SWGOH - Luftërat Territoriale

SWGoH - Starakteri i Anakins

SWGoH: Anakin's Eta-2 Starfighter & Luftërat Klon 10 Ndryshimet e Vitit të Ri Incoming

Lajmet kanë rënë këtë mbrëmje në Star Wars Galaxy of Heroes që do të shtojë një tjetër anije në lojë dhe do të shfaqë disa ndryshime të përkohshme në Luftërat e Territorit. Anakin's Eta-2 Starfighter është vendosur të bashkohet me lojën në ...

Lexo më shumë