffs dhe një tronditje të hershme nga SMS e fundit. Unë e vras ​​Groot, por ai ringjallet me tifozët dhe duhet të luftojë me të duke u kthyer në rreth 30% të shëndetit. Unë e punoj përsëri dhe humbas Punisher në proces, por një trullosje me kohë e Hawkeye dhe më pas një Imunitet Buff shëruar nga Anti-Venom më shpëton nga problemet nga Wave 1 Avenger. Unë shëroj të tre dhe shkoj të punoj në 4 të majta në ekran pasi 31 armiq mbeten gjithsej. E trullos Hawkeye përsëri dhe i shtoj debuffs derisa ta përfundoj më në fund duke lënë 3 në ekran dhe 30 të mbetura. Unë filloj të punoj në Yo-Yo sinus ajo është në anën e majtë të ekranit me Vision, dhe Spider-Man është vetëm në anën e djathtë. Kjo do të lejojë që sulmet ndaj armiqve ngjitur të kenë potencialisht më shumë ndikim. Për shkak të kësaj unë jam në gjendje të shkatërroj Yo-Yo dhe të dobësoj dukshëm dhe të zhbllokoj Vizionin duke më lejuar të përqendrohem pastaj te Spidey dhe të përfundoj këtë valë armiqsh.

Vala tjetër e armiqve vjen në 27 armiq të mbetur pasi 7 armiq shfaqen me një Shpëtim dhe dy Kabllo që veprojnë si super ushtarë. Unë shkoj menjëherë në Shpëtim, duke zbritur debuffs dhe duke e mahnitur atë nga shtimi pengesë për armiqtë, si tronditje e mban atë të kontrolluar derisa unë mund ta vras ​​atë. Vendos disa goditje në Thor me Rhino pranë tij, përpara se Rhino të tallet dhe të vazhdoj të sulmoj fqinjët ndaj të dyve. Sapo Rhino hyn në shifra dyshifrore me debuffs, ai merr përsipër dhe vdes, duke më lejuar që të përfundoj atë Thor dhe të shtoj debuffs në Cable pranë tij. Unë e përfundoj Kabllon dhe kaloj në anën e majtë për të goditur Thorin tjetër, i cili është afër disa të tjerëve. Unë kam rreth 9-10 debuffs mbi të dhe të kuptojë se ka një Magjistare Scarlet në këtë bord, dhe pasi që unë i urrej shëruesit në këto beteja, unë zhvendos fokusin tim dhe e vras ​​atë mjaft shpejt, pastaj knock out Thor gjithashtu. Tani 21 armiq kanë mbetur dhe 4 janë në ekran, kështu që unë heq kabllon tjetër pastaj Graviton gjithashtu. Unë marr kapitenin Marvel dhe më ka mbetur vetëm Vizioni pasi kuptoj se sa mirë këto klasa Iso-8 po punojnë së bashku. Për ata që kanë nevojë për ndihmë duke përdorur Iso-8 në Marvel Strike Force, shikoni seksionin tonë në lidhje me karakteret individuale në MSF. Unë përfundoj Vizionin dhe në 17 armiqtë e majtë arrin një grumbull i ri.

7 armiq të rinj mbërrijnë në skenë dhe unë filloj të sulmoj Hawkeye për të kufizuar bezdinë e tij. Pasi kam marrë 12 debuffs mbi të ai thjesht bie dhe vdes Unë shkoj pas më të dobët të dy Killmongers, por humbas Anti-Venom dhe kërdi ndërsa unë vezulloj. SMS gjithashtu bie shpejt dhe unë jam ulur këtu, duke kruar kokën… Në përgjithësi, dita ime është një sukses pasi 16 armiq dhe 18.1 milion shëndetësor janë gjithçka që mbetet.

 

07.04.21 - Pasi kalova disa ditë për të stërvitur vajzën time dhe shokët e saj në një kampionat të butë të Qarkut (ata thjesht më bëjnë të dukem sikur e di se çfarë po bëj!), Unë jam përsëri dhe po luftoj përsëri me 16 armiq dhe 18.1 milion shëndet për të shkuar. Ekipi im edhe një herë kontrollon në fuqinë 549k dhe të gjithë armiqtë janë me shëndet të gjelbër përveç një Killmonger në të verdhë, kështu që ai është objektivi im. Unë humbas Punisher herët, përsëri, por vazhdoj të grumbulloj debuffs mbi Killmonger, por kur ta përfundoj atë shkon anash pasi përforcimet arrijnë në 15 armiq të majtë. Ata vrasin Carnage dhe trullosin të tjerët duke lënë SMS për të marrë një bandë goditjesh dhe është shumë shpejt. Mbeten 15 armiq dhe 17.0 milion shëndet.

 

07.05.21 - Kthehuni edhe një herë pasi 8 armiq janë në ekran. Unë shkoj pas super ushtarit Spider-Man që është në shëndet të verdhë dhe mendoj se kush vdes i pari, pasi kam marrë vetëm disa goditje - Ndëshkuesi. Pasi kam folur për 15 goditje të drejtpërdrejta nga armiqtë, unë përdor ISO-8 në mënyrë të përsosur dhe e vras ​​atë në sajë të Carnage që e vendos atë si një Skirmisher dhe SMS duke përfunduar punën. Sidoqoftë, ky është i gjithë progresi për sot ndërsa armiqtë më pushtojnë edhe një herë. Mbeten 14 armiq dhe 16.3 milion shëndet.

 

07.06.21 - Duke shpresuar për një progres më ndikues sot, unë shkoj menjëherë pas armikut më të dobët në bord, Thor. SMS përdor ultimate e tij për ta trullosur dhe unë e çoj atë në shëndet të verdhë shpejt, por me mend kush vdes shpejt për mua? Ndëshkuesi… Gjithë sa mund të them është se ai nuk ia vlen ingranazhi… Disa kthesa nga të dy anët ndërsa punoj Thor dhe përpiqem të shtoj sa më shumë debuffs të jetë e mundur, dhe përfundimisht funksionon dhe ai vdes. Unë filloj të bëj të njëjtën gjë me Cable, por përfundimi i kapitenit Marvel është shumë për SMS dhe ata marrin Anti-Venom para se unë të gjej një ringjallje. Mbeten 13 armiq dhe 14.8 milion shëndet.

 

07.07.21 - Sa më shumë që unë preferoj të shkoj pas shëruesve, ringjallësve dhe goditësve të mëdhenj, Cable fillon me 45% Shëndet dhe kjo është e vështirë të kalohet. Unë vazhdoj të shtoj zbavitje dhe ta godas atë dhe të përdor aftësinë e mesme të Carnage për vrasjen - dhe të dështoj. Për fat të mirë dy goditje më vonë ai është i vdekur, pasi mori një sulm të veçantë nga një kontribues i rrallë në këto beteja - Ndëshkuesi. Unë filloj të sulmoj Graviton dhe ta çoj atë në shëndet të kuq para se të më vrasin në një betejë tjetër të shkurtër.

 

07.11.21 - 12 armiq dhe 13.5 milion shëndetësorë mbeten, por unë nuk kam sulmuar për disa ditë falë pushimeve familjare. Pas kësaj, nga shtëpia e plazhit, unë shkoj menjëherë pas Gravitonit, i cili është në gjendje të kuqe shëndetësore dhe pas 4 goditjesh më në fund e përfundoj. Tani duke u përqëndruar në Rescue, Captain Marvel, Killmonger dhe Ebony Maw gjithashtu janë në ekran tani për tani. Iso-8 është çelësi për të vrarë Rescue dhe për të marrë sulmet e bonusit, pastaj Killmonger, Ebony Maw dhe më në fund Kapiten Marvel. Pjesa e çmendur është se e gjithë ekipi im është ende gjallë, madje edhe Z. Ndëshkuesi McSquishy. Kur shkoj në 7 armiq të majtë, unë marr valën e fundit të njerëzve të këqij pasi Scarlet Witch dhe Graviton janë super ushtarë, dhe kjo nuk zgjat shumë pasi pavarësisht përpjekjeve të mia për të dobësuar Scarlet Witch armiqtë më mbingarkojnë shpejt dhe unë vdes me 7 armiq dhe shëndetin e mbetur 7.045 milion.

 

07.12.21 - 7 armiq për të shkuar dhe unë e kuptoj shpejt se kjo betejë ka të bëjë me dobësimin e armiqve pak për t'u vendosur nesër. Unë filloj në Scarlet Witch në një përpjekje për të hequr shëruesin për ditët në të ardhmen dhe jam në gjendje ta dobësoj gradualisht, duke e mahnitur me një SMS përfundimtare për të mbajtur shërimin që të mos ndodhë. Pasi e vrava, Spider-Man shndërrohet në shëndet të verdhë, por armiqtë më pushtojnë dhe ne vazhdojmë on

 

07.13.21 - Shëndeti prej 4.9 milion mbetet në 6 armiq dhe unë shkoj pas Njeriut Merimangë me shëndet të verdhë në fillim. Pasi ta marr jashtë, unë shkoj pas Rhino dhe Graviton dhe zbuloj se jam në kontroll të plotë të kësaj beteje. Killmonger, Thor dhe Vision mbeten dhe i nxjerr një nga një për fitoren.

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Betejat e Blogut të Drejtë Doom tuaj:

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Blog Drejtpërdrejt - Misioni # 11"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*