fortesa

Kalaja e HPWUKështjella në Harry Potter Wizards bashkohen janë ekuivalentët e Palestrave Pokemon Go, me disa dallime të dukshme. Fortesat, ku betejat quhen Sfidat e Wizading, brenda tyre kanë Dhoma të ndryshme që ju duhet të zhbllokoni. Përleshja me miqtë është me të vërtetë e mundur (dhe e rekomanduar) në Kështjella ndërsa luftoni gjithçka nga Magjistarët e Errët me një shumëllojshmëri të krijesave magjike për shpërblime. Vështirësia e secilit përcaktohet nga niveli i Runestone dhe Kalasë që ju zgjidhni, me shpërblimet për të fituar pas kësaj vështirësie.

Në betejat me Magjistarët e Errët, Krijesat Magjike, etj të dy palët kanë Shëndet (aka Stamina) që duhet të shikohet. potions, natyrisht, mund të përdoret në beteja për t'u shëruar kur Shëndeti juaj është i ulët, si dhe për t'ju ndihmuar që magjitë tuaja të jenë më efektive ose të rritni aftësitë tuaja kundër armiqve tuaj.

Ndërsa numri i armiqve me të cilët keni përballë rritet kur magjistarët shtesë ju bashkohen duke luftuar në një Kalasë, çdo profesion ka avantazhe dhe disavantazhe kundër llojit të ndryshëm të armiqve me të cilët përballeni.

Vështirësia e armiqve që hasni në një kështjellë përcaktohet nga 1) niveli që zgjidhni për të luftuar në Kështjellën dhe 2) Runestone e përdorur. Nivelet më të larta për armiqtë do të thotë më e vështirë, dhe Runestone përcakton llojin e shpërblimeve që do të merrni nga përfundimi i betejës së Fortesës.

 

Shpërblime të Kalasë

HPWU - Shpërblime të KalasëShpërblimet e Kalasë janë shpesh mënyra e vetme për të marrë shumë Thelbësore që nuk mund të merren askund tjetër në Harry Potter: Wizards Unite. Ndërsa shumë elemente themelore mund të blihen diku tjetër, shumë prej tyre janë shumë më të vështirë për tu ngritur në nivele dhe prestigj. Posteri në HPWU në Instagram @OrangeWizard2019 ka qenë mjaft i sjellshëm për të vendosur së bashku infografin e përfshirë në këtë faqe për të ndihmuar tifozët të vizualizojnë se çfarë mund të merren The Foundables në këto Sfidat e Wizading dhe cilat lloje të Runestones të përdoren për t'i marrë ato. Mos ngurroni ta referoni këtë grafikë sipas nevojës pasi @OrangeWizard2019 (Instagram) po dëshmon të jetë një kontribues i vlefshëm i komunitetit Wizards Unite dhe ne e falënderojmë atë për punën e tij të palodhur për këtë.