Inns

Bujtina në Harry Potter: Wizards Unite janë jashtëzakonisht të rëndësishme pasi ato janë ku lojtarët duhet të shkojnë për të mbledhur energji për të luftuar në Sfidat e Wizading (aka Fortresses) dhe kapni Oddity Foundables. HPWU - bujtinaHPWU përmban pesë lloje të bujtinave në lojë - Ministria Inn, Butter Beer Inn, Pub Weasley Inn, Three Fshikëza dhe Dyqani i Çajit i Madam Puddifoot. Shpërblimet e energjisë në bujtina variojnë nga +3 në +10 energji magji në varësi të artikujve të marrë.

Gadhet tipike janë pika të shkëlqyera për pjelljet në Harry Potter: Wizards Unite ku Foundables dhe Përbërësit e ilaçit shpesh janë në dispozicion aty pranë. Përveç kësaj, sepse Foundables / Confoundables shpesh janë aty pranë, Detektorët e Errët mund të vendosen në bujtina për të tërhequr Thelbësore shtesë në atë zonë dhe ndoshta të zbulojnë më vështirë për të gjetur Foundables dhe Magic Dark.

Infografi në të djathtë, edhe një herë, u krijua nga @OrangeWizard2019 (Instagram) i cili është duke u bërë i njohur për burimet e tij fantastike për lojtarët e Harry Potter: Wizards Unite.

 

Shpërblimet e energjisë në bujtina

Shpërblimet e energjisë në bujtina, siç u përmend më lart, variojnë nga + 3 në + 10 magji energji në varësi të artikujve të marrë. Nëntë artikujt që mund të gjenden në bujtina që japin energji magji përfshijnë:

  • Teaji i pasdites + 3
  • Supë me domate + 3
  • Fasulet e Bertie Bott +3
  • Lëng kungulli + 3
  • Bangers & Mash +5
  • Peshk dhe patate të skuqura +6
  • Bari i Honeyduke +6
  • Butterbeer + 7
  • Darka e Turqisë + 10