Harry Potter WU

Harry Potter: Magjistarët bashkohen

Logoja e HPWUBotuesi - Niantic, Lojërat Portkey, Lojërat Warner Bros. San Francisco
Platforma - Android, iOS
Data e Publikimit - 20 Qershor 2019

Jetëgjatësia - D
Besimi në Studio - B
Performanca në lojë - B
Argëtim / kënaqësi - B +
E vërtetë për IP - A
Ndarja / Besueshmëria e Lojërave - C +
Përmbajtje e re / e freskët - B +
FTP Friendly - A +
Shërbimi / Mbështetja për Klientin - D
Shkarkime & Rritje - C
Angazhimi / Reagimi i Komunitetit - C
Përgjigja e COVID - B +

Vlerësimi i përgjithshëm - B

Shënime të lojrave-fans.com - Harry Potter: Wizards Unite është një lojë që kisha në plan ta filloja ta luaja nga momenti kur e dija që ishte në punim. Si një i ardhur vonë në Botën e Magjistarëve, unë isha në gjendje të ndaja magjinë e librave të Harry Potter me familjen time për herë të parë ndërsa isha në fund të të 30-ave dhe u lidha menjëherë. Të dish se një lojë celulare mund ta përmirësojë këtë fantastikë ishte një tërheqje e menjëhershme.

Vlerësimi im më lart është për shkak të shumë faktorëve. Ndërsa Harry Potter: Wizards Unite ka qenë një shtesë solide në sit dhe në lojën time të përditshme, nuk ka dhënë aq shumë për mua sa lojërat e tjera që unë luaj. Për më tepër, financat e kësaj loje nuk janë pothuajse ato që Niantic shpresonte se jam i sigurt, dhe jam i sigurt që paaftësia ime për të zhvilluar një marrëdhënie me studion ndikon edhe këtë. Sido që të jetë, çelësi për mua është që unë, gruaja ime dhe djali ynë ta luajmë këtë lojë rregullisht së bashku, gjë që e bën atë më shumë një lojë familjare sesa të tjerët që ne i mbulojmë këtu në Gaming-fans.com, me siguri që kjo do të ndihmojë në mbajtjen e kësaj loje afër në krye të listës time personale për vitet në vazhdim.

- LJ, Drejtor i Përmbajtjes, Gaming-fans.com, Shkurt 2020

Luaj HPWU në BlueStacks

Harry Potter Wizards Unite ishte, sipas Wikipedia në fillim të vitit 2019, "Harry Potter: Wizards Unite është një lojë e ardhshme falas për të luajtur, me vendndodhje, me realitet të shtuar, frymëzuar nga Bota e Magjistarëve. Loja është duke u zhvilluar nga WB Games San Francisco dhe Niantic, dhe është botuar nga Niantic. " Stafi në Gaming-fans.com njoftoi synimet tona për mbulimin e HPWU dhe ne jemi të kënaqur që kemi shkrimtarë aktual të stafit që tashmë kontribuojnë.