MSF: Iso-8 më i mirë për Gamora

Gamora - MSF

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Gamora, më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për tu rishikuar është Gamora. Në ditët e para të Marvel Strike Force, Gamora ishte e njohur në ekipet e Guardian. Por ndërsa loja ka evoluar, ajo pa rënien e vlerës së saj së bashku me të tjerët në fraksionin Guardian. Kur Adam Warlock dhe fraksioni Infinity Watch iu shtuan MSF -së kjo mori vlerën e Gamorës dhe një çantë të rishikuar, në lartësi të reja pasi ajo u bë pjesë e META në 2021. Në MSF Gamora është një Hero, Kozmik, Aftësi, Përleshës i cili është një anëtar i fraksioneve Guardian dhe Infimity Watch. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqëndrohemi në përmirësimin përmes modifikimeve të Iso-8 në Marvel Strike Force.

Fokusi kryesor: Gamora është personazhi më i shpejtë në fraksionin Infinity Watch kur është fjala për shpejtësinë e saj bazë prej 130. Ajo është një personazh shumë ofendues që merr debutime të vlefshme, kështu që shtimi i Dëmtimit dhe Fokusit do të ndihmojë të luajë në pikat e saj të forta. 

 

Klasa ideale Iso-8 për Gamora në Marvel Strike Force:

Gamora është më e shpejta nga personazhet e Inifnitiy Watch dhe do të marrë kthesën e parë në betejat tuaja. Ndërsa Is0-8 shpesh përdoret për të pasur një Skirmisher ose Raider që të fillojë betejën dhe të krijojë gjërat për Sulmuesit, ajo është një rast i rrallë ku Sulmuesi që shkon i pari mund të përdoret po aq efektivisht. Ndërsa përparoni përmes përmirësimeve të Iso-8 Tier 1, ju fitoni 5% Dëm në Nivelet 1, 3 dhe 5, ndërsa një Raider fiton Shans Kritik & Dëm Kritik vetëm në Nivelet 3 & 5. Nëse jeni duke përdorur Adam Warlock dhe Phyla-Vell si Sulmues siç ju rekomandojmë në këto Rekomandimet Iso-8 për MSF, klasa Raider mund të jetë më e përshtatshme. Kjo me të vërtetë zbret në lojën tuaj dhe preferencat pasi nuk mund të shoh se si klasa Iso-8 është një zgjedhje e keqe për Gamora.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për Gamora"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*