Ngjarjet Flash


Fans lojrave Fans

SWGoH Community News - Korrik 26, 2017

Ewoks përbrenda! Zhvilluesit e SWGoH kanë lënë të kuptohet për një përditësim të ri dhe karakteret më të reja që vijnë më vonë këtë javë. Ewok Fun vazhdon Argëtimi ynë duke luftuar me dhe kundër miqtë tanë më të furishëm vazhdon përmes pjesës së mbetur ...