SWGoH: Conquest Hard Mode All Feats by Skelturix - Sektorët 1 & 2

Skelturix - SWGoH

La Regjimi i lojës së pushtimit është bërë një nga sfidat më të mëdha në Star Wars Galaxy of Heroes, duke u treguar e vështirë për lojtarët në të gjitha nivelet në lojë. Në disa nga videot e tij më të fundit, shoku ynë ish Lojërat elektronike SWGoH Skelturix udhëzon komunitetin se si të fitojnë të gjitha tiparet për shpërblime maksimale në sektorët 1 dhe 2 në modalitetin e vështirë. Udhëzimet dhe udhëzimet më të fundit të Skelturix në video janë të lidhura më poshtë pasi ai ju tregon se si të fitoni shpërblimet maksimale. Thjesht klikoni lidhjet e tekstit ose logon e Skelturix për të parë përpjekjet e tij në YouTube dhe sigurohuni që të bëni Like dhe Subscribe në kanalin e tij për më shumë video për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë këtë lojë të mrekullueshme. Përveç kësaj, mos humbisni tonën Këshilla të shpejta për suksesin e Pushtimit në Shtator 2021.

SWGoH - Skelturix logo

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Conquest Hard Mode All Feats by Skelturix - Sectors 1 & 2"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*