Star Wars Battlefront 2


Battlefront II 101: Si të Level Up

Mirëpritur përsëri në 101 Battlefront II! Në këtë post, unë dua të flas për nivelet në Star Wars Battlefront 2. Sistemi i nivelit të lartë mund të jetë i vështirë për t'u kuptuar ashtu siç është ndryshuar nga ...



Star Wars Battlefront 2: MTT

MTT Multi Troop Transport Një shfaqje e tmerrshme e efikasitetit të Federatës së Tregtisë, mammoth MTT (Multi Troop Transport) është një gjigant i blinduar i aftë për të shfryrë mbi njëqind ushtarë droid betejës në të djathtën e luftimeve ....


Star Wars Battlefront 2: LAAT Gunship

LAAT Transporti i Ulët i Lartësisë së Lartësisë Transportimi i ashpër, i pajisur me mjete luftarake, sulmet e sulmeve të Republikës ranë shi poshtë barrierave të ashpra të ndarjes së lazerit dhe raketave kundër forcave të droidëve të separatistëve. Përmbledhje LAAT është një përforcim i Republikës në ...



Star Wars Battlefront 2: Klasa bombarduese

Bomber i rëndë Bomber klasë është një klasë yll luftëtar në DICE Star Wars Battlefront II. Kjo është klasa më e rëndë dhe është e madhe për bombardimet në anijet e kapitalit, por jo për luftë të plotë luftarake. Eshte…


Star Wars Battlefront 2: Klasa Interceptuese

Interceptor Class Speedy Klasa Interceptor është një klasë luftëtarësh në Star Wars Battlefront II të DICE. Kjo është klasa më e lehtë dhe është e mrekullueshme për luftimet në dogfighting dhe betejat e hapura hapësinore. Kjo është një klasë që është efektive në ...


Battlefront 2 Përmbledhja e klasës: Specialist

Battlefront 2 është duke rikthyer sistemin e klasës nga lojrat origjinale. Çdo grup ka katër klasa. Kjo është Klasa e Specialistëve: specialistë të gjuetisë së klasave specialistë përdorin kurthe vdekjeprurëse për të sulmuar forcat e armikut, zbulojnë fushën e betejës ...


Klasat Battlefront 2: Zyrtar

Battlefront 2 është duke rikthyer sistemin e klasës nga lojrat origjinale. Çdo grup ka katër klasa. Ky është Klasa e Zyrtarëve: Zyrtari Klasa në Zyrtarët e Komandës i bëjnë shokët e tyre më të mirë. Ata ushtrojnë aftësi të veçanta ...