Leximi i Luftës së YjeveRoman i Star Wars Phasma

Shqyrtimi Libri i Star Wars Book - Phasma

Titulli: Vendosja e afatit kohor të Canon-it në Phasma: Para Episodit VII Gjatësia: Kapitujt 44, faqet 380 Mirë se vini në rishikimin tonë të romaneve të xhirimeve të Star Wars dhe më shumë. Ndërkohë që kjo nuk është menduar të jetë një rishikim i plotë i librit, ...
Trashëgimtar i Jedi

Star Wars Book Review: Trashëgimtar i Jedi

Titulli: Trashëgimtari i vendosjes së afatit kohor të Canon Jedi: Pas Episodit IV Gjatësia: Kapitujt 24, faqet 287 Mirë se vini në rishikimin tonë të romaneve të kanalit Star Wars dhe më shumë. Ndërsa kjo nuk ka për qëllim të jetë një lulëzim i plotë, ...Asnjë imazh

Libri i Star Wars Book - Thrawn

Titulli: Vendndodhja Timeline Thrawn Canon: Para Episodit IV, përafërsisht 11-2 BBY Gjatësia: Kapitujt 29, faqet 427 Mirë se vini në rishikimin tonë të romaneve Star Wars canon dhe më shumë. Ndërkohë që kjo nuk është menduar të jetë një rishikim i plotë i librit, ...


Asnjë imazh

Libri i Star Wars Book - Ahsoka

Titulli: Vendndodhja Timeline Ahsoka Canon: Pas Episodit III, 18 BBY Gjatësia: Kapitujt 30, faqet 358 Mirë se vini në rishikimin tonë të romaneve të Star Wars kanonike dhe më shumë. Ndërsa kjo nuk ka për qëllim të jetë një libër i plotë, i plotë ...