Shpërblime Portkey

Portkeys janë paditur në Harry Potter Wizards Unite duke përdorur një çelës për ta zhbllokuar atë dhe më pas duke ecur Portkey derisa të jetë në gjendje të përdoret. Loja përmban 2k, 3k, 5k, 7k dhe 10k Portkeys të cilat ofrojnë një shumëllojshmëri të shpërblimeve të ndryshme.

 

Kasollja e Hagridit

Hut Portkey i Hagrid përfshin shpërblimet e mëposhtme:

 • Vezë Acromantula
 • Magick Moste Evile
 • Gryffindor Student
 • Dummy dueling ushtrisë së Dumbledore
 • Regjistri i Profecisë
 • Niffler
 • Vezë të rralla
 • Quaffle
 • Çadra e Hagridit
 • Kumbull i Dirigjueshëm

 

Borgin & Burkes

Borgin & Burkes Portkey përfshin shpërblimet e mëposhtme:

 • Baby Ridgeback Norvegjeze
 • Veza e Dragoit
 • Libri përbindësh i monsters
 • Ekzekutori i Ministrisë
 • Portreti i Voldemort
 • Kabineti Boggart
 • Portreti i Dumbledore
 • Sirius Black
 • Young Ginny Weasley
 • Kopeja e Memos
 • Arthur Weasley
 • Demiguise
 • Nimbus 2000

Dyqani i Ollivander

Ollivander's Shop Portkey përfshin shpërblimet e mëposhtme:

 

Honeydukes

Porte Honeydukes gjendet vetëm me Portkeys kilometër 10 dhe përfshin përfitimet e mëposhtme: