Avatar Pandora Rising


Stojack - Avatar Pandora Rising

Profili i Komandatit PR Avatar: Stojack

Përshkruani në lojë me “Dërgoni Stojack për të sulmuar Bazat e lojtarëve. Ai e rrit Boss Flame për ta bërë atë një shtytës të fuqishëm para ndërtesave të këmbësorisë. ”Një personazh i ri i krijuar për Avatar: Pandora Rising, Stojack është…


Madaki - Avatar Pandora Rising

Profili i Komandës PR të Avatarit: Madaki

Përshkruar në lojë me "Dërgoni Madaki për t'u mbledhur në Geode Groves. Ai i jep një Grenadier një nxitje të madhe kur mbrohet në beteja. ”Një shkencëtar i rritur në Afrikë i cili punon në programin Rena Xenozoologist të Pandora,…Spellman - Avatar Pandora Rising

Profili i Komandatit PR Avatar: Spellman

I përshkruar në lojë me "Dërgoni Spellman për t'u mbledhur në Atlas Beetle Jungles." Njeriu i djathtë i doktor Augustine në filmin Avatar, Norm Spellman është një Xenoanthropolog me etiketën Swift që mbledh burimet e Atlas Beetle për…


Sully - Avatar Pandora Rising

Profili i Komandantit të Avatarit: Sully

Përshkruar në lojë me "Dërgoni Sully për të luftuar forcat RDA dhe kapjen e burimeve nga Bazat RDA. Sully rrit fuqitë e shumta mbështetëse për të pastruar rrugën për AMP-të dhe trupat e tij. "Karakteri kryesor nga origjinali ...


Connors - Rritja Pandora Avatar

Profili i Komandantit PR Avatar: Connors

Përshkruar në lojë me "Dërgoni Connors në minierë në çdo vend të gjuetisë. Ai është i mirë për të gjithë ata. ”Connors është një minator i zakonshëm, i shpejtë për RDA në Avatar: Pandora Rising. Connors është një…


Chacon - Avatar Pandora Rising

Profili i Komandatit PR Avatar: Chacon

I përshkruar në lojë me "Dërgoni Chacon në betejë kundër forcave të patrullës të gjetura në të gjithë Pandorën", Chacon është një nga Komandantët e parë të RDA që hapni në Avatar: Pandora Rising. Një sfidues në klasën e ushtarëve, Chacon është…


Kung - Avatar Pandora Rising

Profili i Komandës PR Avatar: Kung

I përshkruar në lojë me "Përdorni Kung për të mbrojtur bazën tuaj ose për të forcuar aleatët tuaj," Kung është një nga Komandantët e parë të RDA që hapni në Avatar: Pandora Rising. Një mbrojtës në klasën e ushtarëve, Kung është…


Avatar Pandora Rising

Udhëzues i shpejtë i Avatarit: Pandora Rising

Le të supozojmë se i njihni bazat në lidhje me Avatar: Pandora Rising, Komandantët Na'vi dhe RDA, llojet e Komandantëve, si të ndërtoni një kuvertë themelore, përmirësimet e ndërtesave, trupat në nivelin. Si bëheni të fuqishëm pa u prishur…