UncategorizedStar Wars Battlefront 2: Klasa e Luftëtarëve

Fighter Class Versitile Klasa Fighter është një klasë shumë qëllime yll luftëtar në DICE Star Wars Battlefront II. Ajo ka shpejtësi të mirë dhe manovrueshmëri, shëndetësi mesatare dhe fuqi të mirë zjarri. Ajo konsiderohet si mesatare në mes të klasës Interceptor dhe klasës Bomber ....


Klasat Battlefront 2: Zyrtar

Battlefront 2 është duke rikthyer sistemin e klasës nga lojrat origjinale. Çdo grup ka katër klasa. Ky është Klasa e Zyrtarëve: Zyrtari Klasa në Zyrtarët e Komandës i bëjnë shokët e tyre më të mirë. Ata ushtrojnë aftësi të veçanta ...