Arritjet

Arritjet në Harry Potter: Wizards Bashkoni lojtarët e shpërblimit për përmbushjen e detyrave specifike në lojë. Më poshtë kemi një vështrim të secilit Arritje dhe kërkojmë të ndihmojmë lojtarët e HPWU të përgjigjen në pyetjet se si të arrihet secila arritje specifike. Nëse keni një zgjidhje që ne nuk kemi adresuar në faqen tonë, sigurohuni që të na ndiqni @GamingFansDFN në Twitter dhe na etiketoni me gjetjet tuaja.

 

Arritjet e HPWU