SWGoH: Modalitetet më të mira për Lord Vader

SWGoH - Lord Vader

Mirësevini në modat më të mira për Lord Vader, artikulli më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Star Wars Galaxy of Heroes, ku i hedhim një sy si të përdorim më së miri modet për karakteret SWGoH. Ndërsa nuk pretendoj të kem të gjitha përgjigjet në këtë lojë, unë bëj hulumtimin tim dhe kam përdorur gjerësisht çdo karakter për të cilin shkruaj. Këto janë rekomandime të modit, të bazuara në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar koleksionet e Galaxy të Heronjve.

Karakteri i sotëm për të rishikuar modat do të jetë për Lordin Vader, i 6 -ti Karakteri i Legjendës Galaktike në Galaxy Wars of Heroes Star WarsMe I lëshuar në shtator 2021, Lord Vader është një sulmues i errët, legjendë dhe udhëheqës Galaktik, dhe anëtar i të dy fraksioneve të Perandorisë dhe Sithit. E jona guida walkthrough është drejtpërdrejt për Lord Vader, kështu që le të hedhim një vështrim se cilat moda do të përmirësojnë më së miri pajisjen e tij për suksesin e SWGoH.

Fokusi kryesor: Shpejtësia. Shpejtësia është një domosdoshmëri në 95% të koleksionit Star Wars Galaxy of Heroes, dhe duke pasur parasysh statistikat e shpejtësisë së lartë për Legjendat Galaktike dhe faktin se Lord Vader është një Sulmues, duke e shpejtuar atë si Udhëheqësi Suprem Kylo Ren or Master Jedi Kenobi është zgjedhja logjike. Të gjitha Karakteret e Legjendës Galaktike në SWGoH kanë Shpejtësi bazë që variojnë nga 365-398, ndërsa personazhi më i shpejtë jo-GL në lojë është në 198, kështu që rritja prej 15% nga një grup prej katër modalitetesh të Shpejtësisë është shumë më e madhe për këto karaktere elitare. Lord Vader vjen i nxehtë në 390 - Shpejtësia e tretë më e lartë e gjashtë Legjendave Galaktike në kohën e këtij shkrimi.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Potenciali, Mundësia Kritike, Dëmi Kritik, Vepra dhe Shëndeti. Fuqia do të ndihmojë në debutimin e tokës si gjithmonë, dhe duke pasur parasysh rolin e tij si sulmues, Vepra shtesë, Shansi Kritik dhe Dëmtimi Kritik kanë shumë kuptim për të siguruar që ai po godet fort. Lord Vader është një tregtar i Dëmtimit Fizik dhe ka statistikën më të lartë të Dëmtimit Fizik në lojë, kështu që mbani në mend këtë kur kërkoni statistika të modës dytësore për të siguruar që Vepra e tij, CC dhe CD janë të larta. Shtimi i sa më shumë Shëndetit është i mençur pasi të gjitha Legjendat Galaktike kanë një element të Shëndetit të ndërtuar në komplete të tyre që i bën ata të mbijetojnë më shumë.

Rekomandime Mod në lojë: TBD.

 

Konfigurimi Ideal Mod për SWGoH Lord Vader:

"Konfigurimi ideal i mod" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme. Nëse synoni Speed, Offense, Potency, CC, CD dhe Health përmes mods ju duhet të jeni në gjendje të maksimizoni kompletin e Lord Vader. Ndërsa unë jam duke sugjeruar një grup Speed, dhe Set ofendimi me statistika të mrekullueshme sekondare të Speed ​​është gjithashtu një opsion. Këtu janë rekomandimet e mia për modalitetet më të mira për Lord Vader:

  • Transmetues (Sheshi) - Modaliteti i Shpejtësisë/Veprimit me fokusin kryesor të veprës dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, shkeljen dhe shansin ose fuqinë kritike
  • Marrësi (Shigjeta) - Modaliteti i Shpejtësisë/Veprimit me shpejtësi primare dhe një fokus dytësor në shëndetin, shanset kritike, fuqinë dhe ofendimin
  • Procesori (Diamanti) - Mod shëndetësor me mbrojtje primare dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shëndetin dhe veprën
  • Holo-Array (Triangle)-Modaliteti i shëndetit me dëme kritike parësore dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shëndetin dhe shkeljen
  • Data-Bus (Rrethi)-Modaliteti i shpejtësisë/ofendimit me shëndetin parësor dhe fokus dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shkeljen dhe shëndetin
  • Multiplexer (Plus) - Modaliteti i shpejtësisë/ofendimit me shëndetin ose veprën parësore dhe fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe veprën

 

Kredia e imazhit: Lojërat Kapitale të EA

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modalitetet më të mira për Lord Vader"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*