Ngjarjet MSFMSF - Vëllazëria dhe X-Men

MSF: Hapja e Magneto

Një nga personazhet Legjendarë në Marvel Strike Force, Magneto është një domosdoshmëri për çdo ekip efektiv të Vëllazërisë në lojë. Më poshtë ka për qëllim të jetë një përparim i gjallë i listës sime pasi unë…
Asnjë imazh

MSF: Hapja e Zotit të Vërtetë

Kjo përmbajtje u botua fillimisht në 2.21.19 në MarvelStrikeForceTips.com. Ajo është shtuar në Gaming-fans.com pas blerjes sonë të faqes Marvel Strike Force Tips dhe përditësuar në përputhje me rrethanat. Hapja e karaktereve legjendare është gjithmonë e rëndësishme ...