Thelbësore dhe të diskutueshme

HPWU - Gjërat themeluese dhe konfuzeKonfundon në Harry Potter Wizards bashkohen janë Pokemon Go ekuivalent i Pokemon, shpesh mbledhur pranë vendeve të njohura, si McDonalds, në qoshet e rrugëve dhe në parqe së bashku me përbërësit e nevojshëm për potions. Ndërsa nuk ka hedhje të një Pokeball, ekziston nevoja për të hedhur një magji për ta bërë Konfuzionin të lëshojë artikullin që po kërkoni të merrni. Çdo Konfuzion ka nivelin e vet të Kërcënimit dhe shpejtësia e magji dhe saktësia juaj në gjurmimin e magjisë në ekranin tuaj ju fiton një vlerësim të Drejtë, të Mirë, të Madh ose Mjeshtëror. Eksplorimi i zonave të ndryshme është thelbësor për gjetjen e Konfiguruesve të ndryshëm dhe fitimin e artikujve të ndryshëm. Ngjashëm si një Pokemon që ikën nga një betejë, Konfiguruesit mund të largohen gjithashtu pasi "të largohen nga magjia e Ngatërrueshme".

Më shumë rreth Foundables: