Star Wars Force Arena
Star Wars Force Arena

SWFA: Han Solo Gameplay Video

Truri i yllit më të madh të trilogjisë origjinale të Star Wars, Han Solo është një nga udhëheqësit e kartës legjendar në Star Wars Force Arena. Së bashku me partneri i tij i përshtatshëm i kartave Chewbacca, minierat e udhëtimit të Hanit mund të ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Video e Gamezës së Ezra Bridger

Adoleshenti i ndjeshëm i forcës, i cili gjendet në Lothal në fillim të serive Star Wars Rebel, Ezra Bridger është një nga udhëheqësit e kartës legjendare në Star Wars Force Arena. Së bashku me kartën e tij unike ...Star Wars Force Arena

SWFA: Rey Gameplay Video

Ylli i Forcave të Zgjojë dhe Jedi i Fundit, Rey është plumbi i ndjeshëm i forcës, i cili bëhet një hero i Rezistencës dhe është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars ...Star Wars Force Arena

SWFA: Përgjithshme Hux Gameplay Video

Gjenerali Armitage Hux, Komanda e Lartë e Rendit të Parë dhe vendas i Arkanis, është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars Force Arena. Djali i Komandantit Perandorak Brendol Hux, ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Boba Fett Gameplay Video

Një nga personazhet më të njohura të sagës origjinale të Star Wars, Bounty Hunter Boba Fett është një nga të paktët me kartën e tyre legjislative SWFA Legend. Bashkangjitur me kartën e tij unike Slave ...