Rreth Nesh

Gaming-fans.com është një faqe që u krijua për të mbuluar lojëra që duam. Ndërsa unë kurrë nuk kam qenë ajo që unë e konsideroj një lojtar hardcore, OCD-ja ime e vetëdiagnostikuar dhe dëshira për të qenë në gjendje të justifikoj zakonet e mia (më tepër të zbutura) që patjetër merren parasysh në fillimet e kësaj faqe. Por ndërsa fillova të mbuloja në thellësi më të madhe Star Wars Galaxy of Heroes, unë zhvillova më shumë kontakte dhe marrëdhënie në botën e lojrave dhe u rrënjosa gjithnjë e më shumë në të. Që atëherë ne kemi shtuar mbulimin e lojërave të tjera që unë luaj rregullisht dhe jam gjithmonë i hapur për të shtuar më shumë lojëra nëse kemi stafin për ta mbështetur atë lojë.

Këtu është një vështrim në lojërat që mbulojmë ose kemi mbuluar në të kaluarën:

  • Star Wars Galaxy i heronjve - Loja ime e preferuar për të gjitha kohërat, më lejon të konsumoj çdo ditë përmbajtjen e Star Wars dhe të mbetem konkurruese kur nuk jam duke stërvitur fëmijët e mi në sport. Sfidat e fundit të përmbajtjes dhe prishjet e komunikimit me Lojërat EA Capital e kanë lënë këtë lojë me ditët e tyre më të mira pas tyre.
  • Marvel Strike Force - Unë fillova të luaj këtë lojë për shkak të ngjashmërive me SWGoH më lart dhe kam krijuar një tifozëri të fortë për të gjitha gjërat Marvel si rezultat.
  • Transformers Earth Wars - kjo është një lojë që kam luajtur vazhdimisht për më shumë se dy vjet. Ndërsa vetë loja është mjaft e përsëritur, ajo ka arritur të mbajë interesin tim në nivele të ndryshme gjatë gjithë kësaj kohe.
  • Harry Potter Wizards bashkohen - Që shumë kohë përpara lëshimit të lojës, unë njoftova qëllimin tonë për ta mbuluar këtë lojë shumë dhe jam kënaqur në mënyrë të konsiderueshme me lojën.
  • Avatar: Pandora Rising - Vendosur të dalë në SH.B.A. në vitin 2020, unë e kam luajtur këtë lojë që nga vizita ime në FoxNext Games në Shtator 2019 në një përpjekje për të provuar lojën dhe për t'i dhënë studios me feedback.
  • Pokemon Shko! - sinqerisht ne kemi vetëm disa postime në lidhje me këtë lojë dhe unë luaj rastësisht me fëmijët e mi, por më pëlqen ta mbaj derën hapur për çdo rast.