GF Junior

Gaming-fans.com vazhdon të rritet dhe të arrijë një audiencë më të gjerë përveç mbulimit tonë të Star Wars Galaxy of Heroes. Mustafar Nathan paraqetAnëtarja jonë më e re (dhe më e re), Mustafar Nathan, ka filluar krijimin e videos për tonë Fansa lojrash në kanalin YouTube në një shumëllojshmëri të lojrave që ai gëzon, si në internet dhe në consoles. Ndërsa cilësia e disa videos mund të pasqyrojë në të vërtetë moshën e tij, ne jemi duke punuar me të për të ndërtuar mbi këtë përvojë dhe për të përmirësuar kuptimin e tij për krijimin dhe prodhimin e videos kur ai punon për të informuar lojtarë të rinj në disa nga lojërat që gëzon.

> Kontrolloni Mustafar Nathan paraqet lista e luajtjes në fanatikat e lojrave YouTube sot!