MSF: Iso-8 më i mirë për Moondragon

Moondragon - MSF

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Moondragon, më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "modë" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë gjerësisht. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si një udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për tu rishikuar është Moondragon. Në ditët e para të Marvel Strike Force personazhet aktuale të Infinity Watch Gamora dhe Mjegullnaja kishin nivele të ndryshme rëndësie. Por kur fraksioni Infinity Watch iu shtua MSF -së kjo i bëri personazhet e vjetër të rëndësishme falë shtesave të Moondragon, Phyla-Vell dhe natyrisht Adam Warlock. Në MSF Moondragon është një personazh Hero, Kozmik, Aftësi, Mbështetje dhe i përkushtuar i cili është anëtar i fraksionit Infinity Watch. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqëndrohemi në përmirësimin përmes modifikimeve të Iso-8 në Marvel Strike Force.

Fokusi kryesor: Moondragon është personazhi i dytë më i ngadalshëm në fraksionin Infinity Watch dhe duhet të marrë kthesën e fundit të dhënë Shpejtësia e mjegullnajës në fillim të çdo beteje. Ajo nuk është një personazh shumë ofendues, por mund të ketë debutime të vlefshme, kështu që shtimi i Fokusit do të ndihmojë. Sidoqoftë, në përgjithësi, Moondragon është e rëndësishme për ta mbajtur ekipin tuaj të Infinity Watch gjallë dhe të jetë i fortë, kështu që së pari shtimi i Shëndetit tek ajo përmes Iso-8 rekomandohet.

 

Klasa ideale Iso-8 për Moondragon në Marvel Strike Force:

Moondragon nuk është një personazh i shpejtë Inifnitiy Watch dhe ka një fokus në prishjen e ekipit tjetër dhe shërimin e aleatëve të saj. Ndërsa kjo nuk është një nga zgjedhjet më të dukshme për Iso-8 në lojë, Moondragon është ende një zgjedhje e fortë për klasën e Shëruesit. Duke pasur parasysh përbërjen e ekipit, ajo është e vetmja mundësi për t'u përdorur në klasën e Shëruesit gjithsesi, dhe pajisja e saj anon në atë mënyrë, kështu që këtu ju rekomandoj ta përdorni.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për Moondragon"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*