Harry Potter Wizards bashkohen

Logoja e HPWU

Arritjet e HPWU: Spells Defelling Cast

Harry Potter: Wizards Unite u ofron lojtarëve një sërë sfidash përgjatë lojës. Nga luftimet në Sfidat e Wizading (Kështjellat) dhe shtimi i Themelave në Regjistër, deri në përmbushjen e Detyra SOS, Ngjarje dhe Arritje të shkëlqyeshme, lojtarët ...