HPWU 101

Harry Potter: Wizards Unite është një lojë komplekse që ka shumë fusha që mund të jenë një sfidë për të zotëruar. Për shkak se shumë fusha të kësaj faqe përqëndrohen në ato fusha të përparuara të lojës, ne kemi krijuar seksionin HPWU 101 për të ndihmuar lojtarët e hershëm të lojës të përparojnë dhe të kuptojnë më mirë se çfarë po ndodh rreth tyre.