MSF: Iso-8 më i mirë për Adam Warlock

Adam Warlock - MSF

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Adam Warlock, më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Personazhi i sotëm për tu rishikuar është Adam Warlock. Në ditët e para të Marvel Strike Force personazhet aktuale të Infinity Watch Gamora mjegullnajë kishte nivele të ndryshme rëndësie. Por kur fraksioni Infinity Watch iu shtua MSF -së kjo i bëri personazhet e vjetër të rëndësishme falë shtesave të Moordragon, Phyla-Vell dhe natyrisht Adam Warlock. Në MSF Adam Warlock është një personazh Hero, Kozmik, Mistik, Mbështetës dhe Legjendar i cili është anëtar i fraksionit Infinity Watch. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqëndrohemi në përmirësimin përmes modifikimeve të Iso-8 në Marvel Strike Force.

Fokusi kryesor: Adam Warlock është në mes të fraksionit Infinity Watch kur vjen puna për të ndryshuar rendin, dhe ka një shpejtësi bazë prej 120. Ai është një personazh i fortë kudo, duke jetuar deri në statusin e tij Legjendar, kështu që sigurohet që ai të ketë Dëmtimin dhe Shëndetin e nevojshme për të maksimizuar pajisjen e tij është vendi ku do të filloja.

 

Klasa ideale Iso-8 për Adam Warlock në Marvel Strike Force:

Kur shikoni botin MSF.gg ISO-8 ka Gamora, Phyla-Vell dhe Adam Warlock të gjithë si Sulmues me Mjegullnajë si Skirmisher dhe Moondragon si Shërues. Personalisht, mendoj se mund të ketë mënyra të tjera për të maksimizuar efikasitetin e këtij ekipi me ISO, dhe unë jam duke i testuar ato pak më shumë. Pas zhbllokimit të Warlock brenda Ngjarja legjendare e Infinity Watch, Unë jam duke vazhduar të forcoj Warlock pasi personazhet e mi të tjerë të IW janë të gjithë në Gear 15, kështu që ndërsa zbuloj më shumë detaje për të shkruar, do të jem i sigurt për të azhurnuar këtë udhëzues Iso-8.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për Adam Warlock"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*