SWGoH: Modat më të mira për Omega

Omega - SWGoH

Mirë se vini në modat më të mira për Omega, artikulli i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Star Wars Galaxy of Heroes, ku ne do t'i hedhim një vështrim modet kryesore për karakteret SWGoH. Ndërsa nuk pretendoj të kem të gjitha përgjigjet në këtë lojë, unë bëj hulumtimin tim dhe kam përdorur gjerësisht çdo karakter për të cilin shkruaj. Këto janë rekomandime të modit, të bazuara në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar koleksionet e Galaxy të Heronjve.

Omega - SWGoHKarakteri i sotëm për të rishikuar modet do të jetë për Omega, një personazh Marquee i shtuar në korrik 2021. Anëtari i 5-të i Bad Batch, Omega po plotëson vendin që të gjithë prisnim të drejtohej nga Crosshair para se seria Bad Batch të na hidhte pak të një kthesë. Le të hedhim një vështrim se cilat modë do të përmirësojnë më së miri kompletin e Omega për suksesin SWGoH.

Fokusi kryesor: Shpejtësia. Omega është një personazh, forca e tij e zjarrit sulmohet me kalimin e kohës, gjë që e bën atë të shkëlqyeshme në betejat më të gjata, por marrja e saj nën Stealth herët është e rëndësishme. Kjo mund të arrihet në një nga dy mënyrat - ose duke bërë që një nga aleatët e saj të Bad Batch ta vendosë atë nën Stealth ose duke e përdorur atë Së pari ndjeshmëri të veçantë Duke pasur parasysh rëndësinë e Shpejtësisë në SWGoH, unë sugjeroj që të shkoni shpejt në shpejtësi dhe në Kundërvajtje / CC / CD së dyti për të siguruar që të jeni më fleksibël me marrjen e Omega nën Stealth sa më shpejt të jetë e mundur. Me një Shpejtësi bazë të denjë prej 150, grupi i Shpejtësisë do të ndihmojë në rritjen e gjërave bukur, plus që ju keni bonuse të grumbulluara të Shpejtësisë që mund ta ndihmojnë atë të marrë kthesat e saj më shpejt me kalimin e kohës.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Vepra, Shansi Kritik, Dëmi Kritik, Shëndeti dhe Mbrojtja. Këshillat e Strategjisë nga Vështrimi i Zhvilluesit në Omega deklaruan se "mbajtja e Omega nën efektet e Stealth është thelbësore për ta mbajtur atë të sigurt dhe për të maksimizuar potencialin e saj të dëmtimit". Duke pasur këtë në mendje, unë sugjeroj të përdorni moda me statistika dytësore të Shpejtësisë së lartë, Kundërvajtjes dhe Shansit Kritik dhe një trekëndësh të Dëmtimit Kritik. Omega është një tregtar dëmtimesh i cili do të rrisë dëmin e saj sa më shumë kalon koha, kështu që rritja e CC / CD dhe ofensivës së saj është e mençur, veçanërisht duke pasur parasysh që ajo fiton + 10% CD kur është nën Stealth. Duke parë Shansin Kritik dhe Omega, ky është një nga ata personazhe që mund të kenë nevojë për një mod-ndryshim ndërsa ajo hyn në nivele më të larta të ingranazheve ose relikeve. Në Gear 13 Omega ka pak më shumë se 50% CC Fizike, e cila rritet në mbi 75% në Relic 5 dhe 94.67% në Relic 8, dhe kjo është e shtuar me një shtesë prej 10% CC kur ajo ka Defense Up. Kështu, ju mund të dëshironi të ndryshoni grupin tuaj të modës sapo ajo të hyjë në nivele më të larta të Relic-it në mënyrë që të mos humbni fitimet e statutit. Më në fund, Shëndeti dhe Mbrojtja e shtuar është e mençur pasi kjo lidhet me udhëheqjen e Hunter-it që u jep të gjithë aleatëve të Bad Batch një shtesë + 35% Max Health dhe + 35% Max Protection, kështu që shtimi i më shumë përmes modeve do t'i përmirësojë këto fitime edhe më shumë.

Prioriteti i Shpejtësisë: 7/10 - Tani për tani po shkoj me një 7 për Prioritetin e Shpejtësisë derisa të bëj më shumë prova në vendet e Aces me Bad Batch pesë, por marrja e Omega më shumë kthesa për të goditur gjithnjë e më shumë do të jetë thelbësore për këtë ekip.

Rekomandime Mod në lojë: Shansi Kritik & Dëmi Kritik. Ndërsa nuk pajtohem plotësisht, unë jam i prirur drejt përdorimit të një grupi modesh Speed ​​në vend të Dëmtimit Kritik me një trekëndësh të fokusuar në CD.

 

Konfigurimi ideal i modit për komandantin SWGoH Ahsoka Tano:

"Konfigurimi ideal i modit" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme. Nëse synoni Shpejtësinë, Shkeljen, Shansin Kritik, Dëmtimin Kritik, Shëndetin dhe Mbrojtjen përmes modeve duhet të jeni në gjendje të maksimizoni kompletin e Omega. Mos harroni se Omega do të jetë nën udhëheqjen e Hunter, kështu që Shëndeti dhe Mbrojtja e shtuar do të shkojnë shumë larg. Këtu janë rekomandimet e mia për modat më të mira për Omega:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Moda e shpejtësisë me shkelje parësore dhe një përqëndrim dytësor në shpejtësinë, shkeljen, shansin kritik dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Marrësi (Shigjeta) - Modeli Shëndetësor / Shans Kritik me shpejtësi primare dhe një fokus dytësor në shëndetin, mbrojtjen, shansin kritik dhe veprën
  • Procesori (Diamanti) - Modi i shpejtësisë me mbrojtjen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shansin kritik, veprën dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Holo-Array (Trekëndëshi) - Modeli Shëndeti / Shansi Kritik me dëmtimin kritik primar dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, veprën, shëndetin dhe shansin kritik
  • Bus-Data (Rrethi) - Mod i shpejtësisë me shëndetin ose mbrojtjen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shkeljen, shansin kritik dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Multiplexer (Plus) - Modi i shpejtësisë me ofendimin primar dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shansin kritik, shëndetin dhe mbrojtjen

 

Kreditë e imazhit: Lojërat EA Kapitale & SWGoH.gg

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për Omega"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*