MSF: Dark Dimension IV Blog i drejtpërdrejtë-Raundi #2 (Misionet 10-15)

Dimensioni i Errët 4 - Misioni 15

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj ishte përmbajtja përfundimtare e fundit e lojës në Marvel Strike Force në 2021, dhe fillova ta luftoj në fund të marsit pasi kisha personazhet që u kualifikuan, duke e mposhtur përfundimisht në gusht. Ndërsa një nivel i 5 -të i përfolur në Dimensioni i errët duket se është në punë, filloj në pjesën e dytë të kërkimit tim për të fuqizoni Doctor Doom tani që kam ndërtuar disa karaktere të tjera. Ndryshe nga sa i kam shkruar përvojat individuale të secilit mision në faqe/artikuj të veçantë, unë do të kronikoj detajet e nivelit të lartë të kësaj here të dytë përmes DD4 këtu në këtë artikull. Për vizitën time të dytë në Misionet 1-9 klikoni këtu.

 

Misioni 10 -Duke luftuar këtë për herë të dytë përmes personazheve të Qytetit Jo-Legjendar, unë e mposhti këtë mision në dy përpjekje më parë, por ndryshimi im i vetëm është se tani kam Iron Fist në vend të Ndëshkuesit. Meqenëse Punisher është kufitar i pavlerë në këtë mënyrë loje kjo ndihet si një azhurnim, por nuk është një IMO e rëndësishme. Duke u kontrolluar në fuqinë 658k Unë shkoj përsëri pas Mordo, Justin si herën e kaluar, dhe humbas anëtarin tim të 5 -të herët, ashtu si herën e kaluar. Mordo ringjall dhe vonon pak përparimin tim, por unë jam në gjendje ta kapërcej atë dhe një tjetër ndërsa lundroj në kundërsulmet çuditërisht shqetësuese të Nobu, ndërsa arrij në 9 shenjat e majta të armiqve që më kapën për herë të parë përmes Misionit #10Me Unë shkoj pas anës së majtë të mbrojtjes dhe përqendrohem në Squirrel Girl ndërsa grumbulloj debuffs mbi armiqtë. Një trullosje me kohën e duhur më ndihmon kur ta përfundoj dhe luftoj armiqtë, duke përjetuar një RNG më të keqe të ringjalljes, pasi Amerika Chavez ringjallet pas një pune të madhe në vrasjen e saj. Beteja merr shumë kthesa pasi unë shmang problemet dhe pastaj përsëri dukem plotësisht në kontroll vetëm që ajo të kthehet përsëri në anën tjetër, dhe në 4 armiqtë e mbetur unë humbas Anti-Venom. Unë vras ​​Crystal, e cila pastaj ringjallet, pastaj e vras ​​përsëri dhe mund të punoj me armiqtë e mbetur për fitoren. 300k ari dhe 10k copë ari Orb janë çmimi im.

 

Misioni 11 - Misioni 11 ka 41.4m shëndetësi dhe 34 armiq, dhe si gjithmonë me 5 karaktere Symbiote të përdorura, zbritja e debutimeve dhe përfitimi nga ato debuffs të vazhdueshme është çelësi. Meqenëse humba Iron Fist më lart, unë përdor Punisher, i cili është i pavlerë, dhe ai vdes herët. Unë vazhdoj me strategjinë time tipike për të shkuar pas pastruesve së pari, shëruesve/ringjallur së dyti, dhe personazheve të lartë të ofendimit së treti, gjithmonë duke u rregulluar sipas nevojës gjatë gjithë betejës, dhe kur shfaqet vala e dytë unë shkoj menjëherë pas Shpëtimit. Unë vazhdoj të shkoj pas Rescus ose Scarlet Witch kur ata shfaqen në këto beteja dhe më shërben mirë pasi arrij në 6 armiq dhe 5.5m shëndet.

08.22.21 - Dita #2 e sulmeve dhe unë kam 5.5 milion shëndet për të kaluar nëpër 6 armiq pasi ekipi im 658k (me Iron Fist përsëri) është gati ta përfundojë këtë. Spider-Man dhe Vision janë me ngjyrë të verdhë me të tjerët me ngjyrë të gjelbër. Më duhen 3 goditje për të vrarë Spidey dhe SMS përdor përfundimtarin e tij për të ngadalësuar armiqtë ndërsa Unë Aftësia Bllokoj Graviton me aftësinë e dytë të Venom. Unë grumbulloj kundërshtime mbi armiqtë dhe në të vërtetë vras ​​Graviton para se ai të marrë një kthesë. Një SMS tjetër mahnit Thorin teksa nxjerr Rhino dhe i zgjedh të tjerët 1 me 1 për fitore. 300k Gold dhe 2k Mega Orb Fragmentet janë çmimi im për fitoren.

 

Misioni 12 - 08.22 - Filloj të luftoj me 27 armiq që kanë shëndetin 42.6 m dhe filloj betejën në 11:55 pasdite ET, kështu që unë nxitoj me shpresën për të mos humbur një shans për të bërë një dëm të vogël. Si rezultat, unë arrij shumë pak në rrëzimin e 30% të shëndetit të Jessica Jones pasi mbetet 41.3 milion shëndet.

08.23.21 - Unë kthehem me fuqinë time 658k dhe shkoj menjëherë në JJ, duke e dobësuar ngadalë në shëndet të verdhë, që do të thotë një tallje e zonjës Marvel, dhe përfundimisht e kuqe. Së pari e humbas Iron Fist që pritet, por të paktën ai zgjat më shumë se Punisher. Unë shikoj për të përfunduar JJ, por të humbas Venom dhe të ngec mbrapa një talljeje të Captain America në fund të vrapimit. Të 27 armiqtë mbeten, por unë i kam deri në 39.7 milion shëndet, kështu që unë mendoj se përparimi im është i fortë, duke qenë se jam shumë më përpara nga ritmi im nga kur e luftova këtë herën e parë. Unë përdor Dark Energy dhe 100 bërthama për një sulm të dytë, këtë herë me Punisher (pa vlerë) si të pestin tim. Duke u regjistruar në 5k, unë vras ​​JJ me një SMS të fundit dhe në fakt marr një goditje nga Punisher para se ai të vdesë menjëherë më pas. Armikuesi Ndëshkuesi është më i dobëti në bord, kështu që unë shkoj pas anës së djathtë me të, Star-Lord dhe Znj Marvel. Iso-691 i përdorur mirë më ndihmon t'i përfundoj ato ndërsa përparoj, duke i mposhtur armiqtë dhe duke mbrojtur të katërtën time. Unë luftoj dhe nxjerr Shpëtim dhe Star-Lord në grupin tjetër, por përfundimisht armiqtë më afrojnë dhe nxjerrin AV, duke më përfunduar me 8 armiq dhe 17m shëndet.

08.24.21 - Unë e filloj këtë betejë dhe e vras ​​Punisherin shpejt, pastaj shikoj se si vijnë përforcimet duke përfshirë Emma Frost e cila ndryshon tonin e betejës. Unë rifilloj dhe provoj përsëri, këtë herë duke dobësuar Punisher dhe duke u përpjekur të mos e vras ​​atë, ndërsa dobësoj të gjithë të tjerët gjithashtu në ekran. Kjo më lejon të kaloj nga 17 armiq të mbetur në 13 armiq që mbeten në 3 kthesa dhe nuk e sheh Emën të vijë me mua aq shpejt me të këqijtë. Ndërsa pesë në ekran akoma më fshijnë mjaft shpejt, duke i dhënë fund betejës me 13 armiq të mbetur dhe shëndeti 19.2 milion ndjehet si një fitore, veçanërisht kur kuptoj se sa larg kam arritur në 4 sulme. Herën e parë rreth kësaj beteje më janë dashur 3 javë për të përfunduar…

08.25.21-Pas rishikimit të shënimeve të mia nga hera e parë, unë jam gati të shkoj pasi 13 armiq gjithsej mbeten me 5 në ekran. Të gjithë janë në gjendje jeshile të ndryshme përveç Venom, kështu që unë shkoj drejt tij, dhe ndërsa humbas SMS -in e parë, unë jam në gjendje ta vras ​​Venom pas vetëm një kthesë nga ana e tij. Unë pastaj humbas Iron Fist dhe beteja dëshmon se nuk do të jetë e gjatë. I vendos disa goditje Iron Man për ta marrë atë me shëndet të verdhë dhe armiqtë më përfundojnë me 12 të majtë dhe 18.5m shëndet.

08.26.21 - Të kujtosh se kjo mori më shumë se 20 ditë për të përfunduar më parë nuk më lejon që frustrimi të bëhet shumë i lartë, por qëllimi im i përditshëm është thjesht një frazë - "përparim i rëndësishëm". 4 armiq janë në ekran dhe 12 mbeten me Iron man në gjendje të verdhë dhe tre të tjerët, Emma Frost, SMS dhe Carnage, me ngjyrë të gjelbër. Unë vendos që Iron Man është më i dobëti nga të tre dhe shkoj menjëherë pasi debutimet e SMS -ve iu shfaqën atij menjëherë. Përdorimi i aftësisë së mesme të AV për të shtuar Imunitetin rezulton i mençur pasi Ema përpiqet të hedhë debuffs në ekipin tim, dhe unë humbas Iron Fist së pari, por pas dy kthesave të marra. Ema pastron dhe fillon të shkojë keq, por një tronditje SMS e homologut të tij merr SMS të armikut për shëndetin e verdhë dhe një aftësi tjetër e mesme AV shërohet dhe më ndihmon të shmang sulmet dhe debuffs. Unë marr SMS të armikut në shëndetin e kuq pasi armiqtë më pushtojnë dhe më përfundojnë me 12 armiq dhe 16.5 milion shëndet për të mbetur.

Unë sulmoj përsëri falë disa rimbushjeve të Energjisë së Errët për të enjten çdo ditë dhe përsëri shkoj menjëherë pas SMS, duke e vrarë para se të marrë një kthesë falë Iso-8 të përdorur mirë. Tjetra është Carnage i cili fillon me rreth 70% shëndet dhe unë e marr atë të verdhë shpejt, por Ema më ngadalëson. E rifilloj dhe e provoj këtë disa herë dhe më në fund marr një ku Scream humbi në një nga sulmet e tij që më hap derën. Unë humbas së pari Ndëshkuesin, natyrisht, pa marrë një kthesë të vetme (ai është i pavlerë) dhe pastaj SMS dhe Carnage gjithashtu, por AV zgjat aq gjatë sa të godasë veten dhe Venom, pastaj të ringjallë SMS -të ndërsa unë i bëj Scream shëndetit të kuq. SMS përfundon Scream off dhe tani kam një 3 në 2 me Emën dhe Iron Man si armiqtë e mi të gjallë në ekran. Unë jam në gjendje të vras ​​Iron Man me bazat pasi kanë mbetur vetëm 9 armiq dhe tani kam një 3 v1 me Emma Frost. Ndërsa shumë prej sulmeve të mia janë të pakuptimta, AV rikthen në jetë Carnage dhe tani është një 4 v 1. Kjo vazhdon për të paktën 5 minuta para se ta vras ​​përfundimisht dhe shfaqet vala e fundit e 8 armiqve. Jessica Jones është çelësi i pjesës tjetër të kësaj beteje, kështu që unë shkoj menjëherë pas saj dhe heq 30-35% të shëndetit të saj para se armiqtë të më përfundojnë pasi 8 mbeten me shëndet 12.8m.

08.27, 08.28 & 08.29 - Kjo betejë është brutale; vetem me e keqja Unë rifilloj ndoshta 15-20 herë për të gjetur një fillim që nuk më lë poshtë një nga katër Symbiotet e mia dhe më në fund marr një betejë ku CM përfundimtar vret Iron Fist, por edhe me këtë unë mezi e marr JJ në gjendje të verdhë para se armiqtë të vrasin me iku Kjo është e tmerrshme. Beteja ime më 28 është vështirë se është më e mirë pasi unë rifilloj 8-10 herë para se të arrij një betejë ku të marr JJ me shëndet të kuq. Shkoj drejt së Dielës me 12.3 milion shëndet ... E provoj këtë edhe disa herë dhe mësoj se vrapimi im i parë ishte i mirë, kështu që herën tjetër kur të vrapoj ku të vras ​​JJ e marr, duke vdekur menjëherë pas asaj fitore të vogël me 8 milion shëndet.

08.30.21 - Unë filloj me Punisher në formacion pasi po planifikoj një sulm të dytë sot tani që kam energji të errët të mjaftueshme për të kursyer 50 bërthama të energjisë në një karakter, dhe rifilloj shumë herë derisa të marr një betejë ku Punisher vritet nga hapja përfundimtare e CM. Filloj duke testuar sulmet e mia të fokusuara në CM, por rifilloj pasi të humbas AV herët. Më në fund marr një fillim të mirë nga nëna dhe shkoj menjëherë pas Black Bolt dhe mbijetoj aq gjatë sa të marr 3 kthesa për të gjithë personazhet e mi. Unë e marr BB-në rreth 55% të shëndetit dhe i kam të katër Symbiots të gjallë kur X-23 dhe BB shkojnë me përfundimet e tyre dhe fshijnë ekipin tim sa hap e mbyll sytë me 10.8m shëndet. 7 armiq ende mbeten teksa hyj për një sulm të dytë dhe marr BB nën 50% shëndet në goditjen time të tretë ndaj tij dhe humb Iron Fist në kthesën tjetër të armikut. Unë punoj rreth talljes së zonjës Marvel dhe vendos 3 Bleeds në BB para se të humbas SMS. Atëherë unë marr Carnage për të marrë 3 debuffs të tjerë të Bleed mbi të dhe zgjas mjaft kohë për të bërë që BB të marrë një kthesë, të thithë debuffs dhe të vras ​​ekipin tim. 2 armiq dhe shëndet 7 milion mbeten ndërsa unë shikoj të nokautoj BB sa më shpejt të jetë e mundur ...

08.31.21 - Më në fund duke bërë përparim, e di që kjo do të marrë pak kohë dhe po përpiqem të jem i durueshëm (dhe të mos i fryj të gjitha bërthamat e mia). Unë e nivelova secilin nga pesë karakteret e mia fillestare në Nivelin 81 për të ndihmuar në shtimin e pak më shumë fuqisë, kështu që regjistrohem në fuqinë 677k tani. Unë i mbijetoj përfundimit fillestar nga Captain Marvel për herë të parë ndonjëherë, dhe Black Bolt fillon me shëndet të verdhë, por goditjet mbi të e rrëzojnë Black Panther në të verdhë dhe detyrojnë auto-talljen MM. Unë vendos çdo goditje që mundem në BB derisa ta shikoj BP të ulët dhe të lejoj që disa sulme ta godasin atë, për të përfituar nga i prekshmi atje, duke e ditur që armiqtë ngjitur goditen gjithashtu. Unë humbas Iron Fist dhe marr një BP përfundimtare e cila krijon AV që vritet nga X-23. Pastaj përfundoj BB dhe BP në dy kthesat e ardhshme dhe përdor dy sulmet e mia të fundit në CM para se të më fshijnë me vetëm 5 armiq dhe shëndetin 8.3m për të mbetur. Duke ndjerë se fundi i kësaj beteje është afër, unë shpenzoj 200 bërthama për të luftuar përsëri dhe kontrolluar në fuqinë 711k me Punisher si anëtarin tim të 5 -të. Kam vënë të gjitha përpjekjet e mia për të goditur CM dhe natyrisht të humbas (pa vlerë) Ndëshkuesin herët. Marr një SMS përfundimtare të mirë-caktuar dhe ngadalëson armiqtë, dhe lundroj rreth talljeve nga MM dhe Captain America për të vrarë CM, pastaj përqendrohem në X-23 ndërsa tallësit pengohen. Tani duke përhapur debuffs si Delta Varianti i COVID në një tubim të brendshëm, unë nxjerr tanket duke dobësuar të dy armiqtë X-23 dhe i përfundoj për fitoren në më pak se gjysmën e kohës që më mori për herë të parë. Shpërblimi im është 300k ari, 200 T4 Ability Mats për ekipin tim H4H me Shang Chi dhe 5k Elite 5 Kredite.

 

Misioni 13 - 08.31 - Unë zgjedh të mos e fryj të gjithë arin tim sot kur i përplas këto karaktere në Nivelin 81 pavarësisht se kam 5 metra gati dhe 35 rruaza ari të kursyera, dhe filloj me Black Bolt, Ebony Maw, Phoenix, Invisible Woman dhe Doc Oc dhe marr 15 nga 21 armiqtë u larguan para se të më vrisnin me 9.8 nga 17.3m shëndet. Unë shpenzoj 100 bërthama për të ringjallur Phoenix dhe BB dhe shtoj Jubilee, Shuri dhe Nick Fury ndërsa shkoj për të sulmuar përsëri. Phoenix dhe Jubilee janë yjet e mi këtu me përfundimet që bëjnë një ndikim të madh ndërsa Fury dhe Shuri shikojnë të mbajnë Defense Up. Vala e fundit e armiqve vjen në 6 të majtë dhe unë mbroj përsëri Defense Up dhe një Jubilee ultimate më ndihmon të vras ​​ML shpejt. Unë jam në gjendje ta vras ​​Zemon, por pastaj ta humbas Shurin kështu që është 4v4 FTW. Unë e humb Fury, por kërcimi i Phoenix mban gjallë shpresën ndërsa nxjerr Cyclops dhe ata pastaj vrasin BB. Ata përfundojnë Jubileun dhe Dark Phoenix nuk ka mjaftueshëm për një 1v3 dhe unë do të kem 3 armiq dhe 1.2 milion shëndet për të shkuar nesër.

09.01 - Unë hyj me mbijetesë shtesë në mendje me IW, Doc Oc, Fury, Ebony Maw dhe BB. Unë vras ​​Kree Noble së pari, pastaj kaloj në Colossus pasi armiku Doc Oc shërohet pak. Kaloj Kolosin dhe i mbaj të ftuar Sinister Six minions të mos ndihmojnë për një kohë të gjatë dhe shkoj menjëherë pas Doc Oc, duke punuar për të zvogëluar zbutjet. Duhen disa përpjekje, por unë e vras ​​atë dhe fitoj 300k ari dhe 10k Fragmente të Orbit të Artë për të përparuar.

 

Misioni 14 -09.01.21-Kjo betejë duket sikur më është dashur 6-7 beteja gjatë 3 ditëve herën e parë, dhe unë dua të bëj çmos për ta mposhtur shpejt. Filloj me Black Bolt, Ebony Maw, Invisible Woman, Jubilee dhe Phoenix dhe regjistrohem në fuqi 761k pasi secila tani është Niveli 81. Pasi e testova këtë disa herë, i drejtohem një Phoenix me ekipin IW, Shuri, Doc Oc dhe Nick Fury dhe e përdor atë për të dobësuar armiqtë me Phoenix Zap. Kjo rrëzon mbi 1 milion shëndet jashtë dhe unë jam përsëri në të me Phoenix, Ebony Maw, BB, Fury dhe Jubilee pasi Fury ka një Defense Up për të aplikuar menjëherë. Kjo funksionon dhe unë marr një RNG të mirë pasi ata përqendrohen në Phoenix së pari, pa nevojën për vjedhje, dhe ajo merr mbrojtjen poshtë dhe më lejon të sulmoj. Një BB përfundimtar ndihmon ndërsa unë vras ​​Ghost Rider dhe Ebony Maw përfundon Hela pak para fundit të Dark Phoenix. E zbres në Cull dhe Heimdall dhe filloj të përgatitem për valën tjetër, duke mahnitur të dy armiqtë dhe duke i pasur shokët e SHIELD të ndihmojnë të shërojnë ekipin tim. Armiqtë e rinj mbërrijnë në 34/41 dhe unë filloj të godas Squirrel Girl, por duhet përgjithmonë për ta vrarë atë dhe unë humbas Phoenix dhe Fury. Në këtë pikë unë përdor bazat vetëm për të ngritur një sulm të ardhshëm dhe ata më vrasin me 33 armiq për të shkuar. Sulmi im i tretë i ditës fillon në shëndetin 41m dhe përmban BB, Ebony Maw, Doc Oc, IW dhe Jubilee. Unë shkoj pas Psylocke, për shkak të aftësisë së saj për të pastruar, dhe trullos dhe pastaj e vras. Mbërrijnë përforcimet, por unë e vras ​​Proxima Midnight menjëherë pas për të zvogëluar barrën, dhe filloj të punoj mbi armiqtë e Carnage dhe nxjerr sulmuesit. Armiqtë e mbetur janë më të lehtë për t'u trajtuar sesa pritej, pasi unë i kundërshtoj dhe i themeloj të gjithë deri në vdekje, duke nxitur një valë të re të këqijve të mbërrijë në 24/41. I gatshëm për këtë, unë hedh poshtë 7 armiqtë e rinj dhe trullos Psylocke ndërsa dominoj derisa të arrijnë përforcimet në 22 armiq të mbetur. Një tjetër Jubilee përfundimtar bën atë që më duhet ndërsa shikoj për të mbajtur debuff ndaj armiqve dhe Barrierën në ekipin tim ndërsa i heq ato një nga një. Në 14 armiq të larguar, një grup i ri prej 7 vetash arrin dhe unë i përshëndes menjëherë me aftësitë përfundimtare, ndërsa strategjia ime e rëndë e sulmit debuff vazhdon të funksionojë në mënyrë perfekte. Unë punoj që të kem të paktën 2-3 armiq me shëndet të kuq në çdo kohë ndërsa përparoj, gati për një valë përforcimesh në mënyrë që të përmirësoj shanset e mia menjëherë kur të arrijnë, por grupi i fundit nuk arrin derisa të mbeten 7 armiq. Unë jam në gjendje të trullos dhe pastaj të vras ​​Psylocke pak para se të humbas Jubileun nga një breshëri sulmesh, pastaj ta rrëzoj Ironheart ndërsa shikoj ta përfundoj këtë sot. Doc Oc përfundon Falcon dhe unë jam poshtë për 4+1 armiq dhe filloj të vë hitet e mia të fitojnë armikun Heimdalls para se të kaloni në Cull Obsidian. Humbja e Jubileut në këtë ekip dëshmon gjithnjë e më shumë dëmtuese pasi unë jam duke humbur shëndetin, por prapë i kam katër të gjallë kur vras ​​Vdekjen. Në këtë pikë unë shkoj gjithëpërfshirës në Hela për të parë nëse mund ta përfundoj këtë sot, dhe kur ajo është poshtë unë thjesht kam dy armiqtë e Heimdall në rrugën time.

 

Misioni 15 - 09.01 - Këtu po shkojmë sipas kërkimit tim fuqizoni Doctor Doom është pothuajse në kulm pasi shëndeti 91.6m është gjithçka që duhet të luftoj. Ekipi im kontrollon në 751k me Doc Oc, IW, Shuri, Ebony Maw dhe BB dhe kam 62 armiq për të mposhtur ... Unë e humbas IW herët, por jam në gjendje të shërohem nga sulmet e armikut dhe të marr Star-Lord në shëndet të verdhë, atëherë të kuqe, dhe përfundimisht vriteni falë një BB ultimate dhe Defense Up from EM dhe Shuri. Defense Up dëshmon të jetë çelësi i kësaj beteje pasi kur e kam atë bëj shumë më mirë dhe e çoj Mordo në shëndet të kuq para se armiqtë të më vrasin pasi të jetë bërë dëm 5 metra.

09.02.21 - Filloj me formacionin tim të preferuar të përbërë nga Ebony Maw, BB, IW, Phoenix dhe Jubilee dhe shoh që BB e merr jetën e tij në të verdhë shpejt nga YJ, por Barrier nga IW merr anën time si një përfundimtar nga të dy Jubileët dhe Ebony Maw ndihmon vrullin. Unë vras ​​së pari Black Widow, atëherë goditja Phoenix fillon të pastrojë armiqtë ndërsa përforcimet arrijnë në 54/62. Ai ngrihet mirë pasi EM shton Defense Up te ekipi dhe Dark Phoenix përfundimisht dobëson armiqtë pak para se armiqtë e Korath të marrin sulmet e tyre, por ky grup është shumë i fortë pasi unë jam vrarë me të gjithë armiqtë në ekran rreth 60 vjeç -70% shëndet dhe 76 milion shëndet për të shkuar. Duke u kthyer në atë për një betejë të dytë pasi përdor disa energji të errët dhe 50 bërthama, unë marr pothuajse të gjithë përparimin tim nga Phoenix. Zapat e saj bëjnë që beteja të shkojë shumë më mirë sesa do të kishte përndryshe, duke lënë 52 armiq dhe 71.4m shëndet. Tani për një betejë përfundimtare sot, unë kam Nick Fury, IW, Doc Oc, BB dhe EM në fuqi 735k ndërsa Fury goditet menjëherë nga Korath, vret Deadpool dhe më pas vdes në një kundërsulm. Nga këtu unë përdor Iso-8 për të vrarë Korath dhe për të dobësuar Taskmasterin, pastaj vras ​​TM dhe pastaj kam një betejë 4v3 që e fitoj me lehtësi. Me 46 armiq të mbetur tani unë nuk përdor asgjë tjetër përveç bazave për të vendosur sulmet e së nesërmes dhe të vdes me 46 armiq dhe 68.0m shëndet.

09.03 - Filloj me një ekip 756k me Phoenix, BB, EM, Doc Oc dhe IW dhe Doc Oc nuk mund të arrijnë asnjë debuffs atëherë Ebony Maw merr Offense Down mbi armiqtë, por JJ pastron. Ekipi im qëndron mjaft gjatë për ta bërë Feniksin që t'i fshehë ata, pastaj ajo thërret Dark Phoenix dhe zapi ndihmon shumë. Unë humbas Dark Phoenix pas kthesës së saj, por para fundit, por BB merr një pushim përfundimtar me të gjithë armiqtë që kanë Defence Down dhe JJ ka vdekur. Përfundoj një Pishtar Njerëzor, pastaj humbas BB dhe nuk mund ta vras ​​të dytin pasi armiqtë janë shumë. Përsëri për t'u përballur me 54 armiqtë e mbetur dhe shëndetin e tyre 59.3 milion, unë kam Phoenix, BB dhe EM përsëri me Jubilee dhe Shuri këtë herë në fuqi 757k. Phoenix është çelësi këtu pasi zapi i saj i bazuar në kthesë vret 5 armiq dhe unë jam 39 vjeç me vetëm Ultimus në ekran ndërsa shikoj të përgatitem për valën tjetër të armiqve. Ai grup është këtu në 38 armiq të mbetur dhe krijimi i një qetësimi në aftësitë e mia përfundimtare është çelësi. Unë e mahnita Thanosin me një Jubilee të fundit dhe më pas punoj në Scarlet Witch, duke e vrarë atë para se Thanos të tallet dhe duke hedhur hite edhe në Taskmaster. Në këtë pikë unë jam i kënaqur me atë që kam arritur pasi ekipi im shpërbëhet dhe godas Cable dhe Thanos dhe vras ​​Taskmaster për të ngritur sulmin përfundimtar të ditës. 36 armiq dhe 47.9m shëndet si Doc Oc, Jubilee, Shuri, Nick Fury dhe IW drejtohen në fuqi 713k. Ndërsa e humbas Fury herët, unë vras ​​Cable dhe përforcimet arrijnë me një pishtar tjetër njerëzor përpara. Unë përpiqem ta lidh HT me Jubilee's Blind në bazën e saj, dhe Defense Up from Shuri dhe shërimi i IW dhe Doc Oc e mban ekipin tim gjallë shumë më gjatë sesa pritej. Jubilee është shpërndarësi i dëmeve këtu, duke përdorur atë të veçantë dhe përfundimtar mjaft mirë, ndërsa unë zgjas disa raunde sulmesh, duke vrarë përfundimisht Human pishtarin para se të shpërbëhet. Në fund 34 armiq dhe shëndeti 44.9m mbeten pasi 7 armiq do të fillojnë të punojnë pa pagesë, një me të kuqe dhe 4 me ngjyrë të verdhë.

09.04-Unë e filloj këtë betejë duke përdorur Phoenix, Ebony Maw, Black Bolt, Shuri dhe Doc Oc duke hequr kërcënimet ofenduese dhe marr armiqtë në ekran një nga një për të arritur te përforcimet në 27 armiqtë e mbetur. Ndërsa ky grup armiqsh është në gjendje të trajtojë dhe vrasë ekipin tim, unë bëj dëme të konsiderueshme dhe eliminoj JJ nga ekrani pasi 26 armiq dhe 30.8 milion shëndet mbeten. Kjo betejë fillon mirë dhe në 24 armiq një raund tjetër përforcimesh i bashkohen betejës, dhe unë jam në gjendje të luftoj në të gjithë grupin prej 8 vetash duke vrarë Ultimusin në fund për të vazhduar. Human Torch dhe Nick Fury janë dy të parët që i vras ​​falë kontrollit të armiqve me përfundime nga Park Phoenix, Black Bolt dhe Jubilee, dhe më pas Scarlet Witch ndërsa përparoj nëpër armiq dhe kam 8 -at e fundit përballë. Përfundimisht e filloj këtë me forcë para se Emma Frost ta përmbysë skenarin dhe unë nuk jam në gjendje të përfundoj asnjë armik nga ky grup. Në fund 8 armiq mbeten me 6.7m shëndet. Beteja ime e fundit e ditës është një ekip 714k i Jubilee, Doc Oc, Shuri, Fury dhe IW dhe pas disa përpjekjesh me të vërtetë nuk e ka shkeljen për të bërë shumë pasi nuk mund të vras ​​askënd dhe të bëj vetëm pak përparim si 6.5 m shëndeti mbetet për nesër, për të cilën shpresoj se do të jetë dita ime e fundit e luftimeve.

09.05 - Pas një dite të gjatë filloj të luftoj në orën 10:30 dhe shpresoj ta përfundoj këtë me lehtësi, duke e ditur se nuk do të jetë e lehtë. Ekipi im përbëhet nga Phoenix, BB, Ebny Maw, Shuri dhe Doc Oc dhe unë përfundoj Graviton para se goditja e Phoenix të dobësojë armiqtë në mënyrë të konsiderueshme. BB vret togerin Merc dhe Dark Phoenix sulmon me një përfundimtar dhe mbeten 5 armiq. Unë i zbres armiqtë vetëm në Mordo dhe Emma Frost dhe përfundoj Mordo pasi Ema është çdo dhimbje në prapanicën që prisja. Unë humbas Shuri pak para se të vras ​​Mordo, kështu që unë kam një 4v1 dhe çelësi është defektet e Iso-8 për sulme shtesë. Unë dëshmoj se jam mjaft e fortë për ta përfunduar atë dhe ylli me 4 të kuqe Dr. Doom dhe 500 copat e fundit janë shpërblimi im, së bashku me një ton veshje.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dark Dimension IV Blog Live-Raundi #2 (Misionet 10-15)"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*