PR PR

Avatar: Pandora Rising

Avatar Pandora RisingBotuesi - Lojërat FoxNext
Platformë - Android, iOS
Data e lëshimit - TBD

Jetëgjatësia - N / A
Besimi në Studio - A-
Performanca në lojë - N / A
Argëtim / kënaqësi - A
E vërtetë për IP - A
Lojë Crashing / Besueshmëria - N / A
Përmbajtja e re / e freskët - A-
FTP Friendly - B
Shërbimi / Mbështetja e Klientit - B +
Shkarkime & Rritje - N / A

Vlerësimi i Përgjithshëm - B +

Shënime të lojrave-fans.com - Avatar: Pandora Rising është një lojë e ardhshme celulare nga FoxNext, të njëjtët zhvillues që krijuan lojën hit-filmik dhe të bazuar në film Marvel: Strike Force. Unë isha me fat sa isha një nga disa influencuesit që arrita vrojtoni dhe provoni këtë lojë në shtator 2019 ndërsa FoxNext përgatit lojën për masat. Ndërsa ne në Gaming-fans.com tashmë kemi filluar mbulimin e thelluar të Pandora Rising me një përmbledhje të Komandantët në Avatar: Pandora Rising ndërsa unë vazhdoj të luaj në një server test, ne presim të shtojmë më shumë pasi loja i afrohet lëshimit të saj global.

- LJ, Drejtor i Përmbajtjes, Gaming-fans.com, Shkurt 2020

Artikuj që lidhen me PRR: