Figurë MSF


MSF - Vëllazëria dhe X-Men

MSF: Hapja e Magneto

Një nga personazhet Legjendarë në Marvel Strike Force, Magneto është një domosdoshmëri për çdo ekip efektiv të Vëllazërisë në lojë. Më poshtë ka për qëllim të jetë një përparim i gjallë i listës sime pasi unë…


MSF - Mysterio

Dërguesi i MSF: zbulon Kit Mysterio

Mysterio është duke ardhur në Marvel Strike Force dhe Gaming-fans.com është i kënaqur që të jetë një nga të parët që njofton kitin e Mysterio si pjesë e programit të Dërguesit të FoxNext. Me një aftësi bazë, të veçantë dhe përfundimtare ...
MSF - Daredevil

Shqyrtimi i karakterit MSF: Daredevil

Mirë se vini në artikullin më të fundit në serinë tonë të përmbledhjeve të karakterit rreth lojës popullore Marvel Strike Force ku ne thyejmë kits për t'ju treguar se sa më të mirë për të përdorur Daredevil dhe të gjithë ...