komandantët

Komandantët janë një element kryesor i Avatar: Pandora Rising pasi ato janë të nevojshme në beteja dhe në mbrojtje, si dhe për gjueti dhe grumbullim. Commanderdo komandant ka specialitetin e vet dhe ne kemi secilin prej komandantëve 24 Na'vi dhe RDA të renditur më poshtë për referencë. Mos ngurroni të klikoni në emrat e Komandantëve për të mësuar më shumë rreth secilit prej këtyre personazheve përfshirë detaje mbi rrallësinë e tyre, me cilat karta trupash ata më së miri synergojnë me dhe më shumë.

Komandantët Na'vi

Komandantët e RDA-së

Duke parë këta Komandantë pak më nga afër, Nanti dhe Tur'itan nuk kanë specialitete specifike dhe janë Komandantët tuaj më fillestarë, gjenerikë. Këtu është një listë e Komandantëve Na'vi me etiketa specifike:

 • Beanstalk - Lunapey
 • Kandidat - Swin'ara, Tsentey
 • CYCAD - Kiralu
 • Mbrojtës - Vineya
 • Hexapede - Eytukan, Omolu
 • Kentrocapra - Sukal, Zumkana
 • plaçkitës - Jakesully, Vokan
 • Na'vi Nemesis - Vokan
 • xham vullkanik - Mo'at, Ralun - Komandantët më të mirë për Grumbullimin e Obsidianit
 • Phalanxia - Mo'at
 • sulmues - Tsu'tey
 • Palm rroje - Ruke, Ukawla
 • NDA-ja RDA - Jakesully, Maratu
 • Saber Hog - Morang, Zumkana
 • Spinecone - Alira, Ukawla - Komandantët më të mirë për mbledhjen Spinecone
 • Stalker - Tserat
 • Sturmbeest - Entok, Neytiri
 • I shpejtë - Entok, Eytukan, Kiralu, Lunapey, Maratu, Mo'at, Morang, Nanti, Neytiri, Ralun, Ruke, Tsentey, Tsu'tey, Tur'itan, Ukawla, Zumkana
 • Thanator - Neytiri

Këtu është një listë e Komandantëve të RDA me etiketa specifike:

 • Beetle Atlas - Augustine, Spellman
 • Bluestone - Balogun
 • Burnfiber - Levson, Volodin
 • Kandidat - Chacon, Casey
 • Kuarc i qartë - Chang, Selfridge
 • Dandetiger - Reza, Shen
 • Mbrojtës - Kung
 • Fiddlehead - Reza
 • Geode - Augustine, Madaki
 • lavastone - Varrosje
 • plaçkitës - Morgado, Stojack
 • magnetit - Sakai
 • Na'vi Nemesis - Kuvajtës
 • sulmues - Morgado, Stojack
 • Radonite - Balogun, Buldan
 • NDA-ja RDA - Qetësisht
 • Stalker - Wainfleet
 • Sulfer Rock - Castro, Drennek
 • I shpejtë - Augustine, Balogun, Castro, Chacon, Connors, Drennek, Hester, Sakai, Shen, Spellman, Wainfleet