SWGoH: Zhbllokimi i Lord Vader - Blog i drejtpërdrejtë dhe Udhërrëfyes

SWGoH - Lord Vader - GAS kundër Hendekut

Lëshimi i dytë i raundit të tretë të Ngjarjet e Legjendës Galaktike në SWGoH është këtu, dhe ndryshe nga dy raundet e para, ky është personazhi i dytë i vetëm i Legjendës Galaktike i lëshuar pasi morëm Jedi Master Kenobi në fillim të këtij viti. Tani ne kemi shtimin e Lord Vader, një anëtar i fraksionit të Perandorisë dhe Sithit, ndërsa shikojmë t'u tregojmë fansave se si ta shtojnë me efikasitet në listat e tyre. Ndërsa isha në gjendje të luftoja ngjarjen për Lord Vader brenda disa minutave nga azhurnimi i lojës, orari im nuk më lejoi të luftoja mbrëmë, kështu që filloj betejën të enjten në mëngjes, 9 shtator 2021.

Më poshtë do të bëj blogging drejtpërdrejt dhe do të jap një udhëzues për përvojën time me ngjarjen e Legjendës Galaktike. Ndërsa nuk i kam shmangur videot dhe opinionet e të tjerëve për këtë ngjarje të Legjendës Galaktike, kam shpresë se mund ta shtoj Lord Vader në listë sa më efikas të jetë e mundur.

Më poshtë është udhëzuesi im i blogut të drejtpërdrejtë të udhëtimit për të zhbllokuar Lord Vader. Shpresoj që të kënaqeni dhe mund të mësoni nga kjo. Unë gjithashtu kam shtuar lidhje me disa nga lojërat e mi të preferuara (ish) dhe videot e tyre më poshtë.

 

Karakteret e nivelit I të përdorura:

  • Gjeneral Skywalker - Reliku 8 - 39,814 fuqi - 270 shpejtësi, shëndet 74k, mbrojtje 99k, fuqi 72.11%, qëndrueshmëri 103.64%, të gjitha aftësitë maksimale
  • Gjuetar - Reliku 5 - 25,662 fuqi - 223 shpejtësi, 59k shëndet, 64k mbrojtje, të gjitha aftësitë e maksimizuara
  • prishës - Reliku 5 - 25,797 fuqi - 202 shpejtësi, 89k shëndet, 84k mbrojtje, të gjitha aftësitë e maksimizuara
  • Tech - Reliku 5 - 25,707 fuqi - 271 shpejtësi, 53k shëndet, 61k mbrojtje, të gjitha aftësitë e maksimizuara
  • CT-7567 "Rex" - Reliku 7 - 30,013 fuqi - 281 shpejtësi, 63k shëndet, 34k mbrojtje, të gjitha aftësitë e maksimizuara

Tier I

Niveli I mund të luftohet 8 herë duke dhënë 10 copëza çdo herë për gjithsej 80 copëza

Përpjekja # 1 - Në një skenë të tematizuar drejtpërdrejt nga Sezoni 7 i Luftërave të Klloneve, Gjeneral Skywalker dhe Bad Batch i bashkohen Rex (por jo Crosshair…) ndërsa luftojnë kundër armiqve B1 dhe B2 që zgjasin më shumë sesa shpresohej, por nuk janë vërtet një sfidë. Unë u përqëndrova në B2s së pari, por mendoj se secila mënyrë do të funksionojë mirë.

Beteja e dytë është kundër Admiral Trench me një B1 dhe B2 (shiko foton). Trullosja nga Hendeku është çelësi kështu që shtova këmbëngulje për GAS -in tim për t'i shmangur këto, dhe me sa duket bëra diçka të drejtë pasi Trench nuk u largua nga një sulm i vetëm në GAS -in tim. Nga këtu është thjesht pastrim pasi kjo është një mënyrë mjaft e lehtë për tu mposhtur për të marrë 10 copëzat tuaja të Lord Vader.


Karakteret e nivelit II të përdorur:

  • Gjeneral Skywalker - Reliku 8 - 39,814 fuqi - 270 shpejtësi, shëndet 74k, mbrojtje 99k, fuqi 72.11%, qëndrueshmëri 103.64%, të gjitha aftësitë maksimale

Tier II

Niveli II mund të luftohet 4 herë duke dhënë 25 copëza çdo herë për gjithsej 100 copëza

Përpjekja # 1 - Kjo betejë ju sheh të luftoni me gjeneralin tuaj Skywalker dhe një gjeneral Kenobi të huazuar me pamjen e JMK dhe pa moda kundër Count Dooku dhe dy B2 Super Battle Droids. Dooku është imun ndaj dëmtimeve në nivelin e parë të kësaj beteje, kështu që vrasja e B2 -ve është çelësi, dhe humbja e Kenobi nuk është një punë e madhe. Për më tepër, grumbullimi i debuffs në Dooku është i pakuptimtë pasi e luftoni atë në betejën e dytë me një rivendosje të buffs dhe debuffs (por jo aftësi të ulëta të ftohjes).

Pjesa e dytë e kësaj beteje GAS kundër Dooku para Palpatine dhe grafika janë të jashtëzakonshme. Armor Shred është çelësi këtu pasi Dooku nuk godet tmerrësisht fort dhe fitorja nuk është ajo që është e vështirë të arrihet pasi 25 copëza të Lord Vader janë çmimi.


Karakteret e nivelit III të përdorura:

  • Gjeneral Skywalker - Reliku 8 - 39,814 fuqi - 270 shpejtësi, shëndet 74k, mbrojtje 99k, fuqi 72.11%, qëndrueshmëri 103.64%, të gjitha aftësitë maksimale

Tier III

Niveli III mund të luftohet 3 herë duke dhënë 50 copëza çdo herë për gjithsej 150 copëza

Përpjekja # 1 - Gjeneral Skywalker dhe katër klone të përgjithshme, të ripërdorura nga Zhbllokimi i ngjarjes së Jedi Master Kenobi, përballeni me një larmi Jedi në një përpjekje të dobët në një rekreacion të Lord Vader në Tempullin Jedi në Coruscant në Episodin III: Hakmarrja e Sithit. Unë shpenzoj 60 shenjat e mia dhe shikoj Klonët e pa modifikuar që godasin Jedi me jastëkë ndërsa Lord Vader mban peshën ofenduese në të dyja dy betejat e para. Beteja e tretë e këtij niveli është GAS/Lord Vader kundër Shaak Ti, ashtu si në film (?), Dhe nëse e keni gati Armor Shred ajo është një "vrasje" e lehtë. 50 copëza të Lord Vader janë çmimi juaj.

Pasi ta keni përfunduar këtë Nivel tri herë dhe të keni përfunduar pjesën tjetër të Niveleve I & II ju e zhbllokoni Zotin Sith dhe më pas mund të përqendroheni në modalitetet më të mira për Lord Vader në SWGoH të cilat ne jemi të lumtur t'i ndihmojmë!


Karakteret e nivelit IV të përdorura:

  • Lord Vader - Reliku 7 - 42,045 fuqi - 535 shpejtësi, 148k shëndet, 124k mbrojtje, 42.12% potencë, 192% dëme kritike, 10,723 dëme, të gjitha aftësitë e maksimizuara (përfshirë të 6 Zetat)

Çfarë duhet të bëhet - Tier IV

Niveli IV mund të luftohet 4 herë duke dhënë 1 Ability Material Ultimate çdo herë për një total prej 4

Përpjekja # 1 - Duke u përballur me Jedi Master Kenobi në Mustafar në dhomën e kontrollit, qëllimi është të arrish JMK në 75% të shëndetit dhe nuk është jashtëzakonisht e vështirë nëse ke Lord Vader me një numër të fortë Relik. Filloj me Emocione të pangopura, ndiqeni me Harbinger i errët dhe pastaj përdorni bazat për ta çuar atë në 75% dhe për të fituar Ability Material Ultimate.


Karakteret e nivelit V të përdorura:

  • Lord Vader - Reliku 8 - 44,470 fuqi - 544 shpejtësi, 152k shëndet, 125k mbrojtje, 42.12% potencë, 192% dëme kritike, 11,739 dëme, të gjitha aftësitë e maksimizuara (përfshirë të 6 Zetat)

Çfarë duhet të bëhet - Tier V

Niveli V mund të luftohet 4 herë duke dhënë 1 Ability Material Ultimate çdo herë për një total prej 4

Përpjekja # 1 - Unë shpenzoj 70 argumente të Dark Side dhe mbrapa Jedi Master Kenobi në platformën jashtë dhomës së kontrollit dhe filloj me Emocione të pangopura i cili zbret Daze dhe 6 DoT, por ai i jep vetes Imunitet të Dëmtimit. Unë përdor bazat derisa të zhduket, pastaj përdor sulme speciale kur është e mundur dhe shënoj një fitore tjetër të lehtë.


Karakteret e nivelit VI të përdorura:

  • Lord Vader - Reliku 8 - 44,470 fuqi - 544 shpejtësi, 152k shëndet, 125k mbrojtje, 42.12% potencë, 192% dëme kritike, 11,739 dëme, të gjitha aftësitë e maksimizuara (përfshirë të 6 Zetat)

Çfarë duhet të bëhet - Tier VI

Niveli VI mund të luftohet 4 herë duke dhënë 1 Ability Material Ultimate çdo herë për një total prej 4

Përpjekja # 1 - Duke u përballur me Jedi Master Kenobi një herë të fundit me të cilën filloj Emocione të pangopura dhe pastaj përdorni një bazë ndërsa JMK ka Imunitet. Sapo të shuhet Imuniteti i Shërimit, unë përdor aftësinë e Dark Harbinger për të rikthyer shëndetin dhe për të punuar drejt Ultimate. Sapo JMK të marrë Ground High, unë bëj dy kthesa të tjera para se të përdor Ultimate tim dhe t'i jap fund luftës.

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Zhbllokimi i Lord Vader - Live Blog & Walkthrough Guide"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*