SWGoH: CG shpall Raundin Përfundimtar të Kërkesave të Lord Vader

SWGoH

Legjenda më e re Galaktike që vjen në Star Wars Galaxy of Heroes është e njohur për një kohë të gjatë - Lord Vader - por ne tani i dimë të gjitha kërkesat (e pjerrëta) për të patur një hap për të zhbllokuar këtë personazh të fuqishëm të Legjendës së 6 -të Galaktike. EA Capital Games njoftoi sot pesë njësitë e fundit të nevojshme dhe në atë grup kemi një anije me 7 yje, dy Relic 7 karaktere dhe dy Relic 8 karaktere. Këtu është një vështrim në këtë raund të fundit të kërkesave brutale.

Kërkesat Galactic Legend Lord Vader - Seti i Tretë dhe Final:

  • Republika Y-Wing, 7 Yje
  • Grand Moff Tarkin, Reliku 7
  • ARC Trooper, Relik 8
  • Gjeneral Skywalker, Reliku 8
  • Nute Gunray, Relik 7

Përditësimi sot më vonë do t'i pasqyrojë këto kërkesat e reja të Legjendës Galaktike në Udhëzuesin e Udhëtimit ndërsa përgatitemi për shtimin e Lord Vader në SWGoH.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: CG shpall Raundin Final të Kërkesave të Lord Vader"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*