Super Mario Run


Asnjë imazh

Super Mario Run është live!

Super Mario Run është liruar dhe nuk ka asnjë dyshim se shkarkimet tashmë janë duke i tatuar serverët në të gjithë. Sa të ngazëllyer jeni për të luajtur Super Mario Run? A është lirimi i Mario më të fundit ...