SWGoH: Omega e Bad Batch do të bashkohet me Galaxy of Heroes

Omega - SWGoH

Omega është vendosur të bashkohet me Bad Batch në koleksionet më të vlefshme të Star Wars Galaxy of Heroes. Duket se ajo do të jetë anëtari i 5-të shumë i nevojshëm i Bad Batch që ishte i nevojshëm për ta bërë atë skuadër një kërcënim me të vërtetë të vlefshëm në lojë, të gjitha ndërsa qëndronte me seritë aktuale televizive Bad Batch. Këtu keni një vështrim në disa nga shënimet e zhvilluesve:

  • Omega bashkohet me personin e shenjtë si anëtar i 5-të i skuadrës Bad Batch që i mundëson Wrecker të fillojë betejën me Taunt.
  • Më parë, shumica e dëmit në skuadrën Bad Batch erdhi nga Hunter, por Omega ndihmon në përfundimin e aftësive sulmuese të ekipit duke u përqëndruar në dëmtimin e vetëm të synuar.
  • Kompleti i Omega siguron skuadrën e Bad Batch me një qëndrueshmëri shtesë dhe një vetëshpërndarje përmes Special, Empathy First.
  • Omega përshtatet në skuadrën e Bad Batch ndërsa kompleti i saj bashkëvepron gjithashtu me tifozët dhe debuffs - Unique, Pjesa e Skuadrës, rrit dëmtimin e saj bazuar në numrin e tifozëve që ajo ka dhe debuffs objektivi i saj ka.
  • Ajo gjithashtu sjell disa tifozë në tryezë në të cilën skuadra Bad Batch më parë nuk kishte qasje: Mbrojtja me kalimin e kohës, depërtimi i mbrojtjes dhe mbrojtja lart.

 

Kredia e imazhit: Lojërat Kapitale të EA

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Omega e Bad Batch-it do të bashkohet me Galaxy of Heroes"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*