Star Wars Battlefront


Star Wars Battlefront: Udhëzues për Jyn Erso

Jyn Erso: Operacioni i pakujdesshëm Duke vënë pas një të kaluare të trullosur duke i dhënë aftësitë e saj për një shkak më të madh, Jyn Erso është i egër, i sfiduar dhe i etur për të sjellë betejën në Perandorinë. Përdoret për të vepruar vetëm, ...


Star Wars Battlefront: Guida e Bosskit

Bossk: Bounty Hunter Një nga gjuetarët më të frikshëm të galaktikës, Bossk përdoroi instinktet e tij natyrore të gjuetisë Trandoshan për të kapur pre e tij. Bossk u përgjigj thirrjes së Darth Vader për të kapur Falkonin e Mijëvjeçarit pas ...


Star Wars Battlefront: Guida e Chewbacca

Chewbacca: Shoqëri Loyal Një luftëtar legjendar Wookiee dhe bashkëpiloti i Han Solo në Fshatin e Mijëvjeçarit, Chewbacca ishte pjesë e një grupi thelbësor të Rebelëve që restauruan lirinë e galaktikës. I njohur për temperamentin e tij të shkurtër ...


Star Wars Battlefront: Guida e Dengarit

Dengari: I papërpunuar, por Efekt i papërpunuar dhe i çalë, Dengari ishte gjithsesi një gjuetar me vlerë. Ndërsa disa gjuetarë ishin të kënaqur me finesën dhe stilin, Dengari preferonte zjarrfikësit dhe shkatërrimin. Pavarësisht nga pamja e tij e çuditshme dhe e dëmtuar, Dengar ...


Star Wars Battlefront: Udhëzues Lando Calrissian

Lando Calrissian: Mashtrues. Gambler. Faqezi. Pasi një kontrabandist që fliste pa probleme, Lando Calrissian ndryshoi nga një skemë e shpejtë dhe e pasur, në një lider vetëmohues në luftën kundër Perandorisë. Nga aventurat me ekuipazhin e fantazmave të rebelëve ...